evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 να μην βάζετε μεικαπ. εγω σπανια βαζω αλλα μου εχει τυχει και αυτο το ατυχημα. ειναι τοσο σπαστικη αυτη η αισ8ηση που εχει, λες και παθαινει ασφυξια το προσωπο σου.
gang Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Γενικά ρε παιδί μου πρόσεχε. Συμβουλές δίνει ο σαλλλλονικιός...
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Γενικά ρε παιδί μου πρόσεχε. Συμβουλές δίνει ο σαλλλλονικιός... οπως η μανα μου ενα πραμα, προσεχε, που πας ετσι ντυμενη θα σε βιασουν, προσεχε τα αυτοκινητα, προσεχε τα μηχανακια, προσεχε μην σου βαλουν τπτ στο ποτο σου, ντυσου θα κρυωσεις. και πολλα αλλα.
Aplostra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 οπως η μανα μου ενα πραμα, προσεχε, που πας ετσι ντυμενη θα σε βιασουν, προσεχε τα αυτοκινητα, προσεχε τα μηχανακια, προσεχε μην σου βαλουν τπτ στο ποτο σου, ντυσου θα κρυωσεις. και πολλα αλλα. ξεκωλακι;
salliara Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 πρόσεχε μη σου πέσει τίποτα στο κεφάλι. -ατάκα μάνας φίλης-
Aplostra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 πρόσεχε μη σου πέσει το κεφάλι. -ατάκα μάνας φίλης-
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 οπως η μανα μου ενα πραμα, προσεχε, θα σε βιασουν, προσεχε μη σου βαλουν τπτ στο ποπο σου. αυτα βασικα. πρόσεχε μη σου πέσει τίποτα στο κεφάλι. -ατάκα μάνας φίλης- εχεις δει αεροπλανο να πεφτει σε κεφαλι ? χαμός.
freedubus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 που πας ετσι ντυμενη θα σε βιασουν Αλλά πού τέτοια τύχη ε;
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ξεκωλακι; για την μανα μου τα παντα ειναι ξεκωλα. Αλλά πού τέτοια τύχη ε; ειδα εναν βιαστη τις προαλλες. ετρεχα ετρεχα ετρεχα αλλα τελικα τζιφος. δεν τον προλαβα.
Aplostra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 για την μανα μου τα παντα ειναι ξεκωλα. ειδα εναν βιαστη τις προαλλες. ετρεχα ετρεχα ετρεχα αλλα τελικα τζιφος. δεν τον προλαβα. κυκλοφορα γυμνη
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 κυκλοφορα γυμνη για να φωναζουν "φαλαινα στην στεριαααα" λυπησου τους συνανθρωπους σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις