Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 πηραμε μια σοδα και μια πορτοκαλαδα. οταν ρωτησα την μπαργουμαν ποσο εχουν με ειπε 7+9 ευρω. δηλαδη τι ειχε 7 και τι ειχε 9? δεν παμε καλα μου φαινεται. παιζει να παρακουσε μεσα στην φασαρια κι αυτη. αντε να βγαλεις συνεννοηση. α! και χωρις αποδειξη φυσικα.το μαγαζι τιγκα. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! με το ζορι πηγα και ουτε ξαναπαταω το ποδι μου στο κωλομπαρο. kiss fish λεγεται...και γεμιζει φοιτητες... Ετσι ειναι αμα θελεις να το παιζεις ποζερου στα κλαμπακια που πηγαινουν 15χρονα.
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 τι ποζερου μωρε κι εσυ? κατευθειαν. τοσα χρονια για ενα αναψυκτικο εδινα 4-5 ευρω. τωρα ξαφνικα πηγα εκει κι εδωσα 9. με ειχε ζαλισει ενας φιλος ελα κι ελα. και πηγα η ηλιθια.
gang Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ζήτα του τα ρέστα και εξηγήσεις, γιατί για να σε κάλεσε πάει να πει ότι ξέρει τι παίζει εκεί μέσα...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 τι ποζερου μωρε κι εσυ? κατευθειαν. τοσα χρονια για ενα αναψυκτικο εδινα 4-5 ευρω. τωρα ξαφνικα πηγα εκει κι εδωσα 9. με ειχε ζαλισει ενας φιλος ελα κι ελα. και πηγα η ηλιθια. Δηλαδη 4-5 ευρώ ειναι φυσιολογική τιμή για ένα αναψυκτικό; :lol: Αφου υπάρχουν κοροιδα που τα δίνουν και 10 κ 15 ευρω θα βαλουν τα ποτα - αναψυκτικα.
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εγω κοροιδο δεν ειμαι.δεν ξαναπαταω το ποδι μου. και σκεφτειτε οτι προχτες πηγα σε ενα εστιατοριο μπαρ οπου πληρωσα τον χυμο 1.20
slygeo87 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Πήγατε σε κλαμπάκι για 15χρονα και ήπιατε (η μία από τις δύο), σόδα με 7-9 ευρώ. ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Θέλω να πάω.
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 δεν ειχε 15χρονα.ειχε φοιτητες.μεσος ορος ηλικιας τα 20. τι δουλεια ειχα εγω η μπαμπω εκει?
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 τα λεω καθε μερα. αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 να μάθετε να ζητάτε κατάλογο και να μην κωλώνετε να σηκωθείτε να φύγετε αν βλέπετε μαλακίες χρεώσεις. απλό!
pavlinara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εννοειται πως δεν υπαρχει καταλογος. και μολις ειπα στην φιλη μου οτι αυτα που πηραμε ειχαν 7 και 9 ευρω αυτη εβγαλε αυθαιρετα το συμπερασμα οτι η σοδα της ειχε 7 και η πορτοκαλαδα μου 9 μονο και μονο για να γλιτωσει τα 2 ευρω.μου την δινουν οι τσιγκουνηδες. γκρ.. πληρωνε βενζινη πληρωνε και γαμησιατικα.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ζήτησες και δεν σου φέραν? όσες φορές έχω ζητήσει μόνο μια φορά μου είπαν "δεν έχουμε" τους απάντησα ότι αυτό είναι παράνομο και ότι απλά θα πάω σε άλλο μαγαζί και σε 2 λεπτά μου φέραν όπως επίσης αν δεν έρθει η απόδειξη λεφτά δεν βλέπουν.
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 πηραμε μια σοδα και μια πορτοκαλαδα. οταν ρωτησα την μπαργουμαν ποσο εχουν με ειπε 7+9 ευρω. δηλαδη τι ειχε 7 και τι ειχε 9? δεν παμε καλα μου φαινεται. παιζει να παρακουσε μεσα στην φασαρια κι αυτη. αντε να βγαλεις συνεννοηση. α! και χωρις αποδειξη φυσικα.το μαγαζι τιγκα. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! με το ζορι πηγα και ουτε ξαναπαταω το ποδι μου στο κωλομπαρο. kiss fish λεγεται...και γεμιζει φοιτητες... Φοιτητες της Δαπ γεμιζει. Κiss fish/coral/must/goldfish αμα δν σ αρεσε το πρωτο μην πας ουτε στα αλλα. θα απογοητευτεις πολυ
Aplostra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 γκρ.. πληρωνε βενζινη πληρωνε και γαμησιατικα. Μην ανησυχείς,ολα προσφέρονται δωρεάν Μα καλα βγαίνεις εξω και πίνεις πορτοκαλάδα;
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ζήτησες και δεν σου φέραν? όσες φορές έχω ζητήσει μόνο μια φορά μου είπαν "δεν έχουμε" τους απάντησα ότι αυτό είναι παράνομο και ότι απλά θα πάω σε άλλο μαγαζί και σε 2 λεπτά μου φέραν όπως επίσης αν δεν έρθει η απόδειξη λεφτά δεν βλέπουν. Παλιότερα είχα παει σε ουζερι που δεν ειχε καταλογο αλλά δεν έμπαινε και στον κόπο να μας πει τι εχει και φυσικά δεν έφερνε απόδειξη Ξαναπήγα το καλοκαιρι και παλι τα ίδια αλλά τώρα του πρήξαμε τα @@, τον ρωτησαμε τα παντα και μετά τον ρωτουσαμε τιμες για το καθενα.. - Απο πατατες τι εχει; - Τηγανιτες, φουρνου, γεμιστες.. - πόσο έχουν οι τηγανιτες; - Στραβοκοιτάει 2 ευρω.. - Οι πατατες φουρνου; - 2.5 ευρω - χμμμμ.. Αυτό περιπου συνεχίστηκε για 8-9 πιατα και αγανακτήσαμε και οι 2 πιστευω αλλά είχε πλακα, του χρόνου ελπίζω να βάλει καταλογο γιατί θα τον τρεξω πολυ περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις