Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλι καλα που εχεις και δουλεια να λες

Κατάλαβα απο νωρις τι θα παιχτεί,τα παράτησα ολα(σπουδεςκλπ)και έφτιαξα δικιά μου.

Παλι καλα που πρόλαβα να λες!!!!!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου Wash αν μου εξηγήσεις 1 πράγμα, ποιος θέλει την καταστροφή του εαυτού του? Πιστεύετε δηλαδή ότι ο λαός της Αφρικής ας πούμε θέλει να πεινάει?

(σόρι που εξαφανιζόλντ, αλλά κάποιος έπρεπε να κάνει τις ντομάτες σάλτσα)

Αν δεν παρακολούθησες τα προηγούμενα (μου), να τονίσω πως όχι. Στο συγκεκριμένο ποστ είχα συμφωνήσει γενικά για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ταλλουνού να γαμήσει τη ζωή του.

Μόνο που στην περίπτωση της Αφρικής (και της κάθε Αφρικής) είχα διαφοροποιηθεί, μιας και σαφώς δεν είναι που πεινάνε/ψοφάνε/δεν έχουν προκοπή, σαν λαός, επειδή απλά έτσι γουστάρουν. Μια και μπορεί βεβαίως οι Αγγλογάλλοι να μη τους είχαν κάτσει στο σβέρκο όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες και οι Κινέζοι ήδη ανατιναζόντουσαν με μπαρούτια, αλλά μια χαρά έχουν βάλει το χεράκι τους ώστε να μη μπορούν ξεκολλήσουν απ' το βούρκο εξ' Αναγεννήσεως κι εντεύθεν. Αλλέως πώς, τί να κάνουμε, δεν εξελίχθηκαν όλοι το ίδιο (και για καλούς μάλιστα λόγους, όπως οι κλιματολογικοί/γεωφυσικοί), αλλ' αυτός δεν είναι λόγος για να τους φτύνουμε και να τους γυρνάμε την πλάτη σήμερα, τη στιγμή που ενώ οι Δυτικοί όχι μόνο δεν βάζουμε ένα χέρι να τους τραβήξουμε, αλλά και χέρι τους βάζουμε.

Δημοσ.

Ευα παρε κανε feldene καλε να σε πιασει μια και καλη!

δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα με βαση το φυλλο οδηγιων οπως το βλεπω.

Δημοσ.

Ελεος, μολις με πηραν τηλ για δουλεια και αρχισαν να με ρωτανε πως ειμαι εμφανισιακα, ποσο υψος εχω, κιλα... σαν να επαιρνα μερος σε καλλιστεια ενοιωθα :P

Δημοσ.

Ελεος, μολις με πηραν τηλ για δουλεια και αρχισαν να με ρωτανε πως ειμαι εμφανισιακα, ποσο υψος εχω, κιλα... σαν να επαιρνα μερος σε καλλιστεια ενοιωθα :P

Για πες μας! τι απαντησες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...