Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έκανα ενα ριζότο λέμε :wacko: .!!!.. ουτε να το βγάλω φωτο δεν πρόλαβα :blink:

τουφα!! βρήκα πιλερ!

Δημοσ.

έκανα ενα ριζότο λέμε :wacko: .!!!.. ουτε να το βγάλω φωτο δεν πρόλαβα :blink:

τουφα!! βρήκα πιλερ!

Παει και ο μοναδικος λογος να βγουμε δηλαδη... Παω να βαψω το δωματιο μου μαυρο ακουγοντας bauhaus

Δημοσ.

ανάλογα την μίξη των χρωμάτων

Τους απογονους εννοεισα

Δλδ. ο μικρός φυστικώνει την μεγάλη γατα; Μπωωωωωωω... gilfακιας.

H μεγάλη είναι στειρωμένη. Εννοούσα να τους φωτογραφίσω κάποια στιγμή που παίζουν ή κοιμούνται παρέα

Πριν από λίγο έπαιζα με μία bengal, τέτοια

bengal-cat-looking-left.jpg

τελικά έχουν πλάκα τα γατιά :wub: Απλά οι ιδιοκτήτες τον παίρνουν. Cat people... :rolleyes: :-D

Αυτές οι γάτες γαμάνε εμφανισιακά, απλώς δεν ξέρω τι παίζει με το inbreeding που τους κάνουν γιατί δεν είναι natural breed. Παίζει να βγάζουν πολλά προβλήματα.

Πέραν αυτού, για πες για τους ιδιοκτήτες γατών. Έλα πες, μην ντρέπεσαι.

desert_eagle_magnum_3.jpg

Δημοσ.

:-D

Δεν είμαι προκατειλημμένος, απλά η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια είναι μαλακιστήρι...

Επίσης μου έλεγε κάτι για F1 και γενιές και ότι από κάποια πολύ "κοντινά" inbreedings δεν είναι νόμημα στο UK που μένει και θεωρούνται by the laaawwww "wild animals" :confused:

judge-dredd-stallone.jpg

Δημοσ.

Tότε να μην γενικεύεις κύριος. Μ.

Νομίζω ότι οι Μπένγκαλ έχουν προσμίξεις με κάποια αγριόγατα/τίγρη, δεν ξέρω τι σκατά. Η πρώτης γενιάς -ίσως και δεύτερης- είναι άγρια ζώα (πάλι νομίζω) και "χρησιμοποιούνται" μόνο για αναπαραγωγή.

Δημοσ.

Καλά δεν γενικεύω.

Πάντως γνωστή μου, εγκληματολόγος, μου είχε πει ότι το profiling ενός εγκληματία αλλάζει άρδην αν μάθουν ότι είχε οικόσιτη γάτα. Άρα κάτι παίζει με εσάς...

Πάλι καλά που δεν γενικεύω.

Δημοσ.

Πάντως γνωστή μου, εγκληματολόγος, μου είχε πει ότι το profiling ενός εγκληματία αλλάζει άρδην αν μάθουν ότι είχε οικόσιτη γάτα. Άρα κάτι παίζει με εσάς...

Λογικό.

Θα πρέπει να λάβουν υπ'όψιν το πόσο φιλήσυχος άνθρωπος είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...