μαφαλντα Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα.Συνέλευση στην πολυκατοικία.Κόλαση και δεν θίχτηκε το θέμα "πετρέλαιο".Απλήρωτα κοινόχρηστα,περικοπές στις δαπάνες, διαχείριση.Τι θα γίνει τον άλλο μήνα δεν ξέρω.Άνεργοι με πρόβλημα επιβίωσης πλέον δηλώνουν ότι δεν πληρώνουν γιατί δεν έχουν.Η ΔΕΗ απλήρωτη,θα κόψουν το κοινόχρηστο ρεύμα-με φακούς θα ανεβαίνουμε την σκάλα.
μαφαλντα Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω διάθεση ,ακούστηκαν απίστευτα πράγματα.Δίκαιο- άδικο σημασία έχει ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.Μια κυρία που δουλεύει στην εφορία μας είπε,ας αφήσουμε την συζήτηση για το πετρέλαιο για τον άλλο μήνα γιατί μέρα με την μέρα αλλάζουν τα δεδομένα.Μπορεί σε δύο μήνες να μην έχουμε τα στοιχειώδη.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα.Συνέλευση στην πολυκατοικία.Κόλαση και δεν θίχτηκε το θέμα "πετρέλαιο".Απλήρωτα κοινόχρηστα,περικοπές στις δαπάνες, διαχείριση.Τι θα γίνει τον άλλο μήνα δεν ξέρω.Άνεργοι με πρόβλημα επιβίωσης πλέον δηλώνουν ότι δεν πληρώνουν γιατί δεν έχουν.Η ΔΕΗ απλήρωτη,θα κόψουν το κοινόχρηστο ρεύμα-με φακούς θα ανεβαίνουμε την σκάλα. Ειχαν στην woodland 50% εκπτωση στους φακους κεφαλής
μαφαλντα Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τις δυσκολίες, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αισιόδοξο το μήνυμα του πρωθυπουργού.Link Δεν δίνει εντολή να μας ψεκάσουν με αυτό που πίνει
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τις δυσκολίες, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αισιόδοξο το μήνυμα του πρωθυπουργού.Link Δεν δίνει εντολή να μας ψεκάσουν με αυτό που πίνει Και κει να μεινει και να αφησει τις μαλακιες. Πρωθυπουργος και πιπες μπλε.
marios32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Παμ παμ παμ πα πα παμμ Παμ Παμ Πααμμ μμμμμμ ζζζζζζζζζ
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 http://www.teenhut.net/teen-sexuality/22996-cum-girls-hair.html
slygeo87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 it happened once and she got angry, she likes her hair more than any other part of her.seriously, now she never lets it out of her mouth lol.
xri_ni Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 http://www.teenhut.n...girls-hair.html Αναρωτιεμαι τι εψαχνες και κατεληξες σαυτο το topic ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις