Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι περιπτωσάρα η κοπελιά.......δεν την παλεύει κάστανο από την ημέρα που χώρισε (και κοντεύει χρόνο.....), έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά πλέον ειλικρινά.

να την γνωρίσεις σε εμένα. Είμαι καλός ψυχαναλυτής...

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στήθος μια φορά δεν ξυρίζω πλέον Νick......

βαθύ V επίσης δεν φοράω

αλλά τα πουκάμισα μου και τα polo shirts τα αφήνω ξεκούμπωτα :P

Αμάνικο όμως, καλοκαιρινό σήμα κατατεθέν, αν και εξαιτίας των αμάνικων γύρισα από Μύκονο με ένα έγκαυμα άλλο πράγμα :eek:

Πρέπει να φύγεις για London άμεσα εσύ, δεν σε βλέπω καλά........

Πως καικες στον ποπο???

Δημοσ.

Είναι περιπτωσάρα η κοπελιά.......δεν την παλεύει κάστανο από την ημέρα που χώρισε (και κοντεύει χρόνο.....), έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά πλέον ειλικρινά.

γιατι????? τι της εκανε?

Δημοσ.

Πω-πω...

Καλά ρε, με τί ταχύτητες μπανάρετε πλέον;

sshot2bz.jpg

Ακόμη ονλάιν τη δείχνει....Πςςςςςςς

Δημοσ.

Πω-πω...

Καλά ρε, με τί ταχύτητες μπανάρετε πλέον;

sshot2bz.jpg

Ακόμη ονλάιν τη δείχνει....Πςςςςςςς

a1ad8c16492a4148b58443d.png

you ve been fooled :P

Δημοσ.

Έχω φάει δύο πίτσες από τις κατεψυγμένες των Καρφούρ συν ένα πιάτο παστίτσιο συν ένα παγωτό ( και ήπια και ένα κουτάκι μπίρα ). Πρέπει να ράψω στόμα επιτέλους και να πάω να ψωνίσω υγιεινά πράγματα ( μισητά γιαούρτια , φρούτα κ.λ.π. ). Και περπάτημα βεβαίως για αρχή 1 ώρα ημερησίως .

Στόχος για τον Ιούνιο του 2012 να έχω χάσει 7 -8 κιλά . :mad:

Δημοσ.

Έχω φάει δύο πίτσες από τις κατεψυγμένες των Καρφούρ συν ένα πιάτο παστίτσιο συν ένα παγωτό ( και ήπια και ένα κουτάκι μπίρα ). Πρέπει να ράψω στόμα επιτέλους και να πάω να ψωνίσω υγιεινά πράγματα ( μισητά γιαούρτια , φρούτα κ.λ.π. ). Και περπάτημα βεβαίως για αρχή 1 ώρα ημερησίως .

3 βδομαδες ελλαδα, ετρωγα οτι ηθελα, και εχασα 3 κιλα.

Το μυστικο ειναι στο να τρως ποιοτικά νομιζω.

Δημοσ.

Πωω γουρουνιάζουμε μερικές φορές.Μετά νιώθεις εντελώς ηλίθιος .

Δημοσ.

3 βδομαδες ελλαδα, ετρωγα οτι ηθελα, και εχασα 3 κιλα.

Το μυστικο ειναι στο να τρως ποιοτικά νομιζω.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω ( μιλάμε για πλήρη ασχετίλα ). Οπότε τη βγάζω 3 -4 φορές με ζυμαρικά και τονοσαλάτα ( κονσέρβας ) και τις άλλες φαί μαμάς ( μαγειρεύει ελαφριά πάντα ). Delivery μία φορά τη βδομάδα ( δεν μπορώ εύκολα να ξεχάσω το αμαρτωλό παρελθόν του junk food ).

Το κακό είναι ότι πίνω σχεδόν πάντα δύο καφέδες με δύο ζαχαρίνες ο καθένας , ένα αναψυκτικό και τρώω ένα παγωτό την ημέρα. Η κωλοζάχαρη έχει κάνει τη ζημιά. Με τι να αντικαταστήσω τους καφέδες να ανοίγει το μάτι ; ( τα άλλα κομμένα γιατί το ξεχέσαμε ).

Κάπου να μπορώ να δω αναλυτικά τι θερμίδες έχει το κάθε φαγητό ; Ουσιαστικά στόχο έχω να χάνω 1 κιλό το μήνα ( είμαι άπειρη από δίαιτες οπότε στοχεύω χαμηλά ).

Πωω γουρουνιάζουμε μερικές φορές.Μετά νιώθεις εντελώς ηλίθιος .

Είναι και που δε δουλεύω , γουρούνιασμα λόγω βαρεμάρας θα το έλεγα.

Δημοσ.

black__widow το να πίνεις καφέ με ζαχαρινη δεν είναι κακό.κοίτα το αναψυκτικό να είναι και αυτο διαίτης και το παγωτό γρανίτα μιας έχει λιγότερες θερμίδες.άσε και εγώ πρέπει να χάσω και εχω ξεκινήσει βραδινό μόνο ένα κωλόγιαούρτι και εχω λύσσαξει από τη πείνα..

Δημοσ.

παλιοτερα υπήρχε ενα βιβλιαρακι που ελεγε προσεγγιστικα ποσες θερμίδες ειναι το καθε φαγητο ... Πρεπει να τρως σιγα σιγα , δλδ να μην χλαπακιαζεις που λεει κ η μανα μου , να πινεις αρκετο νερο την ημερα , τουλαχιστον 2 λιτρα , να τρως κανα φρουτο εποχης αντι π.χ. της ζαμπονοτυροπιτας , επισης φυσικους χυμους , Επισης πιστευω πως και η καφεινη σου κανει τη ζημια απ την αποψη πως αν δεν πιεις σε...πως να το πω σε μαγνητιζει στο να φτιαξεις καφε! :o αντι για καφε, τουλαχιστον το απογευμα , ισως σε βοηθουσε ν πινες ice tea ! Δε ξερω για σενα αλλα μερικες φορες ξεγελαω τον ευατο μου με αυτο, και ετσι γλυτωνω το να πιω φραπε (γιατι δεν ξερω να φτιαχνω αλλον καφε) καποια απογευματα. Επισης αν μπορεις ελλατωσε τα αναψυκτικα , περιεχουν κ αυτα ζαχαρη :P και διαφορα υποκαταστατα αυτης τα διαφορα zero κ light .. τελειωνοντας,για να μην μακρυγορω, θελεις να κανεις διαιτα ή απλα διατροφη? Πιστευω (δε ξερω αν ισχυει απολυτα) πως η υγιεινη διατροφη ειναι συντηρηση ενω η διαιτα ειναι να χανεις κιλα . Παντως να ξερεις , αν πας σε διαιτολογο, η πρωτη βδομαδα της διαιτας θα ειναι εξαντλητικη ! Τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε , φυσικα καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος!

Δημοσ.

Τα ζυμαρικα δεν ειναι οτι καλυτερο για υδατανθρακες, θα προτεινα να το γυρισεις αν οχι σε πατατες, σε ρυζι, quinoa, σιταρι, βρωμη, farro, cous cous, πολεντα. Τονος κονσερβας δεν ειναι κακο, γενικα βοηθαει στο να αναπληρωνεις μυικο ιστο, αλλα αμα το γεμιζεις μαγιονεζα, κανεις μια τρυπα στο νερο. Delivery παιρνω μια φορα το 2μηνο, και θα παρω κατι που δεν μπορω να φτιαξω σπιτι, αν παιρνεις πιτσα κλπ θα σου ελεγα να μαθεις να τα κανεις μονη σου. Επειδη κατι ειναι νοστιμο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να παχαινει. Ναι το βουτυρο ειναι λιγοτερο παχύ απο το λιπος της παπιας, αλλα το λιπος της παπιας εχει την καλη χοληστερίνη.

Ναι τα 3 μυστικα της γαλλικης μαγειρικης ειναι βουτυρο βουτυρο βουτυρο, και εχουν και το γαλλικο παραδοξο

αλλα μπορεις να κανεις ελαφρια γευματα πολυ πιο ευκολα. Παω στοιχημα οτι αν ασχοληθεις λιγο, θα σου ειναι πιο ευκολο να μαγειρεψεις, παρα να περιμενεις το delivery. Ο καθενας μπορει να μαγειρεψει, απλα πρεπει να σταματησει να δεμονοποιει την μαγειρικη.

Tι ζαχαρινες? Ασπαρταμη ή φρουκτοζη? Αναψυκτικα πινω και εγω, αλλα μονο light/zero/max η ζαχαρη στα κανονικα δεν μου αρεσει πλεον. Αντι για καφε φαε ενα μηλο το πρωι, εχω διαβασει οτι βοηθαει. Επισης το αλκοολ ειναι μονο ζαχαρη, αρα αν το κοψεις λιγο θα βοηθησει.

Οσο μετρας θερμιδες, δεν θα χασεις κιλα. 10 χρονια εκανα διαιτες και πηρα τα @@ μου, εκανα μια εγχειρηση που με εκανε να αλλαξω τροπο ζωης, και τον υιοθετησα για μονιμο. Τρωω λιγο, πιο λιγο απο κοπελες απο κοπελες που προσεχουν τι τρωνε (και καλα) και δεν νοιωθω πλεον καμια ενοχη για το ποσο τρωω.Μπλουζες που πηρα τα χριστουγεννα μου ειναι μεγαλες. Το γαματο μαγιω που ειχα παρει περσυ φετος μου επεφτε. Ειχα παρει 5 κοστουμια σε 3 χρονια, και κανενα δεν μου κανει πλεον.

Χτες λόγω συγκυριων δεν εφαγα τιποτα ολη μερα. Απλα δεν πειναγα. Το βραδυ εφαγα 5 ντολμαδακια. Σημερα εφαγα ολη μερα, 2 μπουτια κοτοπουλο, 1 πιατο σουπα, μιση πατατα, λιγο pop corn στο cinema, και 5 παϊδακια στον φουρνο με μισο κρεμμυδι ψητο και 2 κουταλιες απο μια sauce που κανω με γιαουρτι.

Γενικα, ο ελληνικος τροπος μαγειρεματος ειναι λιγο... πισω. Αυτα τα μιση κουπα λαδι και τετοια ειναι πολυ λαθος, μιλαμε για πολλες θερμιδες χωρις λογο. Το να βραζουμε το σπανακι 20 λεπτα ειναι λαθος κλπ κλπ. Δεν κατακρινω τα ελληνικα φαγητα, αλλα θελει λιγο ενα ρεκτιφιε.

Το thread για την μαγειρικη το εκανα. Ρωτα οτι θες, θα απαντησω/απαντησουμε.

Δημοσ.

Καφέδες ,αναψυκτικά δεν κάνει έτσι και αλλιώς να πίνω ( μου τα έχει απαγορέψει ο παθολόγος ). Μου έχει πει ντεκαφεινέ αλλά δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι , θα μείνω με έναν την ημέρα και βλέπουμε. Το θέμα είναι τι άλλο μπορώ να πιω ; Οι χυμοί του εμπορίου προφανώς είναι παχυντικοί ( έτσι έχω ακούσει δηλαδή ).

Για παγωτό γρανίτα λέω και εγώ , καλοκαίρι έχουμε ρε γαμώτο , το λιγουρεύομαι. Με το βραδινό έχω τεράστιο θέμα ρε γαμώτο , κυρίως επειδή έχω και αυπνίες . Αν κοιμόμουν κανονικά θα έτρωγα κάτι light και θα πήγαινα για ύπνο.

Συμπέρασμα : η ανεργία κάνει κακό και στη σιλουέτα. Αν δούλευα σιγά μην ήθελα και βραδινό , μόνο το κρεβατάκι μου θα ονειρευόμουν .

toufas, δηλαδή προτείνεις πιο πολύ γαλλική μαγειρική για πιο υγιεινά , ε ; Αλκοόλ 1 -2 φορές τη βδομάδα μπίρα ή κρασί πίνω ( και αυτό είναι πολύ μεγάλη θυσία για μένα ήδη , έπινα τα κέρατα μου παλιά ) , από ζάχαρη ασπαρτάμη , 1.5 κουταλιά σε γαλλικό καφέ με μία κουταλιά γάλα ( λίγων λιπαρών ). Αναψυκτικά είναι τελείως απαγορευτικά για μένα έτσι και αλλιώς , πρέπει να τα κόψω μαχαίρι. Όχι στη τονοσαλάτα δεν προσθέτω ποτέ τίποτα.

Ωραία θα δω το thread να πάρω ιδέες :mrgreen:

Δημοσ.

Με τι να αντικαταστήσω τους καφέδες να ανοίγει το μάτι;

Ιce tea does it for me. Αλλά το κρυο τσάι σε σχέση με καφέ που έχει μονο ζαχαρίνη (κ χωρις γάλα νουνού θα υποθέσω), έχει περισσότερη ζάχαρη=θερμίδες, οπότε εξαρτάται ως προς τι θελεις να αντικαταστήσεις τον συγκεκριμενο καφέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...