chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 θαμνος να μην ειναι μωρε και καλο ειναι. Once you go άτριχος you can't go back Άλλη αίσθηση..... Χώρια που όλοι τουλάχιστον μια φορά έχουμε δει την παρτενέρ μας να σταματάει τα προκαταρκτικά για να αφαιρέσει μια τρίχα. Ε εμείς θέλουμε αδιάκοπη ενασχόληση, όχι διακοπές Αποτριχωση στα μπρατσα πρωτη φορα ακουω . Έχω λίγες διάσπαρτες τρίχες στα μπράτσα. Επειδή το καλοκαίρι παίζει πολύ αμάνικο και μπλούζες με εξαιρετικά κοντά μανίκια αναγκαστικά τις αφαιρώ, κουβέντα για underwear Η αδυναμία μου
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Aσχετο αλλα βρηκα ταινια να δω το βραδυ, το Πεμπτο Στοιχειο (The Fifth Element) να ξαναθυμηθω τα νιατα μου http://www.imdb.com/title/tt0119116/
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Once you go άτριχος you can't go back Άλλη αίσθηση..... Χώρια που όλοι τουλάχιστον μια φορά έχουμε δει την παρτενέρ μας να σταματάει τα προκαταρκτικά για να αφαιρέσει μια τρίχα. Ε εμείς θέλουμε αδιάκοπη ενασχόληση, όχι διακοπές και μονο με την μηχανη να τις εχει παρει για μενα ειναι οκ. το ξυραφι κανει σπυρακια.
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω θελω να μπουν δυο ψηφοφοριες. η πρωτη για τι εσωρουχο προτιμαμαι να φοραμε και η δευτερη για το πιο μισητο χρωμα σε σουτιεν.
xri_ni Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κουκλαρα εισαι μαφαλντα αλλα βρε ποια μου θυμιζεις ποια μου θυμιζεις.... :mrgreen:
saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και μετα απο εκεινο το σχολιακι που ειχες κανει με τον Σισυφο που μαλλον εννοουσες τον Μακιαβελη αλλα τεσπα κοντευω να σκασω απο την ζηλια μου.Μα και θεα και με γνωσεις μυθολογιας .Μπραβο Μαφαλντα..
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 τι εχω το τερμα δεξια το αριστερα αυτο εδω μετανιωσα που δεν το πηρα http://images.blog.edelight.de/dessous/bilder/hunkemoller.silvester.png?action=fr:276
μαφαλντα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Και μετα απο εκεινο το σχολιακι που ειχες κανει με τον Σισυφο που μαλλον εννοουσες τον Μακιαβελη αλλα τεσπα κοντευω να σκασω απο την ζηλια μου.Μα και θεα και με γνωσεις μυθολογιας .Μπραβο Μαφαλντα.. Αυτό που εννοούσα,έγραψα.Ο μύθος του Σίσυφου του Καμί,να το διαβάσεις. Ξεπέρασέ το. Η μυθολογία γι'αυτές γεννήθηκε. Πρέπει να φανταστούμε τον Σίσυφο ευτυχισμένο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εγώ για την ώρα λέω να την βγάλω με την κολλητή μου - ακούς erw2os - στο cocoon στο Λουτράκι αλλά επειδή είναι και λίγο κουκουρούκου και ενδέχεται να την πιάσει κατάθλιψη που θα ναι μόνη τέτοια μέρα (έχει γιορτή/γενέθλια κολλητά) παίζει να μην κάνω και τίποτα. Έχεις και ακριβά γούστα εσύ ρε, άκου 18εκ.......εγώ και με ένα ds3 ευχαριστημένος θα μαι. Θα ερθω κ εγω στην Ελευσινα τοτε να βγουμε ολοι μαζι,ομως θα ηθελα στην παρεα μας ειναι και μια ωραια δεσποσυνη απο το νημα εδω....χμμμ...καποια που να ειναι ανοιχτη στις προτασεις της Σαλιαρας κατα προτιμηση Γενικα καποια ελευθεριων ηθων που να εχει ανοχη σε διαφορα....πχ να της αρεσει η ''πολυκοσμια'' και τα δυο φυλα κ διαφορα αλλα ωραια!
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 η σαλιαρα στην απεξω ομως? ενταξει τοξοβολε. ενταξει λοιπον.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 η σαλιαρα στην απεξω ομως? ενταξει τοξοβολε. ενταξει λοιπον. Εσενα εννοουσα σε πρωτη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις