Marria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 E οταν μου ειπε να βγουμε για να το κουβεντιασουμε , και μου ειπε να αρχισω αμεσα... Του απαντησα οτι δεν μπορω αμεσα και οτι θα ειμαι εκτος Αθηνων την αλλη βδομαδα και τον ευχαριστησα και εκλεισα το τηλ. Πανω απο ολα ευγενεια
μαφαλντα Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Οι αντρες συνήθως κλαίνε με κατι τετοια. Αντρας:Πεινάωωω,νυστάζωωωω ..ωπ ένα γκομενάκι.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αντρας:Πεινάωωω,νυστάζωωωω ..ωπ ένα γκομενάκι. καλό
tmjuju Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 οι αφρικανοι ειναι τεμπελαροι το λενε και οι ιδιοι. μην το ψαχνεις μην το δικαιολογεις εχει δικιο ο απλοστρας οσο κι αν δεν σου αρεσει. εχω γνωρισει ματσο αφρικανους. Ναι έχω ακούσει να το λένε αυτοί που κρατούν βούρδουλες και επιβλέπουν τους αφρικανούς στα ορυχεία. Κάποιοι από αυτούς με τους βουρδουλες είναι μάτσο. Και μετά λέμε να μην ισοπεδώνουμε.
μαφαλντα Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις γυναίκες θα ήταν κάπως έτσι. Γυναίκα: Υποφέρωωωω..θέλω σοκολάτα. Πάει με όλα. Περίοδος,δίαιτα,χωρισμός,άγχος,βαρεμάρα.
tmjuju Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ε αμα ειναι τεμπελης ο αλλος εγω τι να κανω; να παω να το ταισω και να το ζησω; εμενα δεν θα με ζησει κανενας αμα δεν θελω να δουλεψω. μπραβο βρες παλι την μια εξαιρεση στα 10,000,000 και ελα τριψε μου την στα μουτρα ενω βλεπεις οτι η γενικη εικονα συμφωνει με τα δικα μου λεγομενα εγω μιλαω για οριτζιναλ αφρικανους που ζουν στην αφρικη, στην αμερικη δεν ξερω τι κανουν. good point ολοι οι αλλοι μεταναστες δουλευουν κι αυτοι βγαζουν πουτανες και πωλητες cd. αρε γαμωτο σας εχουν κοιμησει τα media και νομιζετε οτι επειδη ειστε πολιτικως ορθοι ειστε και σωστοι στην πραγματικοτητα. Αφρικανοί και με ιθαγένεια δηλαδή… οι χειρότεροι του είδους όπως τα λες. Προφανώς έχεις έτοιμη τη στατιστική μελέτη…. Και σου λείπει μόνο κάποια μικρή εξαίρεση κάτι bps * *bodies per million
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα. Υπομονή Εύα,θα περάσει. thanks E οταν μου ειπε να βγουμε για να το κουβεντιασουμε , και μου ειπε να αρχισω αμεσα... Του απαντησα οτι δεν μπορω αμεσα και οτι θα ειμαι εκτος Αθηνων την αλλη βδομαδα και τον ευχαριστησα και εκλεισα το τηλ. Πανω απο ολα ευγενεια σωστοτατη Αντρας:Πεινάωωω,νυστάζωωωω ..ωπ ένα γκομενάκι. χαχα ετσι ακριβως Για τις γυναίκες θα ήταν κάπως έτσι. Γυναίκα: Υποφέρωωωω..θέλω σοκολάτα. Πάει με όλα. Περίοδος,δίαιτα,χωρισμός,άγχος,βαρεμάρα. ακομα πιο ακριβης παρατηρηση
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αντρας:Πεινάωωω,νυστάζωωωω ..ωπ ένα συλλεκτικο. fixed
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 τι συλλεκτικο καλε; the power of deduction...
Holyday Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως θέλει να πει συλλεκτικό ..." κομμάτι " (γυναίκα)
xri_ni Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος, μολις με πηραν τηλ για δουλεια και αρχισαν να με ρωτανε πως ειμαι εμφανισιακα, ποσο υψος εχω, κιλα... σαν να επαιρνα μερος σε καλλιστεια ενοιωθα Mηπως ο κυριος ηταν απο τεχνικο γραφειο,αρκιτεκτονας?Και σε ρωτησε και το χρωμα της επιδερμιδας?
Marria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Mηπως ο κυριος ηταν απο τεχνικο γραφειο,αρκιτεκτονας?Και σε ρωτησε και το χρωμα της επιδερμιδας? Για θεση γραμματεας, και μετανοιωνω οταν με ρωτησε ποσα χρηματα θελω, του ειπα το βασικο μισθο, επρεπε να ειχα πει καπου €2000, να δω τι θα απαντησει
chill Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν βρίσκω παράλογο τα αφεντικά να θέλουν όμορφο και ευπαρουσιαστο εργατικό δυναμικό. Αλλιώς δουλεύεις με ενα μωρό και αλλιώς με μια μπουρούχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις