Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ψάχνοντας δουλειά εχω μοιράσει cvs αριστερά και δεξιά. Μια γνωστή μου είπε οτι στην δουλειά της τους άρεσε το βιογραφικό μου κ θα με καλέσουν άμεσα....οι μέρες περνούσαν τίποτα όμως. Συναντιόμαστε μετά από μερικές βδομάδες με ρωτάει τι έγινε και την απάντησα τίποτα ούτε καν τηλέφωνο. Μου λέει δεν παίζει....με τα πολλά με είχαν όντως πάρει αρκετές φορές αλλά από απόκρυψη. Από τότε απαντάω και τις κλήσεις χωρίς αριθμό....και φυσικά όλοι είναι ανεπιθύμητοι ffs

Φυσικά από την δουλειά δεν με ξαναπήραν. Τα cunts γιατί δεν επέμεναν, έχασαν την τιμή να εργαστώ για λογαριασμό τους :P

android.png

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ ψάχνοντας δουλειά εχω μοιράσει cvs αριστερά και δεξιά. Μια γνωστή μου είπε οτι στην δουλειά της τους άρεσε το βιογραφικό μου κ θα με καλέσουν άμεσα....οι μέρες περνούσαν τίποτα όμως. Συναντιόμαστε μετά από μερικές βδομάδες με ρωτάει τι έγινε και την απάντησα τίποτα ούτε καν τηλέφωνο. Μου λέει δεν παίζει....με τα πολλά με είχαν όντως πάρει αρκετές φορές αλλά από απόκρυψη. Από τότε απαντάω και τις κλήσεις χωρίς αριθμό....και φυσικά όλοι είναι ανεπιθύμητοι ffs

Φυσικά από την δουλειά δεν με ξαναπήραν. Τα cunts γιατί δεν επέμεναν, έχασαν την τιμή να εργαστώ για λογαριασμό τους :P

android.png

οριστε τι χανεις, εγω παντα το σηκωνω. εκστασιαζομαι δε οταν ειναι αγνωστος αριθμος η αποκρυψη. μου αρεσει το μυστηριο, σαν κιντερ εκπληξη ενα πραμα :-D

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιό γελοίο πράγμα από αναπάντητη με απόκρυψη. Εννοώ που το κλείνουν με τη μία, οχι που δεν το προλαβες. Κανένα νόημα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιό γελοίο πράγμα από αναπάντητη με απόκρυψη. Εννοώ που το κλείνουν με τη μία, οχι που δεν το προλαβες. Κανένα νόημα.

για 15χρονα μιλας; :shock:

Δημοσ.

χαχαχαχα και εγω με αποκρυψη αυτο κανω, αλλα μετα σκεφτομαι οτι μπορει να ναι καποιος που ξερω και τελικα κανω την βλακεια και απανταω :P

Tι ηθελα και το μελετησα, μολις με πηραν με αποκρυψη απο την βονταφον :devil:

"ξεχασες" να πληρώσεις;

Δημοσ.

"ξεχασες" να πληρώσεις;

Oχι να επωφεληθω απο την προσφορα με την hol. Οταν τους ειπα πως εχω ηδη κανει το συνδυαστικο προγραμμα, με ρωτησαν αν εχω και αλλο σταθερο νουμερο για να κανω και εκει την προσφορα τους :-D

Δημοσ.

Oχι να επωφεληθω απο την προσφορα με την hol. Οταν τους ειπα πως εχω ηδη κανει το συνδυαστικο προγραμμα, με ρωτησαν αν εχω και αλλο σταθερο νουμερο για να κανω και εκει την προσφορα τους :-D

Υπέραναλυτική..Ουαα!!

Δημοσ.

Oneιρευτηκα πως καποιος ειχε μπει στο σπιτι, κλεφτης και απο την τρομαρα μου ξυπνησα και ακουγα βηματα εξω απο την πορτα. Μετα δεν ξερω τι εγινε γιατι ξανακοιμηθηκα :P

Η παρανοια σε ολο το μεγαλειο της :fear:

Δημοσ.

Oneιρευτηκα πως καποιος ειχε μπει στο σπιτι, κλεφτης και απο την τρομαρα μου ξυπνησα και ακουγα βηματα εξω απο την πορτα. Μετα δεν ξερω τι εγινε γιατι ξανακοιμηθηκα :P

χαχαχα αφου ξανακοιμηθηκες ενταξει!χιχι

Δημοσ.

εβλεπα στον υπνο μου πως ημουν σε μια πολη με θαλασσα , και κοντα στη θαλασσα ειχε ενα δημοτικο σχολειο .. Μεε πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα με περιμενει στο κτιριο απ εξω και καθως πηγαινα απ τη θαλασσα προς το σχολειο,αναρωτιομουν αν ημουν μαθητης του σχολειου ή δασκαλος του σχολειου και οταν εφτασα, ειδα αυτη τη φιλη μου να εχει ξανθια μαλλια και να μη με αφηνει να μπω στο κτιριο πιανωντας μου την κουβεντα :S λολ!

Δημοσ.

χαχαχα αφου ξανακοιμηθηκες ενταξει!χιχι

Ναι αλλα πηρα μια τρομαρα .... αυτα παθαινεις αν βλεπεις ειδησεις :shock:

Δημοσ.

listes_me_kalasnikof.jpg

Δημοσ.

Δυστυχώς πιθανότατα όχι. Στα χρόνια τουλάχιστον, γιατί στο μυαλό, χωράει συζήτηση.

android.png

μου θυμιζει ειλικρινα μαλακιες του τυπου "αααχ τον γουσταρω αλλα μην το πειτε πουθενα. θα του κανω μια αναπαντητη με αποκρυψη για να του δειξω τον ερωτα μου" yeaaah sure...

Δημοσ.

Είδα λέει ότι το σπίτι μας είχε καταστραφεί και δεν είχε μείνει τίποτα και ότι ψάχναμε να νοικιάσουμε κάπου ( χωρίς ρούχα χωρίς τίποτα , μόνο αυτά που φορούσαμε, είχαν καταστραφεί τα πάντα ). Βρήκαμε κάπου να νοικιάσουμε αλλά όλο σκάγανε από το πουθενά τεράστια αηδιαστικά έντομα και σαυροειδή και μετά την κάναμε από εκεί και μετά δεν ξέρω τι έγινε , δε θυμάμαι , έβλεπα άλλο εφιάλτη μετά. :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...