μαφαλντα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Είναι ο Λούσιφερ στον πύργο ελέγχου. Ανέκδοτα μικρά - Γιατί τα στρουμφάκια είναι χαμογελαστά την άνοιξη; - Γιατί μεγαλώνει το χορτάρι και τους γαργαλάει τα @@ - Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο "Αχ !" και στο "Αααααααααααααχ!!!"; - Τουλάχιστον δέκα πόντοι. - Τι κοινό έχουν το στήθος μιας γυναίκας και ένα ηλεκτρικό τραινάκι; - Και τα δύο είναι φτιαγμένα για παιδιά, παίζει όμως μαζί τους ο μπαμπάς Ήταν μια φορά ένας Πόντιος που έβαφε το σπίτι του. Κάποια στιγμή έρχεται η μαμά του και του λέει : - Γιατί βρε δε βάζεις μια εφημερίδα από κάτω; Και αυτός απαντά : - Δεν πειράζει. Φτάνω και έτσι.
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ρε κοριτσια τελικα απο λειζερ καμια δεν? θελω να μου προτεινετε καναν δερματολογο!
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω εχω μια απορια. που λετε οτι ξαναβγαινουν οι τριχες πανω στην εβδομαδα κανοντας κερι. αυτο δεν εναι και τοσο λογικο. οι πιθανες εξηγησεις που μπορω να δωσω ειναι οι εξης: 1 αντι να βγηκαν απο την ριζα, οι τριχες εσπασαν στην βαση τους οποτε ειναι σαν να τις εχεις ξυρισει 2 ειστε λιγο υπερβολικες και με μια τριχα που βλεπετε παθενετε σοκ
μαφαλντα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ακριβώς.Δεν το κάνουν σωστά.Ένα μήνα κρατά σε μένα.Βέβαια δεν έχω έντονη τριχοφυΐα.
xri_ni Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω εχω μια απορια. που λετε οτι ξαναβγαινουν οι τριχες πανω στην εβδομαδα κανοντας κερι. αυτο δεν εναι και τοσο λογικο. οι πιθανες εξηγησεις που μπορω να δωσω ειναι οι εξης: 1 αντι να βγηκαν απο την ριζα, οι τριχες εσπασαν στην βαση τους οποτε ειναι σαν να τις εχεις ξυρισει 2 ειστε λιγο υπερβολικες και με μια τριχα που βλεπετε παθενετε σοκ Νομιζω οτι σε καποιες οι τριχες βγαινουν πιο γρηγορα..σε μενα π.χ. αν κανω αποτριχωση με ταινιες σε μια εβδομαδα θα αρχισουν να φαινονται κατω απο το δερμα και σιγα σιγα θα βγαινουν...τωρα αυτα τα 3 εβδομαδες και που λενε επανω οι συσκευασιες τι να πω....
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ευα την στιγμη που θα κανεις το κερι, δεν θα εχουν βγει ολες το ιδιο απο την προηγουμενη φορα πχ, Το κερι θα πιασει τις αρκετα μεγαλες, τις κουτσικες δεν μπορει. Ε αυτες ειναι που σκανε στην βδομαδα. Για να γινει το τελειο αποτελεσμα, πρεπει να αφησεις την κουβερτα κανα 3μηνο, και οταν θα αποκερωθεις θα εχεις βιλούδο για κανα 2μηνάκι! δεν έχω έντονη τριχοφυΐα. :wub:
Traumatias Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ευα την στιγμη που θα κανεις το κερι, δεν θα εχουν βγει ολες το ιδιο απο την προηγουμενη φορα πχ, Το κερι θα πιασει τις αρκετα μεγαλες, τις κουτσικες δεν μπορει. Ε αυτες ειναι που σκανε στην βδομαδα. Για να γινει το τελειο αποτελεσμα, πρεπει να αφησεις την κουβερτα κανα 3μηνο, και οταν θα αποκερωθεις θα εχεις βιλούδο για κανα 2μηνάκι! :wub: Ισχύει, αλλά ποιος αφήνει την τρίχα 3 μήνες
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πανο,τι θα κανουμε στην γιορτη μας?Εσυ καβατζωθηκες απο δωρα βλεπω.Εμενα ποιος θα μου δωρισει κατι σε τουλαχιστον 18εκ? Εγώ για την ώρα λέω να την βγάλω με την κολλητή μου - ακούς erw2os - στο cocoon στο Λουτράκι αλλά επειδή είναι και λίγο κουκουρούκου και ενδέχεται να την πιάσει κατάθλιψη που θα ναι μόνη τέτοια μέρα (έχει γιορτή/γενέθλια κολλητά) παίζει να μην κάνω και τίποτα. Έχεις και ακριβά γούστα εσύ ρε, άκου 18εκ.......εγώ και με ένα ds3 ευχαριστημένος θα μαι.
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ισχύει, αλλά ποιος αφήνει την τρίχα 3 μήνες η ευα
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι σε καποιες οι τριχες βγαινουν πιο γρηγορα..σε μενα π.χ. αν κανω αποτριχωση με ταινιες σε μια εβδομαδα θα αρχισουν να φαινονται κατω απο το δερμα και σιγα σιγα θα βγαινουν...τωρα αυτα τα 3 εβδομαδες και που λενε επανω οι συσκευασιες τι να πω.... κοιτα τα ετοιμα κερια σε ταινιες δεν ειναι ιδιαιτερος δυνατα οποτε δεν τις βγαζουν ολες αλλα μπορεις να βαλεις φουστα ανετα ουτε γκομενος θα σου την πει. Ευα την στιγμη που θα κανεις το κερι, δεν θα εχουν βγει ολες το ιδιο απο την προηγουμενη φορα πχ, Το κερι θα πιασει τις αρκετα μεγαλες, τις κουτσικες δεν μπορει. Ε αυτες ειναι που σκανε στην βδομαδα. Για να γινει το τελειο αποτελεσμα, πρεπει να αφησεις την κουβερτα κανα 3μηνο, και οταν θα αποκερωθεις θα εχεις βιλούδο για κανα 2μηνάκι! δεν υπαρχει τελειο αποτελεσμα, εστω μια δυο θα μεινουν παντα, ακομα και σε αισθητικο να πας. και παλι ειναι θεμα ποιοτητας κεριου, το δυνατο κερι θα πιασει και τις μικρες.
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Κοιτα οτι και να διαλεξεις τελειο αποτελεσμα δεν εχει. Προσωπικα χρησιμοποιω διαφορετικες τεχνικες για διαφορετικα σημεια του σωματος. Το πιο γαματο ειναι το λειζερ, αλλα ειναι πανακριβο και καραπονάει. Ξενοιάζεις για τα καλα για 3μηνο ομως καθε φορα. Και ολο και πιο χνουδι αντε πειτε τωρα καναν δερματολογο στην αθηνα καπου τριγυρω κεντρο.
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 δεν ξερω να σε βοηθησω με δερματολογο. παντως οταν τελειωσουν οι συνεδριες λεει το δερμα ειναι σαν να μην εβγαλε ποτε τριχα.
chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 κοιτα τα ετοιμα κερια σε ταινιες δεν ειναι ιδιαιτερος δυνατα οποτε δεν τις βγαζουν ολες αλλα μπορεις να βαλεις φουστα ανετα ουτε γκομενος θα σου την πει. Διαφωνώ,τα βρίσκω εξαιρετικά δυνατά και κάνουν εκπληκτική δουλειά. Και μιλάω για αντρική τρίχα έτσι, την προηγούμενη βδομάδα το δοκίμασα πρώτη φορά για να βγάλω τις τρίχες από τα μπράτσα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Μια εβδομάδα μετά ίχνος τρίχας και βελούδινη αίσθηση. I LIKE!!!!!!!
evabb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Διαφωνώ,τα βρίσκω εξαιρετικά δυνατά και κάνουν εκπληκτική δουλειά. Και μιλάω για αντρική τρίχα έτσι, την προηγούμενη βδομάδα το δοκίμασα πρώτη φορά για να βγάλω τις τρίχες από τα μπράτσα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Μια εβδομάδα μετά ίχνος τρίχας και βελούδινη αίσθηση. I LIKE!!!!!!! αχ πως φαινεται οτι δεν ξερεις. η τριχα του χεριου δεν ειναι τπτ. δοκιμασε να βγαλεις καμια τριχα απο μπικινι να δεις αν ξεκολαει τπτ. και δεν λεω για τις πλαινες αλλα αυτες απο πανω που ειναι γερες γερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις