salliara Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Eχει γελιο οταν πας σε τουριστικες περιοχες που συνηθως πανε ξενοι(ειδικα τετοια εποχη που δε πανε ελληνες διακοπες) που σου μιλανε ολοι αγγλικα και εσυ να τους απαντας ελληνικα... να σε σχολιάζουν και να τους καταλαβαίνεις. WIN
Marria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχα σιγα δεν απανταγα, μου αρεσε να με περνανε για ξενη
μαφαλντα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Tελικά έχουμε πετρέλαιο. Νόμιζα πως ήταν μουφα. Εχουμε και χάρτη Ειδικότερα, σε σχέση με τον Πατραϊκό Κόλπο επισημαίνεται ότι οι σχετικά πρόσφατες σεισμικές έρευνες στην περιοχή έχουν εντοπίσεις ενδιαφέρουσες πετρελαιοπιθανές γεωλογικές δομές. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι το 2001 η Triton δεν έκανε γεώτρηση στην πλέον υποσχόμενη δομή, λόγω διαφορετικής επιχειρηματικής επιλογής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Η διάτρηση της περιοχής θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη. Σχετικά με την Ήπειρο, επισημαίνεται ότι θα απαιτηθεί υψηλού κόστους έρευνα σε βάθος τεσσάρων χιλιομέτρων για τον εντοπισμό πετρελαιοπιθανών γεωλογικών στόχων. Η συγκεκριμένη υποδομή δεν είχε, επίσης, γεωτρηθεί το 2002 από την Enterprise Oil για τεχνικούς λόγους, όπως αναφέρει η εισήγηση του ΥΠΕΚΑ. Ως προς δε το Κατάκολο εκτιμάται ότι είναι πλέον οικονομικά και τεχνικά συμφέρουσα η εκμετάλλευση του διαπιστωμένου από το 1982 κοιτάσματος. Link
xri_ni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Επρεπε να φτασει η οικονομια μας σαυτο το σημειο για να ξυπνησουν τα τσακαλια μας!
μαφαλντα Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Από το 1982 το ξέρουν. Τώρα θα τα πάρουν τζάμπα οι ξένοι.
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ψάχνετε ελπίδες, μάταια όμως. Δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ!
Aplostra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Tελικά έχουμε πετρέλαιο. Νόμιζα πως ήταν μουφα. Εχουμε και χάρτη Ειδικότερα, σε σχέση με τον Πατραϊκό Κόλπο επισημαίνεται ότι οι σχετικά πρόσφατες σεισμικές έρευνες στην περιοχή έχουν εντοπίσεις ενδιαφέρουσες πετρελαιοπιθανές γεωλογικές δομές. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι το 2001 η Triton δεν έκανε γεώτρηση στην πλέον υποσχόμενη δομή, λόγω διαφορετικής επιχειρηματικής επιλογής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Η διάτρηση της περιοχής θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη. Σχετικά με την Ήπειρο, επισημαίνεται ότι θα απαιτηθεί υψηλού κόστους έρευνα σε βάθος τεσσάρων χιλιομέτρων για τον εντοπισμό πετρελαιοπιθανών γεωλογικών στόχων. Η συγκεκριμένη υποδομή δεν είχε, επίσης, γεωτρηθεί το 2002 από την Enterprise Oil για τεχνικούς λόγους, όπως αναφέρει η εισήγηση του ΥΠΕΚΑ. Ως προς δε το Κατάκολο εκτιμάται ότι είναι πλέον οικονομικά και τεχνικά συμφέρουσα η εκμετάλλευση του διαπιστωμένου από το 1982 κοιτάσματος. Link Εκει ειναι τα ψιλά,νοτιοανατολικά ειναι τα πολλά,αλλο που θέλουν να τα μοιράσουν
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 μηπως γιατι μενει στην Ελλαδα; παρολαυτα εαν δεν υπαρχει νιο-νιο για κριτικη σκεψη , απο οπου και να ενημερωθεις τα ιδια θα μπουν στο κεφαλι σου. αλλα. νομιζω δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι ειμαστε ενα εθνος γκρινιαριδων που ψοφανε να πιανουν την μιρλα σε ολα τα ΜΜΕ. ως εκ τουτου πρεπει να διατηρουμε μια επιφυλαξη οταν παραβενεται τοσο καταφορα ο βασικος κωδικας δεοντολογιας της δημοσιογραφιας που ειναι η αντιμενικοτητα και η αληθεια. Η εκφραση συναισθηματων απο τους ειδησεογραφους και τους δημοσιογραφους ειναι ενδειξη υποκειμενικοτητας και εμμεσης δημαγωγιας, για να μην αναφερουμε την αμεση δημαγωγια απο τα καναλια και τις εφημεριδες που χαρακτηριζονται το καθενα απο καποια πολιτικη κατευθυνση ή ακομα χειροτερα απο συγκεκριμενο κομμα. να ρωτησω? το make up βγαινει απο τα ρουχα? δυσκολα. δοκιμαζε με ντεμακιγιαζ και μετα πλυσιμο.
kk1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 δυσκολα. δοκιμαζε με ντεμακιγιαζ και μετα πλυσιμο. οk thanks
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Με απλο πλυσιμο εχει φυγει οσες φορες εχω λερωθει σε ασπρα ρουχα. :/
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Με απλο πλυσιμο εχει φυγει οσες φορες εχω λερωθει σε ασπρα ρουχα. :/ απο μεικ απ καλε μου; την ωρα που το απλωνες επεσε και λιγο στο σουτιενακι σου;
salliara Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εγω το εξέλαβα ως επαφή με μεικαπαρισμένο πρόσωπο σε λευκό (εσω)ρουχο. χμ?
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εγω το εξέλαβα ως επαφή με μεικαπαρισμένο πρόσωπο σε λευκό (εσω)ρουχο. χμ? ναι αν ειναι επιφανειακος ο λεκες μια χαρα θα βγει με ενα πλυσιματακι, αλλα αν εσκασε η σταγονα μεικ απ πανω στην μπλουζα καλη τυχη. ας μην μπαινει στα χωραφια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις