Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιλάμε για χάλια διάθεση.Δεν είναι να διαβάζεις εφημερίδες,σκέτη κατάθλιψη.

Καλησπέρα.

γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου; γτ μπαινεις στον κοπο να ενημερωθεις απο ελληνικα μεσα;

Δημοσ.

Το αυτό^

Πρόσβαση σε εφημερίδες δεν έχω, τηλεόραση ανοίγει για καμιά μπάλα μόνο και πλέον σπάνια διαβάζω άρθρα για τα εθνικά δρώμενα...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Βλέπε μέγκα που αγνοεί τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης ;ρ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εγώ διαβάζω σειρήνα νιουζ,μου...σηκώνει τη διάθεση

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ελα ρε μαφαλντα... αφού το 2012 θα έχουμε πλεόνασμα :lol: :lol: :lol: :lol: ....ή θα καταστραφεί ο κόσμος :-( , either way, μη σκας :wacko:

Δημοσ.

Aχ παιδια περασα πολυ ωραια, τραβηξα και φωτογραφιες.. θα τις ανεβασω αργοτερα :mrgreen:

Α και βαρεθηκα να μου μιλανε στα αγγλικα οταν παραγγελνα, μεχρι και καμακι στα αγγλικα μου εκαναν αλλα εγω κυρια δεν απαντουσα καν :P

Πρεπει να φταινε τα αγγλικα μου γονιδια (.. που δεν εχω λολ)

Δημοσ.

γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου; γτ μπαινεις στον κοπο να ενημερωθεις απο ελληνικα μεσα;

μηπως γιατι μενει στην Ελλαδα;

παρολαυτα εαν δεν υπαρχει νιο-νιο για κριτικη σκεψη , απο οπου και να ενημερωθεις τα ιδια θα μπουν στο κεφαλι σου.

αλλα.

που πηγες ρε μαρια και σου μιλαγαν αγγλικα.

Δημοσ.

Eχει γελιο οταν πας σε τουριστικες περιοχες που συνηθως πανε ξενοι(ειδικα τετοια εποχη που δε πανε ελληνες διακοπες) που σου μιλανε ολοι αγγλικα και εσυ να τους απαντας ελληνικα...grin.png

Δημοσ.

Η καλυτερη, δεν εχει το χαμο του καλοκαιριου, ησυχια και μπορεις να το γυρισεις το νησι πιο ευκολα

Δημοσ.

Καλα εγω ειχα παρει μονο σορτσακια και καπρι και ξεπαγιαζα το βραδυ.. ευτυχως που ειχα και μια ζακετα..

Αν και χτες ετοιμη ημουν και να παω θαλασσα (τοσο καλο καιρο ειχε) αλλα φοβηθηκα οτι θα ημουν μονη στη παραλια :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...