salliara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν. κοτοπουλάκι πατατούλα κρεμμυδάκι βουτηγμένα στη μαγικη μπαχαρόσκονη, τσιγαροτηγανισμενα λαιτ, κολοκυθάκι και γιαουρτάκι (αντι τζατζικιού μην βρωμοκοπάμε παλι) (ψιλοπαρόμοιο με το χθεσινο, δεν ειναι ελλειψη φαντασίας αλλα άδειο ψυγείο ;ρ)
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν. κοτοπουλάκι πατατούλα κρεμμυδάκι βουτηγμένα στη μαγικη μπαχαρόσκονη, τσιγαροτηγανισμενα λαιτ, κολοκυθάκι και γιαουρτάκι (αντι τζατζικιού μην βρωμοκοπάμε παλι) (ψιλοπαρόμοιο με το χθεσινο, δεν ειναι ελλειψη φαντασίας αλλα άδειο ψυγείο ;ρ) Εμείς σήμερα τα κότσια με μέλι. ΧΜΜΜΜΜΜ.
salliara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εεεε πας να steal my thunder κουφάλα? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΜΠΟΥΚΙΑ????Ε?? ποσο θελω ενα γουοκ....
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εεεε πας να steal my thunder κουφάλα? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΜΠΟΥΚΙΑ????Ε?? ποσο θελω ενα γουοκ.... αυτο ψαχνω κι εγω γτ δεν την εμφανιζει.
athlios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εμείς σήμερα τα κότσια με μέλι. ΧΜΜΜΜΜΜ. τσιμπησα σημερα 2 κοτσια ΝΑ , και λιγες πανσετες. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ. καταστρωνω το σχεδιο.
athlios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πρηξιμο, πονο, ευαισθησια σε ολο το σωμα, σπυρακια, παραλογα συναισθηματα, παλαβομενη ορεξη, διαροιες, αδυναμια, ζαλαδα και την αισθηση οτι εχεις χεστει πανω σου σου 24ωρη βαση. χωρις να αναφερω το προεμυνορικο ε; εφτιαξα λιχουδάρα!! να σας δείξω να σας τρέξουν λιγο τα σαλια? αυτο. τιποτα αλλο.
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Έχει γίνει πολύ γκουρμέ αυτό το thread. "Pringles πράσινα και pepsi max", μετράω;
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 7 μερες καθε μηνα με πρηξιμο, πονο, ευαισθησια σε ολο το σωμα, σπυρακια, παραλογα συναισθηματα, παλαβομενη ορεξη, διαροιες, αδυναμια, ζαλαδα και την αισθηση οτι εχεις χεστει πανω σου σου 24ωρη βαση. χωρις να αναφερω το προεμυνορικο ε; Γιατί να μην το αναφέρεις; Ανάφερέ το ελεύθερα. Μετά από αυτήν την περιγραφή άλλωστε, κανένας μας δεν πρόκειται να ξαναγγίξει γυναίκα για κα'να χρόνο
liopyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Στο αριστερό μου χέρι είναι το ταμείο, στο δεξί μου ο αυτόματος πωλητής. Win από τα αποδυτήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις