Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φωναζεις δηλαδη , ΣΟΥΛΑΑΑΑ? τιναξε τη μου λιγο και μπουκαρει?

Γιατι να φωνάξω ΣΟΥΛΑΑΑΑΑ?

Επίσης ατηλιο επειδη είσαι καλό παιδι θα σου μεταδώσω λίγη σοφία "Όσο και να την τινάξεις η τελευταία σταγόνα πάλι μέσα θα πέσει."

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος από ποιο χαζό-βιβλίο προέρχεται η ατάκα "πάνω από 3 τινάγματα είναι μαλακία";

Δημοσ.

Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος από ποιο χαζό-βιβλίο προέρχεται η ατάκα "πάνω από 3 τινάγματα είναι μαλακία";

Απο το βιβλιο του δρομου, χαζε

Δημοσ.

Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο όταν ήμουν πιτσιρικάς από τον ξαδερφό μου και επειδή είχε κακές λεξούλες μου το έπαιρνε. Μάλλον θα είχε μαλακίες γενικά και αόριστα. =ρ

Δημοσ.

Marria I hope to God να έχεις δίκιο γιατί δεν πήγα στη δουλεια σήμερα, ελπίζω να μην είναι η μέρα που θα αποφασίσουν να με απολυσουν... με πήρε ο ύπνος...επρεπε να έχω ξυπνήσει απο τις 6,30 και ξύπνησα τωρα....κι εχω φρικάρει... :fear: λείπω που λείπω πολλές φορές γιατί έχω πρόβλημα και πονάω πολύ στις δύσκολες μερες... ωχχχχ και τί μαλακία να πω πάλι γμτ;.. :cry:

Δημοσ.

Δεν νομιζω να σε απολυσουν για μια μερα, βρες μια καλη δικαιολογια και ξεφουρνισε τους την :P

Δημοσ.

μ'εχει φάει το γαμημένο αγχος τώρα... η προϊσταμένη μου δε με πάει καθόλου... :angry:

anyway... πως και και κεφάκια πρωί-πρωί;Προβλέπεται κάτι καλό για σήμερα; :-)

Δημοσ.

Σημερα εχει εξοδο για καφεδακι, μετα στον ιατρο μου να παρω τα αποτελεσματα απο το τεστ παπ και να φτιαξω τα πραγματα μου για το αυριανο ταξιδι.

Πολλες δουλειες σημερα :P

Δημοσ.

Σημερα εχει εξοδο για καφεδακι, μετα στον ιατρο μου να παρω τα αποτελεσματα απο το τεστ παπ και να φτιαξω τα πραγματα μου για το αυριανο ταξιδι.

Πολλες δουλειες σημερα :P

Ευχάριστες δουλειές... Μου λείπουν κάτι τέτοιες "Αγγαρείες"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...