Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιάνουμε καμιά κουβέντα, που να μην έχει φαΐ μέσα?

Για λέγε ξέρω 'γω το 'να τ' άλλο.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μου θυμισες ενα ανεκδοτο με την Καβαλα και την Δραμα και μια αλλη πολη που δεν θυμαμαι :P

..εν τω μεταξύ, τελικά ίσως καλύτερα που δεν έχουμε τέτοια πόλη εδώ. Φανταστείτε άσχημη τροπή που θα μπορούσε να πάρει ο υπό κανονικάς συνθήκας διάλογος ζευγαριού :

- Μωρό μου είμαι ελεύθερη απόψη, θες να βρεθούμε;

- Μπα έχω κανονίσει να πάω στη Μουνέτα.

και νομιζα θα δουμε λιγη τσοντα, να μη ψαχνουμε τετοια ωρα.

Κι όμως, μόλις την έσκισα.

Σου αρέσει η Καβάλα;

Υπήρξε νομίζω κατηγορηματική :

Μμμ προτιμω το ισπανικο

Δημοσ.

Τελικα τα ισπανικα εχουν πολυ πλακα, με τα θητα που εχουν... αγαπαμε Ισπανια :wub:

Γάμηθήτα.

ειδικά οταν κλείνονται

...πού;

Δημοσ.

επιτέλους σήμερα ήπια ένα σωστό τσάι σε αυτό το γραφείο, πήρα την πρωτοβουλία και καθάρισα τον βραστήρα που είχε πιάσει άλατα πάχους 1cm

Δημοσ.

Τουλαχιστον βρηκες απο ποιον ειναι, εμενα που με παιρνουν απο αποκρυψη? Και περιμενουν μετα να παρω πισω? :P

Δημοσ.

3 ήταν οι άτιμες. Το ένα ήταν οι γνωστοί άγνωστοι (ontelecom) που με πρήζουν εδώ και 10 μέρες. Το άλλο ο ψυχίατρος και το 3ο βρήκα όνομα αλλά όχι ιδιότητα.

Απόκρυψη δεν σηκώνω ποτέ, τα δε άγνωστα νούμερα, σπάνια. Ο κανόνας είναι: αν δεν ξέρω ήδη το νούμερο σου, είσαι στανταρ ανεπιθύμητος. Όσες ελάχιστες φορές έκανα τη μλκ να παραβώ τον κανόνα, απλά επιβεβαιώθηκα και με έβριζα LOL

Δημοσ.

χαχαχαχα και εγω με αποκρυψη αυτο κανω, αλλα μετα σκεφτομαι οτι μπορει να ναι καποιος που ξερω και τελικα κανω την βλακεια και απανταω :P

Tι ηθελα και το μελετησα, μολις με πηραν με αποκρυψη απο την βονταφον :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...