christiana78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα να δεις τί θα κάνουμε , θα μαζέψω εγώ βαλίτσα και θα πάω ταξιδάκι αυρίο και εσύ θα πας στη δουλειά να πεις καλή δικαιολογία
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Η καλύτερη δικαιολογία για να κατέβω κέντρο να πιω το καφεδάκι μου ήταν όταν με έστελναν για δουλειές οι γονείς μου.
christiana78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 α εγώ είχα το καλό οτι το σχολείο μου ήταν Κολωνάκι οπότε κάθε κοπάνα ήταν καφες και βιτρίνες.
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 α εγώ είχα το καλό οτι το σχολείο μου ήταν Κολωνάκι οπότε κάθε κοπάνα ήταν καφες και βιτρίνες. Δεν λέω όταν πήγαινα σχολείο. Λες να με έστελναν για δουλειές? Μετά μετά... Απλά πήγαινα χωρίς να γκρινιάζουν για 2 πράγματα. 1ον ότι δεν κάνω τίποτα και 2ον ότι τριγυρνάω συνέχεια. Α!! και ο καφές ευγενική χορηγία και ετς
YiN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 που ΄σαι συ χαμένη? Έχω αμφίσημες σχέσεις με τον υπολογιστή μου αυτή την περίοδο. =ρ
pappous_soulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 που ΄σαι συ χαμένη? Μεγαλώνει γατί. Δεν έχει χρόνο για τον εαυτό της.
YiN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι, το οποίο δεν φαντάζεσαι τι καραγκιοζιλίκια κάνει. Πάω να τραβήξω καμιά φωτό να σας κάνω απντεητ =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις