Aplostra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τελικά έχουν πλάκα τα γατιά Απλά οι ιδιοκτήτες τον παίρνουν. Cat people... γαμώ τα κομμάτια
salliara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 έκανα ενα ριζότο λέμε .!!!.. ουτε να το βγάλω φωτο δεν πρόλαβα τουφα!! βρήκα πιλερ!
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 έκανα ενα ριζότο λέμε .!!!.. ουτε να το βγάλω φωτο δεν πρόλαβα τουφα!! βρήκα πιλερ! Παει και ο μοναδικος λογος να βγουμε δηλαδη... Παω να βαψω το δωματιο μου μαυρο ακουγοντας bauhaus
YiN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ανάλογα την μίξη των χρωμάτων Τους απογονους εννοεισα Δλδ. ο μικρός φυστικώνει την μεγάλη γατα; Μπωωωωωωω... gilfακιας. H μεγάλη είναι στειρωμένη. Εννοούσα να τους φωτογραφίσω κάποια στιγμή που παίζουν ή κοιμούνται παρέα Πριν από λίγο έπαιζα με μία bengal, τέτοια τελικά έχουν πλάκα τα γατιά Απλά οι ιδιοκτήτες τον παίρνουν. Cat people... Αυτές οι γάτες γαμάνε εμφανισιακά, απλώς δεν ξέρω τι παίζει με το inbreeding που τους κάνουν γιατί δεν είναι natural breed. Παίζει να βγάζουν πολλά προβλήματα. Πέραν αυτού, για πες για τους ιδιοκτήτες γατών. Έλα πες, μην ντρέπεσαι.
caution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν είμαι προκατειλημμένος, απλά η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια είναι μαλακιστήρι... Επίσης μου έλεγε κάτι για F1 και γενιές και ότι από κάποια πολύ "κοντινά" inbreedings δεν είναι νόμημα στο UK που μένει και θεωρούνται by the laaawwww "wild animals"
YiN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Tότε να μην γενικεύεις κύριος. Μ. Νομίζω ότι οι Μπένγκαλ έχουν προσμίξεις με κάποια αγριόγατα/τίγρη, δεν ξέρω τι σκατά. Η πρώτης γενιάς -ίσως και δεύτερης- είναι άγρια ζώα (πάλι νομίζω) και "χρησιμοποιούνται" μόνο για αναπαραγωγή.
caution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλά δεν γενικεύω. Πάντως γνωστή μου, εγκληματολόγος, μου είχε πει ότι το profiling ενός εγκληματία αλλάζει άρδην αν μάθουν ότι είχε οικόσιτη γάτα. Άρα κάτι παίζει με εσάς... Πάλι καλά που δεν γενικεύω.
caution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Άμα σου ξυρίσω το γατί και στο κάνω σαν του dr.Evil σουπωεγω
pappous_soulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πάντως γνωστή μου, εγκληματολόγος, μου είχε πει ότι το profiling ενός εγκληματία αλλάζει άρδην αν μάθουν ότι είχε οικόσιτη γάτα. Άρα κάτι παίζει με εσάς... Λογικό. Θα πρέπει να λάβουν υπ'όψιν το πόσο φιλήσυχος άνθρωπος είναι.
kk1991 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ζελεδακια σε σχημα κομμενου δαχτυλου......οτι πιο ωραιο εχω φαει.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις