μαφαλντα Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για χάλια διάθεση.Δεν είναι να διαβάζεις εφημερίδες,σκέτη κατάθλιψη. Καλησπέρα.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για χάλια διάθεση.Δεν είναι να διαβάζεις εφημερίδες,σκέτη κατάθλιψη. Καλησπέρα. γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου; γτ μπαινεις στον κοπο να ενημερωθεις απο ελληνικα μεσα;
gang Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το αυτό^ Πρόσβαση σε εφημερίδες δεν έχω, τηλεόραση ανοίγει για καμιά μπάλα μόνο και πλέον σπάνια διαβάζω άρθρα για τα εθνικά δρώμενα...
status Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για χάλια διάθεση.Δεν είναι να διαβάζεις εφημερίδες,σκέτη κατάθλιψη. Καλησπέρα. Βλέπε μέγκα που αγνοεί τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης ;ρ
μαφαλντα Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τηλεόραση δεν βλέπω,αλλά διαβάζω καμμία εφημερίδα να δω τι γίνεται.Και τα ξένα μέσα Ευα για ότι αφορά την Ελλάδα τα ίδια είναι.Μαυρίλα.
Aplostra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για χάλια διάθεση.Δεν είναι να διαβάζεις εφημερίδες,σκέτη κατάθλιψη. Καλησπέρα. Εγώ διαβάζω σειρήνα νιουζ,μου...σηκώνει τη διάθεση
christiana78 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μιλάμε για χάλια διάθεση.Δεν είναι να διαβάζεις εφημερίδες,σκέτη κατάθλιψη. Καλησπέρα. Ελα ρε μαφαλντα... αφού το 2012 θα έχουμε πλεόνασμα :lol: :lol: ....ή θα καταστραφεί ο κόσμος , either way, μη σκας
Marria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Aχ παιδια περασα πολυ ωραια, τραβηξα και φωτογραφιες.. θα τις ανεβασω αργοτερα Α και βαρεθηκα να μου μιλανε στα αγγλικα οταν παραγγελνα, μεχρι και καμακι στα αγγλικα μου εκαναν αλλα εγω κυρια δεν απαντουσα καν Πρεπει να φταινε τα αγγλικα μου γονιδια (.. που δεν εχω λολ)
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου; γτ μπαινεις στον κοπο να ενημερωθεις απο ελληνικα μεσα; μηπως γιατι μενει στην Ελλαδα; παρολαυτα εαν δεν υπαρχει νιο-νιο για κριτικη σκεψη , απο οπου και να ενημερωθεις τα ιδια θα μπουν στο κεφαλι σου. αλλα. που πηγες ρε μαρια και σου μιλαγαν αγγλικα.
Marria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 που πηγες ρε μαρια και σου μιλαγαν αγγλικα. Σκιαθο
xri_ni Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Eχει γελιο οταν πας σε τουριστικες περιοχες που συνηθως πανε ξενοι(ειδικα τετοια εποχη που δε πανε ελληνες διακοπες) που σου μιλανε ολοι αγγλικα και εσυ να τους απαντας ελληνικα...
Marria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Η καλυτερη, δεν εχει το χαμο του καλοκαιριου, ησυχια και μπορεις να το γυρισεις το νησι πιο ευκολα
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 αμα εχει και μια μουνταδα ακομα καλυτερα. και κρυο για ζακετα.
Marria Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Καλα εγω ειχα παρει μονο σορτσακια και καπρι και ξεπαγιαζα το βραδυ.. ευτυχως που ειχα και μια ζακετα.. Αν και χτες ετοιμη ημουν και να παω θαλασσα (τοσο καλο καιρο ειχε) αλλα φοβηθηκα οτι θα ημουν μονη στη παραλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις