Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εβλεπα μια αγγελια, 26 τμ 350 ευρω το μηνα στον ΑΛιμο..

Ε δεν το λες και φτηνο :P

τι να πω κι εγω που δινω 500 για 20 κατι τετραγωνικα :P

Δημοσ.

Ευα τι μισθούς έχουν στο Βέλγιο;

Τα ενοίκια πρέπει να πέσουν κι άλλο,δύσκολες εποχές.

δεν ξερω ακριβως, παντως για part time δουλεια που εκανα στο σουπερμαρκετ 24 ωρες την εβδομαδα για 3 εβδομαδες εβγαλα 750 ευρω. για full time διναν 1400 και κατι νομιζω.

Δημοσ.

Στα 1400 και κάτι δίνεις 500 ενοίκιο.Με 500-700 μισθό πόσα δίνεις;

ναι 500 ομως για γκαρσονιερα σε ψιλοπαλια πολυκατοικια σε πολυ καλη περιοχη. το παλιο διαμερισα που ειχαμε οταν ηταν εδω η μανα μου ηταν 80-90τμ σε απλως καλη περιοχη και διναμε 900 και ενας γνωστος μου που εχει διαμερισμα παλι 80-90τμ σε φουλ κεντρικη περιοχη πολυ καλη σχεδον κολωνακι φαση δινει 1200.

Δημοσ.

Είναι να πας στα καλλιστεία τω αστέγων να κερδίσεις τζάμπα σπίτι.

χαχαχαχα οντως υπαρχει τετοιο πραμα :-D

δεν θες να σου ποσο παει το ταξι...

Δημοσ.

Σε Κολωνάκι φάση δεν πάει να νοικιάσει κάποιος των 500-700ε.Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι παντού.Υπάρχουν περιοχές που είναι απαγορευτικές για κάποια εισοδήματα.

Δημοσ.

Σε Κολωνάκι φάση δεν πάει να νοικιάσει κάποιος των 500-700ε.Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι παντού.Υπάρχουν περιοχές που είναι απαγορευτικές για κάποια εισοδήματα.

και αλλες που ειναι απαγορευτικες αμα θες την ζωη σου. :-D

Δημοσ.

Το καλοκαιρι γνωρισα μια γαλλιδα που εμενε σε προαστιο του παρισιου και έδινε 650 ευρώ για σπίτι 14 τετραγωνικων...

Δημοσ.

Κρις δε μας ειπες ομως, εσυ την τιναζεις με σηκωμενο η κατεβαζμενο καπακι ? ασε τα ενοικια

Τις μικροδουλειες στο σπίτι τις κανει η υπηρέτρια. :huh:

Δημοσ.

Το καλοκαιρι γνωρισα μια γαλλιδα που εμενε σε προαστιο του παρισιου και έδινε 650 ευρώ για σπίτι 14 τετραγωνικων...

υπαρχουν παντα και χειροτερα. στην νεα υορκη ειναι τα πιο ακριβα ενοικια του κοσμου. 500 την εβδομαδα η γκαρσονιερα.

Δημοσ.

Τις μικροδουλειες στο σπίτι τις κανει η υπηρέτρια. :huh:

Φωναζεις δηλαδη , ΣΟΥΛΑΑΑΑ? τιναξε τη μου λιγο και μπουκαρει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...