xri_ni Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για θεση γραμματεας, και μετανοιωνω οταν με ρωτησε ποσα χρηματα θελω, του ειπα το βασικο μισθο, επρεπε να ειχα πει καπου €2000, να δω τι θα απαντησει <br><br> Ναι για θεση γραμματεας με ειχε παρει και μενα απο τεχνικο γραφειο.Και μου ειχε κανει εντυπωση οτι ηθελε να ξεκινησω αμεσα και ηθελε να ερθει να με παρει απο το μετρο μη τυχον και δεν εβρισκα που ειναι.Επισης μου ειχε πει πολυ καλα λεφτα,επιδομα πτυχιου,ε στις μερες μας οταν ακους τετοια κατι δε παει καλα.....<br>
Marria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν βρίσκω παράλογο τα αφεντικά να θέλουν όμορφο και ευπαρουσιαστο εργατικό δυναμικό. Αλλιώς δουλεύεις με ενα μωρό και αλλιώς με μια μπουρούχα Για αυτο μου ειπε και να βγουμε, για να δει τα πτυχια και τα τυπικα προσοντα που εχω
gang Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τι ρε κορίτσια. Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?
Marria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα που το θυμηθηκα , δεν με ρωτησε καν τι εχω σπουδασει, επικεντρωθηκε πιο πολυ να με ρωταει στα περι εμφανισης...
gang Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Γραμματέα σε ήθελε, όχι να του βγάλεις πολεοδομικά σχέδια..
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για αυτο μου ειπε και να βγουμε, για να δει τα πτυχια και τα τυπικα προσοντα που εχω Στις μέρες μας που κυκλοφορούν διάφορα fake, σίγουρα θα ήθελε να τα εξετάσει ιδίοις όμμασιν τε χερσίν. Δενκακό.
xri_ni Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα το εχεις κανει ιεροτελεστια το φαγητο ε?
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα το εχεις κανει ιεροτελεστια το φαγητο ε? εντελως, slow food ftw
xri_ni Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα που το θυμηθηκα , δεν με ρωτησε καν τι εχω σπουδασει, επικεντρωθηκε πιο πολυ να με ρωταει στα περι εμφανισης... Καλα μπορει να ηταν και fake ο τυπος,ε για τα ματια του κοσμου ρωτανε τουλαχιστον τι πτυχιο εχεις...
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα που το θυμηθηκα , δεν με ρωτησε καν τι εχω σπουδασει, επικεντρωθηκε πιο πολυ να με ρωταει στα περι εμφανισης... εισαι σιγουρη οτι εψαχναν για γραμματεα κι οχι για τπτ αλλο;
Marria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στις μέρες μας που κυκλοφορούν διάφορα fake, σίγουρα θα ήθελε να τα εξετάσει ιδίοις όμμασιν τε χερσίν. Δενκακό. Τοτε θα με ειχε καλεσει στο γραφειο του και οχι ενα γενικο και αοριστο ΄να βγουμε να γνωριστουμε΄... Εσενα σου φαινεται σαν καποιος να ψαχνει υπαλληλο? Γιατι εμενα οχι εισαι σιγουρη οτι εψαχναν για γραμματεα κι οχι για τπτ αλλο; Ε αυτο λεω τοση ωρα, οτι ΔΕν εψαχνε για γραμματεα... αλλα κατι αλλο
slygeo87 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Χαρά η Μαρία που της έκανε καμάκι ο εργοδότης..πόσο είσαι Μαρία; έλα πλάκα..
Marria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Χαρά η Μαρία που της έκανε καμάκι ο εργοδότης..πόσο είσαι Μαρία; έλα πλάκα.. Τι σε νοιαζει ?
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τοτε θα με ειχε καλεσει στο γραφειο του και οχι ενα γενικο και αοριστο ΄να βγουμε να γνωριστουμε΄... Εσενα σου φαινεται σαν καποιος να ψαχνει υπαλληλο? Γιατι εμενα οχι Αθώο μου Μαρράκι. Ξαναδιάβασε το ποστ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις