salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Chill, το κρυο κερι ειναι πιο πιθανο να σπασει τις τριχες, παρα να τις βγαλει! :Ρ Λειτουργει σωστα μονο αν το ζεστανεις με πιστολακι. Παντως οποιος θελει μπορει να ερχεται σε μενα, κανω κρυο, ζεστο, σιλκ, φρυδια, ξανθισμα, και απο τιμες?? ΣΟΚ!!!!
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Chill, το κρυο κερι ειναι πιο πιθανο να σπασει τις τριχες, παρα να τις βγαλει! :Ρ Λειτουργει σωστα μονο αν το ζεστανεις με πιστολακι. εγω το ζεσταινω ειτε στο καλοριφερ πανω η ακομα καλυτερα στο σιδερο του σιδερωματος στην πιο χαμηλη ενταση. το να τριβεις με τα χερια ειναι σκετη κοροιδια.
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 αχ πως φαινεται οτι δεν ξερεις. η τριχα του χεριου δεν ειναι τπτ. δοκιμασε να βγαλεις καμια τριχα απο μπικινι να δεις αν ξεκολαει τπτ. και δεν λεω για τις πλαινες αλλα αυτες απο πανω που ειναι γερες γερες. Ε καλά γιατί υπήρχε περίπτωση να έβαζες ταινίες χαμηλά; Εδώ στα μπράτσα και ψόφησα στον πόνο (ίσως φταίει ότι ήταν και η πρώτη φορά ) δεν θέλω να φαντάζομαι τι πόνο θα προκαλούν σε άλλα σημεία...... Εμείς μην ξεχνάτε ότι έχουμε να φτιάχνουμε και το "πουγκί"........αυτό ξεπερνάει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεται εσείς με τις τρίχες.
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ε καλά γιατί υπήρχε περίπτωση να έβαζες ταινίες χαμηλά; Εδώ στα μπράτσα και ψόφησα στον πόνο (ίσως φταίει ότι ήταν και η πρώτη φορά ) δεν θέλω να φαντάζομαι τι πόνο θα προκαλούν σε άλλα σημεία...... Εμείς μην ξεχνάτε ότι έχουμε να φτιάχνουμε και το "πουγκί"........αυτό ξεπερνάει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεται εσείς με τις τρίχες. ταινιες δεν βαζω γτ δεν κανουν δουλεια. επαγγελματικο κερι ομως πεφτει συχνα πυκνα. παντως αν λες οτι πεθανες στον πονο στα μπρατσα ετσι και βαλεις κερι στο πουγκι θα σε πανε νοσοκομειο για μορφινη. εμεις τα θηλυκα αντεχουμε παντως το κερι στο πενιρλι μας
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 φτιάχνουμε και το "πουγκί". κερι στο μπουκι το μπούκι απο την μπουκιά?
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 το μπούκι απο την μπουκιά? ναι να γινεται μπουκια και συγχωριο υγ το διορθωσα.
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 παντως αν λες οτι πεθανες στον πονο στα μπρατσα ετσι και βαλεις κερι στο μπουκι θα σε πανε νοσοκομειο για μορφινη. εμεις τα θηλυκα αντεχουμε παντως το κερι στο πενιρλι μας Καλά δεν τρελάθηκα να βάλω ταινίες εκεί. Ξυριστική μηχανή bodygroom και ξυραφάκι για τα τελειώματα......(και τουλάχιστον μια ώρα χαμένου χρόνου για να γίνει άψογη δουλειά)
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Καλά δεν τρελάθηκα να βάλω ταινίες εκεί. Ξυριστική μηχανή bodygroom και ξυραφάκι για τα τελειώματα......(και τουλάχιστον μια ώρα χαμένου χρόνου για να γίνει άψογη δουλειά) θαμνος να μην ειναι μωρε και καλο ειναι.
saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ε καλά γιατί υπήρχε περίπτωση να έβαζες ταινίες χαμηλά; Εδώ στα μπράτσα και ψόφησα στον πόνο (ίσως φταίει ότι ήταν και η πρώτη φορά ) δεν θέλω να φαντάζομαι τι πόνο θα προκαλούν σε άλλα σημεία...... Εμείς μην ξεχνάτε ότι έχουμε να φτιάχνουμε και το "πουγκί"........αυτό ξεπερνάει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεται εσείς με τις τρίχες. Αποτριχωση στα μπρατσα πρωτη φορα ακουω .
μαφαλντα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Για τρίχες μιλάνε ακόμη.Φαντάσου και να πιάναμε την κουβέντα για underwear
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Για τρίχες μιλάνε ακόμη.Φαντάσου και να πιάναμε την κουβέντα για underwear Ελα ντε, μεχρι και εγω βαρεθηκα να διαβαζω
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Για τρίχες μιλάνε ακόμη.Φαντάσου και να πιάναμε την κουβέντα για underwear ε τωρα αυτο ειναι τεραστιο θεμα. θα φτασουμε τις 100 σελιδες αν αρχισουμε τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις