Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θαμνος να μην ειναι μωρε και καλο ειναι.

Once you go άτριχος you can't go back :P

Άλλη αίσθηση.....

Χώρια που όλοι τουλάχιστον μια φορά έχουμε δει την παρτενέρ μας να σταματάει τα προκαταρκτικά για να αφαιρέσει μια τρίχα. Ε εμείς θέλουμε αδιάκοπη ενασχόληση, όχι διακοπές :-D

Αποτριχωση στα μπρατσα πρωτη φορα ακουω .

Έχω λίγες διάσπαρτες τρίχες στα μπράτσα. Επειδή το καλοκαίρι παίζει πολύ αμάνικο και μπλούζες με εξαιρετικά κοντά μανίκια αναγκαστικά τις αφαιρώ,

κουβέντα για underwear :rolleyes:

Η αδυναμία μου :wub:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Once you go άτριχος you can't go back :P

Άλλη αίσθηση.....

Χώρια που όλοι τουλάχιστον μια φορά έχουμε δει την παρτενέρ μας να σταματάει τα προκαταρκτικά για να αφαιρέσει μια τρίχα. Ε εμείς θέλουμε αδιάκοπη ενασχόληση, όχι διακοπές :-D

και μονο με την μηχανη να τις εχει παρει για μενα ειναι οκ. το ξυραφι κανει σπυρακια.

Δημοσ.

εγω θελω να μπουν δυο ψηφοφοριες.

η πρωτη για τι εσωρουχο προτιμαμαι να φοραμε

και η δευτερη για το πιο μισητο χρωμα σε σουτιεν.

Δημοσ.

Και μετα απο εκεινο το σχολιακι που ειχες κανει με τον Σισυφο που μαλλον εννοουσες τον Μακιαβελη αλλα τεσπα κοντευω να σκασω απο την ζηλια μου.Μα και θεα και με γνωσεις μυθολογιας .Μπραβο Μαφαλντα..

Δημοσ.

Και μετα απο εκεινο το σχολιακι που ειχες κανει με τον Σισυφο που μαλλον εννοουσες τον Μακιαβελη αλλα τεσπα κοντευω να σκασω απο την ζηλια μου.Μα και θεα και με γνωσεις μυθολογιας .Μπραβο Μαφαλντα..

Αυτό που εννοούσα,έγραψα.Ο μύθος του Σίσυφου του Καμί,να το διαβάσεις.

Ξεπέρασέ το.

Η μυθολογία γι'αυτές γεννήθηκε.

Πρέπει να φανταστούμε τον Σίσυφο ευτυχισμένο.

Δημοσ.

Εγώ για την ώρα λέω να την βγάλω με την κολλητή μου - ακούς erw2os :P - στο cocoon στο Λουτράκι αλλά επειδή είναι και λίγο κουκουρούκου και ενδέχεται να την πιάσει κατάθλιψη που θα ναι μόνη τέτοια μέρα (έχει γιορτή/γενέθλια κολλητά) παίζει να μην κάνω και τίποτα.

Έχεις και ακριβά γούστα εσύ ρε, άκου 18εκ.......εγώ και με ένα ds3 :wub: ευχαριστημένος θα μαι.

Θα ερθω κ εγω στην Ελευσινα τοτε να βγουμε ολοι μαζι,ομως θα ηθελα στην παρεα μας ειναι και μια ωραια δεσποσυνη απο το νημα εδω....χμμμ...καποια που να ειναι ανοιχτη στις προτασεις της Σαλιαρας κατα προτιμηση :mrgreen: Γενικα καποια ελευθεριων ηθων που να εχει ανοχη σε διαφορα....πχ να της αρεσει η ''πολυκοσμια'' και τα δυο φυλα κ διαφορα αλλα ωραια! :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...