gang Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 you should do that. Προς το παρόν εγώ πάω για διάβασμα. See ya!
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Προς το παρόν εγώ πάω για διάβασμα. See ya! Φυτό.
gang Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Φυτό. αχαχαχαχαχαχα ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο gang ψηφιζει ανοιχτη σχολη wasn't me...
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ειναι αυτη η εποχη του χρονου που με πιανει μανια να πεταω πραματα. βιβλια,χαρτια,πραματα που θα κατεβασω στην ελλαδα για την μανα μου. το ευχαριστιεμαι ανωμαλα...
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 σδγξ σδγξσ σδκσ ΄λδφκ δφη φξησδ κσφδγ φδ υφριφθ δηφκ ξηφ λκδφξ λδσφξ δφξκ λδσφηλ λξσφηλξ ξλδαφ ξλσφει εθλφηιθ εξφδξ δξφηξ ξδηφξκθερ. το ευχαριστιεμαι ανωμαλα...
black_widow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Yποθέτω πάντως πως κανέναν άνδρα δε θα χάλαγε να έκανε 3 μέρες στρατό κάθε μήνα απ' τα 15 μέχρι τα 45 του απ' το να κάνει μαζεμένο ενάμισο χρόνο Ποιές 3 μέρες , να ήταν 3 μέρες θα έκανα μία υπομονή .
slygeo87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πόσο σε νιώθω φιλενάδα. Να θες να κάνεις σεξ και να μη μπορείς!
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ποιές 3 μέρες , να ήταν 3 μέρες θα έκανα μία υπομονή . πες τα ρε συ, πες τα που νομιζουν οτι την βγαζουμε χαλαρα και οτι αυτοι με τον στρατο κακοπερνανε! μακαρι να εκανα στρατο παρα να ειχα περιοδο. 7 μερες καθε μηνα με πρηξιμο, πονο, ευαισθησια σε ολο το σωμα, σπυρακια, παραλογα συναισθηματα, παλαβομενη ορεξη, διαροιες, αδυναμια, ζαλαδα και την αισθηση οτι εχεις χεστει πανω σου σου 24ωρη βαση. χωρις να αναφερω το προεμυνορικο ε; Πόσο σε νιώθω φιλενάδα. Να θες να κάνεις σεξ και να μη μπορείς! αυτο που το βαζεις, που οι καβλες χτυπανε κοκκινο τις μερες της περιοδου.
black_widow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πόσο σε νιώθω φιλενάδα. Να θες να κάνεις σεξ και να μη μπορείς! Ε ναι αυτό είναι όλο και όλο το πρόβλημα μου
salliara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εφτιαξα λιχουδάρα!! να σας δείξω να σας τρέξουν λιγο τα σαλια?
black_widow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πες τα ρε συ, πες τα που νομιζουν οτι την βγαζουμε χαλαρα και οτι αυτοι με τον στρατο κακοπερνανε! μακαρι να εκανα στρατο παρα να ειχα περιοδο. 7 μερες καθε μηνα με πρηξιμο, πονο, ευαισθησια σε ολο το σωμα, σπυρακια, παραλογα συναισθηματα, παλαβομενη ορεξη, διαροιες, αδυναμια, ζαλαδα και την αισθηση οτι εχεις χεστει πανω σου σου 24ωρη βαση. χωρις να αναφερω το προεμυνορικο ε; Και έχουμε και τις εγκυμοσύνες και τις γέννες αργότερα... εφτιαξα λιχουδάρα!! να σας δείξω να σας τρέξουν λιγο τα σαλια? Καμία κατανόηση
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 εφτιαξα λιχουδάρα!! να σας δείξω να σας τρέξουν λιγο τα σαλια? ναιιιιιιιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις