Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπέρασμα : η ανεργία κάνει κακό και στη σιλουέτα.

ή και όχι.

Εαν δεν έχεις μια στην τσεπη δεν τρως ουτε παγωτά ούτε χάμπουργκερ.

Μια χαρά!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=U2gaQ0IoIfU

http://www.youtube.com/watch?v=re5Wrbl89YA

Δες αυτα

Επισης, η γρανιτα επειδη δεν εχει γαλα/κραμα/αυγα δεν την κανει και διαιτης. Ειδικα του εμποριου που ειναι gtp

Κανε την γρανιτα μονη σου! 5 λεπτα προετοιμασια και 5 ωρες ψυγειο.

toufas, δηλαδή προτείνεις πιο πολύ γαλλική μαγειρική για πιο υγιεινά , ε ; Αλκοόλ 1 -2 φορές τη βδομάδα μπίρα ή κρασί πίνω , από ζάχαρη ασπαρτάμη , 1.5 κουταλιά σε γαλλικό καφέ με μία κουταλιά γάλα ( λίγων λιπαρών ). Αναψυκτικά είναι τελείως απαγορευτικά για μένα έτσι και αλλιώς , πρέπει να τα κόψω μαχαίρι. Όχι στη τονοσαλάτα δεν προσθέτω ποτέ τίποτα.

Ωραία θα δω το thread να πάρω ιδέες :mrgreen:

Οχι οχι οχι, σωστη μαγειρικη προτεινω. Η κλασσικη γαλλικη μαγειρικη ειναι full στο βουτυρο!

Ρωτα εκει, τι θες να φτιαξεις και θα στα πω ολα βημα βημα. Αν δεν ξερεις τι θες να φτιαξεις, πες τι σου αρεσει και θα σου βρω κατι.

Δημοσ.

Πιστευω (δε ξερω αν ισχυει απολυτα) πως η υγιεινη διατροφη ειναι συντηρηση ενω η διαιτα ειναι να χανεις κιλα . Παντως να ξερεις , αν πας σε διαιτολογο, η πρωτη βδομαδα της διαιτας θα ειναι εξαντλητικη ! Τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε , φυσικα καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος!

Να χάσω θέλω 5 κιλά για αρχή και έτσι όπως το βλέπω εγώ + 2-3 κιλά χάσιμο δε θα με χάλαγε ως μία απόσταση ασφαλείας πιο πόλύ , τα πέντε κιλά είναι ο βασικός στόχος . Διαιτολόγο λέω να τον αποφύγω προς το παρόν , μου φαίνεται και λίγο υπερβολή να πάω σε διαιτολόγο για αυτά τα κιλά.

Ιce tea does it for me. Αλλά το κρυο τσάι σε σχέση με καφέ που έχει μονο ζαχαρίνη (κ χωρις γάλα νουνού θα υποθέσω), έχει περισσότερη ζάχαρη=θερμίδες, οπότε εξαρτάται ως προς τι θελεις να αντικαταστήσεις τον συγκεκριμενο καφέ.

Θέλω κάτι να πίνω που να μην έχει ζάχαρη . Πίνω μπόλικο νερό εννοείται αλλά θελω και κάτι άλλο να πίνω για γεύση.

Thanks Τουφας για τα links. Θα τα μελετήσω και θα σου πω . Όπου βλέπω ζάχαρη μπορώ να βάζω ασπαρτάμη , ε ;

ή και όχι.

Εαν δεν έχεις μια στην τσεπη δεν τρως ουτε παγωτά ούτε χάμπουργκερ.

Μια χαρά!

Τα παγωτά μου τα φέρνει ο πατέρας μου . Και τα αναψυκτικά αυτός. Εάν έμενα μόνη θα μπορούσα να πειθαρχήσω καλύτερα. Χάμπουργκερ μία φορά τη βδομάδα τρώω , 5.5 euro το μενού με 2 cheeseburger και πατάτες τηγανητές.

Δημοσ.

Το προβλημα με την ασπαρταμη ειναι οτι ξεχναμε το τι ειναι γλυκο και δεν εκτιμαμε τα γλυκα οπως θα επρεπε μετα. Δεν νομιζω οι 3 κουταλιες ζαχαρη να ειναι η λυση σου.

Δημοσ.

Το προβλημα με την ασπαρταμη ειναι οτι ξεχναμε το τι ειναι γλυκο και δεν εκτιμαμε τα γλυκα οπως θα επρεπε μετα. Δεν νομιζω οι 3 κουταλιες ζαχαρη να ειναι η λυση σου.

:fear:

Το μεσημέρι τρώω συνοδευτικά με το γεύμα λίγη σαλάτα με αγγούρι και φέτα και μία κουταλιά λάδι . Θεωρείται παχυντική αυτή η σαλάτα ; Ψωμί δεν τρώω με το φαί.

Σε έχω ζαλίσει :mrgreen: Με τόσα κιλά που έχασες είναι βαρύνουσα η γνώμη σου :mrgreen:

Δημοσ.

Οχι δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα (ναι οκ η φετα ειναι απο γαλα αρα εχει λιπαρα!). Απλα πρεπει να βγεις απο το τριπακι "τρωω τοσο γιατι πρεπει" και "δεν θα φαω αυτο παχαινει" γιατι με το που το σκασεις (οπως και σημερα που ειπες) θα του γαμησεις την μανα.

Πλεον οι φιλοι μου στην ελλαδα με λενε γυναικουλα στο θεμα του φαγητου γιατι τρωω πιο λιγο απο τις γυναικες της παρεας. Ισως επειδη μαγειρευω να μου φευγει η ορεξη μετα δεν ξερω.

Γενικα δεν ειναι το ποσο τρως παντα, ειναι και το τι τρως/πως τρως κατι.

Υπαρχουν μυθοι πχ για το τηγανι οτι παχαινει κλπ. Αν ζυγισεις το λαδι πριν και μετα απο το σωστο τηγανισμα, μιλαμε για 1 κουταλια το πολυ.

Γενικα, θελει αλλαγη τροπου σκεψης και αντιμετωπισης. Αν πεινασεις, και πεις οχι δεν θα φαω τωρα, στο επομενο γευμα θα φας πιο πολυ επειδη σου εμεινε η σκεψη της πεινας απο πριν. Αν τρως γευματα ζυγισμενα και μετρας τις κουταλιες και δεν ειναι ισοπροπημενα στο τι χρειαζετε το σωμα σου, το σωμα σου μπαινει σε mode οτι δεν θα ξαναφας ποτε και αρχιζει και αποθηκευει πραγματα με πολλες θερμιδες.

Περιμενω μηνυμα με το τηλ σου και αποκαλυπτικες φωτος σου με το τι σου αρεσει και τι δεν τρως με τιποτα και γιατι δεν το τρως με τιποτα

Δημοσ.

Θέλω κάτι να πίνω που να μην έχει ζάχαρη . Πίνω μπόλικο νερό εννοείται αλλά θελω και κάτι άλλο να πίνω για γεύση.

Ε εντελώς δεν παίζει παρά μόνο αν μαθεις να πίνεις τον καφέ σου σκέτο, υποθέτω.

Και μονη σου να στήβεις π.χ. πορτοκάλι, πάλι έχει τη φυσική του ζάχαρη το φρούτο.

Μετά μπορείς να κάνεις λεμοναδα για λίγο γεύση, αλλά αν δεν πας το τόσο ξινό, θα θέλεις πάλι λίγη ζαχαρίνη να το σπάει. Και βέβαια αν σου αρέσει και κατεβάζεις τα λεμόνια με το κιλό σε ρόφημα, σε φάση δίαιτας θα σου κατεβάσουν και καμιά πίεση σε κάποια φάση.

Στα υπόλοιπα που ανέφερες είναι η 'κρεπάλη', εκεί πρέπει να γίνει ο όποιος περιορισμός θέλεις να κάνεις για να χάσεις, όχι στον καφέ με μόλις 2 ζαχαρίνες, για 2 θερμίδες ανά χαπάκι ζαχαρίνης μιλάμε - αστεία πράματα.

Δημοσ.

Τρώω και πίνω ότι θέλω, όποτε θέλω, με όποιον τρόπο θέλω και δεν παίρνω γραμμάριο.

Love me!

Ναι, αν το "ό,τι θέλω, όποτε θέλω" είναι ξερωγώ "ένα φρούτο κάθε δύο ώρες" και δεν είναι "δύο γύροι κάθε μέρα και δώρο μια κοκα κόλα" τότε οκ.

...επειδή υπάρχει και μια αρχή διατήρησης της ενέργειας. Δεν μπορεί απλά να χάνεται το λίπος στο υπερπέραν.

Ή είσαι υπερδραστήριος και τρώς, ή δεν τρώς και νομίζεις ότι τρώς.

Και τα δύο σενάρια είναι καλά

Δημοσ.

Γιατί λίγοι τρώνε τα παντα κ είναι στεκες? αρσενικοί. θεμα μεταβολισμού. ή θυροειδή.

Δημοσ.

3 βδομαδες ελλαδα, ετρωγα οτι ηθελα, και εχασα 3 κιλα.

Το μυστικο ειναι στο να τρως ποιοτικά νομιζω.

το μυστικο ειναι να τσιμπας ποιοτικα και το υπολοιπο στο σκυλι

το προβλημα ειναι οτι σου τρελαινει τα επιπεδα ινσουλινης και μετα... nom nom nom

Ναι, αν το "ό,τι θέλω, όποτε θέλω" είναι ξερωγώ "ένα φρούτο κάθε δύο ώρες" και δεν είναι "δύο γύροι κάθε μέρα και δώρο μια κοκα κόλα" τότε οκ.

...επειδή υπάρχει και μια αρχή διατήρησης της ενέργειας. Δεν μπορεί απλά να χάνεται το λίπος στο υπερπέραν.

Ή είσαι υπερδραστήριος και τρώς, ή δεν τρώς και νομίζεις ότι τρώς.

Και τα δύο σενάρια είναι καλά

ενας κανονονας υπαρχει

το ισοζυγιο να ειναι αρνητικο

ολα τα υπολοιπα ειναι τροποι για να υπακουσεις τον κανονα

Γιατί λίγοι τρώνε τα παντα κ είναι στεκες? αρσενικοί. θεμα μεταβολισμού. ή θυροειδή.

μυικος ιστος

για να διατηρηθει τρωρει θερμιδες ολη την ημερα

γνωστο παραδειγμα ειναι

με τον γυμνασμενο και τον χονδρο στον καναπε που τους εχουν βαλει να καθονται και να βλεπουν τηλεοραση

στο πρωτο μισαωρο ο γυμνασμενος αρχιζει και ιδρωνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...