-nick- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Και το ακριβοτερο μπισκοτο ειναι καλυτερη διατροφη .... Μπζζζζντοοοινγκ
Marria Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κουμαντο στη τσεπη του αλλου θα κανεις? Αν αυτουνου του αρεσει να παιρνει τα ακριβοτερα μπιστοτα για το παιδι του εμενα δεν μου πεφτει λογος
panosno1com Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 καπως ετσι ειχα μεινει κι εγω. και μαλιστα το απειλουσε αμα δεν τα φαει γιατι δεν θα ειναι σιγουρα ωραια. πιστευω το σιγουρα δε θα ναι ωραια ηθελε να τονισει η Ευα,οχι να κανει κουμαντο στη τσεπη του οποιοδηποτε! φτωχοι και ξιπασμενοι υπαρχουν παντου. το θεωρω μεγα λαθος να μαθενεις σε ενα παιδι απο μικρο να διαλεγει παντα το πιο ακριβο. Μερικες φορες επισης το ακριβο δεν ειναι παντα και το πιο καλό να συμπληρωσω επισης
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 τωρα κανεις τον βλακα; Έτσι νομίζεις;
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 πιστευω το σιγουρα δε θα ναι ωραια ηθελε να τονισει η Ευα,οχι να κανει κουμαντο στη τσεπη του οποιοδηποτε! Μερικες φορες επισης το ακριβο δεν ειναι παντα και το πιο καλό να συμπληρωσω επισης ναι. αμα γουσταρει το ακριβο ας το παρει, αλλα το καημενο το παιδακι η8ελε τα φτηνα γτ ηταν με σοκολατα κι η αλλη να το μαλωνει και να του λεει οχι τα κανονικα ειναι με φραουλα τα βλεπεις; και να του τα δειχνει με τουπε. Έτσι νομίζεις; η οτι εισαι μαθηματικος οποτε δεν δεχεσαι σχηματα λογου η μια μικρη υπερβολη για να περαστει πιο εντονα ενα μηνυμα. Μερικες φορες βρε Ευα θελουμε το καλυτερο για την διατροφη μας, ποσο οταν εχουμε και μικρα παιδια.. και αμα εχεις και την οικονομικη ευχερεια γιατι οχι? μιλαμε για μπισκοτα οχι για φρουτα, λαχανικα, κρεας, τυρι. δεν ηταν θεμα υγειας. η τυπισα ειχε σκυλιασει οτι επειδη ειναι φτηνο θα ειναι και χαλια σαν γευση.
Marria Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Kαι τα μπισκοτα τροφη ειναι, πχ στα ανηψια μου τους παιρνουν μονο προιοντα απο μαρκες και επωνυμα ρουχα, απο την αλλη δεν τους κακολογω γιατι θελουν το καλυτερο για τα παιδια τους, οπως και καθε γονιος θα ηθελε για τα παιδια του.
panosno1com Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Nαι αλλα τα μπισκοτα δε ειναι ας πουμε πρωτης αναγκης!! Δε ειναι το ιδιο σημαντικα με το κρεας ας πουμε,αυτο εννοω
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Kαι τα μπισκοτα τροφη ειναι, πχ στα ανηψια μου τους παιρνουν μονο προιοντα απο μαρκες και επωνυμα ρουχα, απο την αλλη δεν τους κακολογω γιατι θελουν το καλυτερο για τα παιδια τους, οπως και καθε γονιος θα ηθελε για τα παιδια του. θες να πεις δλδ οτι ενα επωνυμο ρουχο ειναι καλυτερο απο ενα χωρις μαρκα;
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι; ειναι; αυτο ειναι το ερωτημα. ο,τι ειναι μαρκα ειναι και απαραιτηα καλυτερο ή μηπως ειναι απλα θεμα μαρκετινγκ και ψυχολογιας στις περισσοτερες περιπτωσεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Η τιμή των προιώντων είναι ο πιο εμφανής και αρκετά αξιόπιστος δείκτης για την ποιότητά τους
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Η τιμή των προιώντων είναι ο πιο εμφανής και αρκετά αξιόπιστος δείκτης για την ποιότητά τους οποτε αναμεσα σε ενα ντιορ και ενα σανελ τι διαλεγεις; το πιο ακριβο παλι; τα περισσοτερα προιοντα παραγονται στο ιδιο εργοστασιο μετα η συσκευασια αλλαζει την τιμη.
Marria Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 θες να πεις δλδ οτι ενα επωνυμο ρουχο ειναι καλυτερο απο ενα χωρις μαρκα; Συγκρινεις ενα κινεζικο ρουχο με ενα επωνυμο? γιατι το κινεζικο μπορει και με το πρωτο πλυσιμο να μπει, να μαζεψει κτλ κτλ
viper2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Η τιμή των προιώντων είναι ο πιο εμφανής και αρκετά αξιόπιστος δείκτης για την ποιότητά τους no
Aplostra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Συγκρινεις ενα κινεζικο ρουχο με ενα επωνυμο? γιατι το κινεζικο μπορει και με το πρωτο πλυσιμο να μπει, να μαζεψει κτλ κτλ Εχω κατι nike,λενε μάιντ ιν τσαινα,κοιταζω την σουπερ ουαου 48αρα τηλεοραση μου κι εχει 700 ταμπελακια μάιντ ιν βιετναμ,κατι σαπιο υπαρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκιας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις