saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αυτό που εννοούσα,έγραψα.Ο μύθος του Σίσυφου του Καμί,να το διαβάσεις. Ξεπέρασέ το. Η μυθολογία γι'αυτές γεννήθηκε. Πρέπει να φανταστούμε τον Σίσυφο ευτυχισμένο. Ποιον Σισυφο καλε;Αυτον που ξεγελασε τους θεους για να μην πεθανει;Και για να τον τιμωρησουν τον βαλανε να κυλαει μια πετρα που καθε φορα που εφτανε στην κορυφη κυλουσε ξανα κατω;Και αντε παλι απο την αρχη;Γιατι να ειναι ευτυχισμενος;Που κανει γυμναστικη;
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Once you go άτριχος you can't go back Άλλη αίσθηση..... Χώρια που όλοι τουλάχιστον μια φορά έχουμε δει την παρτενέρ μας να σταματάει τα προκαταρκτικά για να αφαιρέσει μια τρίχα. Ε εμείς θέλουμε αδιάκοπη ενασχόληση, όχι διακοπές Έχω λίγες διάσπαρτες τρίχες στα μπράτσα. Επειδή το καλοκαίρι παίζει πολύ αμάνικο και μπλούζες με εξαιρετικά κοντά μανίκια αναγκαστικά τις αφαιρώ, Η αδυναμία μου Πριν κανα χρονο περιπου, στα πρωτα βηματα μου στο γραψιμο αστειων (οπως τα βλεπεις και ο ιδιος τωρα)ειχα σκεφτει αυτο: The deeper the v-neck on man's tshirt, the deeper he has been inside another man's anus. Μιας και μια τεχνικη σε αυτα που γραφει ο καθενας ειναι το τι ξερει/τι βλεπει/τι ζει, προσεχε, κατι θα βρω να γραψω για τα αμανικα (οχι τοξοβολε, δεν τα φοραγα εγω το βαθυ ντεκολτε αλλα ο φιλος μου ο julian)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Φερτον εδω τον Τζουλιαν να του πω δυο φωνηεντα εντωμεταξυ
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ειναι αυστραλια εδω και 8-9 μηνες! Δουλευαμε τα 3 τελευταια καλοκαιρια στο summer school που ημουν εδω στην λονδρα, η κανονικη του δουλεια ηταν αεροσυνοδος στην air france, αλλα τωρα δουλευει στην deloitte
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Στήθος μια φορά δεν ξυρίζω πλέον Νick...... βαθύ V επίσης δεν φοράω αλλά τα πουκάμισα μου και τα polo shirts τα αφήνω ξεκούμπωτα Αμάνικο όμως, καλοκαιρινό σήμα κατατεθέν, αν και εξαιτίας των αμάνικων γύρισα από Μύκονο με ένα έγκαυμα άλλο πράγμα Φερτον εδω τον Τζουλιαν να του πω δυο φωνηεντα εντωμεταξυ Πρέπει να φύγεις για London άμεσα εσύ, δεν σε βλέπω καλά........
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και μετα απο εκεινο το σχολιακι που ειχες κανει με τον Σισυφο που μαλλον εννοουσες τον Μακιαβελη ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΓΚΛΙΖΕ, ΕΔΩ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΔΩ Ο ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ ΤΟΥ ΒΟΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟΥ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ Ο ΡΑΣΣΕΛ ΣΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ
black_widow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ για την ώρα λέω να την βγάλω με την κολλητή μου - ακούς erw2os - στο cocoon στο Λουτράκι αλλά επειδή είναι και λίγο κουκουρούκου και ενδέχεται να την πιάσει κατάθλιψη που θα ναι μόνη τέτοια μέρα (έχει γιορτή/γενέθλια κολλητά) παίζει να μην κάνω και τίποτα. Έχεις και ακριβά γούστα εσύ ρε, άκου 18εκ.......εγώ και με ένα ds3 ευχαριστημένος θα μαι. Μην την αφήσεις μέσα την κοπέλα , τράβα την με το ζόρι Nice. very nice. Εχουμε και το σωμα της?
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μην την αφήσεις μέσα την κοπέλα , τράβα την με το ζόρι Είναι περιπτωσάρα η κοπελιά.......δεν την παλεύει κάστανο από την ημέρα που χώρισε (και κοντεύει χρόνο.....), έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά πλέον ειλικρινά.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ο Μπάμπης ο Μακιαβέλης που 'χει το συνεργείο στην Πειραιώς;
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ο Μπάμπης ο Μακιαβέλης που 'χει το συνεργείο στην Πειραιώς; Αυτός. Με τη μουστάκα.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αυτός έφτιαξε τα λάστιχα στον Αλέξη τον Καμή και πήγε άκλαφτος στη στροφή. Μη τον προτιμάτε.
saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Αυτός έφτιαξε τα λάστιχα στον Αλέξη τον Καμή και πήγε άκλαφτος στη στροφή. Μη τον προτιμάτε. Λουσι θα μας εξηγησεις εσυ τι ελεγε ο Καμι για τον Σισυφο επιτελους;
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Σάρκα για πνεύμα καλή μου saya. Βάλε pic εσύ και θα σου αναλύσω και τι συνάφεια είχε ο Παρμενίδης με τον Ηράκλειτο.
saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Λουσι θα με αφησεις δηλαδη με την απορια τελικα.Καλα ,καλα στο κραταω αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις