Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι τεμπεληδες πρεπει να ψοφανε.

Μηπως ειναι κια καποιο 'γονιδιο της τεμπελιες' το οποιο κατεχουν?

ισως ειναι συνδυασμος νοοτροπιας,πολιτισμου και κλιματος.

ΚΑι για τους αφγανους,καποιοι,λεγαν οτι ειναι τεμπέληδες αλλα δεν λάμβαναν υποψιν οτι ζουνε στα 4-5 χιλιόμετρα υψόμετρο ξερω'γω.

οι αφρικανοι μετανάστες στην ελλαδα παντως,το πρωτο που εκαναν ηταν,να ελέγξουν τα ναρκωτικά και να βγαλουν ολες τις συμπατριώτισσες τους, στο κλαρι.......

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπαρχουν και αυτοι που μαζευουν μπουκαλια η πουλανε τσαντες.

Και οχι δεν ειναι ολοι αφρικανοι οπως το περιγραφεις.

Δημοσ.

Ε άμα είναι έτσι πάσο.

Αφού τους ξέρεις όλους τι να πω μπράβο ^_^

ελα ρε'συ,ολοι εχουμε κάποιες παραστάσεις και μεσω αυτων βγάζουμε ενα συμπέρασμα.

ακομα και ενα βιβλιο δεν ειναι αντικειμενικο,πως θα'ναι μια άποψη που στηρίζεται στη καθημερινότητα;

Υπαρχουν και αυτοι που μαζευουν μπουκαλια η πουλανε τσαντες.

Και οχι δεν ειναι ολοι αφρικανοι οπως το περιγραφεις.

Όπως και οι μπάτσοι,Ε;

Δημοσ.

Και οι τεμπεληδες πρεπει να ψοφανε.

Μηπως ειναι κια καποιο 'γονιδιο της τεμπελιες' το οποιο κατεχουν?

ε αμα ειναι τεμπελης ο αλλος εγω τι να κανω; να παω να το ταισω και να το ζησω; εμενα δεν θα με ζησει κανενας αμα δεν θελω να δουλεψω.

Ε άμα είναι έτσι πάσο.

Αφού τους ξέρεις όλους τι να πω μπράβο ^_^

μπραβο βρες παλι την μια εξαιρεση στα 10,000,000 και ελα τριψε μου την στα μουτρα ενω βλεπεις οτι η γενικη εικονα συμφωνει με τα δικα μου λεγομενα

Εβα οι ΑφροΑμερικανοι πιανονται? Ή λογω επιμιξιας, ειναι λιγοτερο τεμπεληδες κ πηραν την εργατικοτητα των ευρωπαιων?

εγω μιλαω για οριτζιναλ αφρικανους που ζουν στην αφρικη, στην αμερικη δεν ξερω τι κανουν.

οι αφρικανοι μετανάστες στην ελλαδα παντως,το πρωτο που εκαναν ηταν,να ελέγξουν τα ναρκωτικά και να βγαλουν ολες τις συμπατριώτισσες τους, στο κλαρι.......

good point ολοι οι αλλοι μεταναστες δουλευουν κι αυτοι βγαζουν πουτανες και πωλητες cd.

αρε γαμωτο σας εχουν κοιμησει τα media και νομιζετε οτι επειδη ειστε πολιτικως ορθοι ειστε και σωστοι στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

παραδείγματος χάριν

18ος αιώνας είναι ορόσημο πιστεύω, με κορύφωση τον 19ο.

Παντως απ'οσο εχω διαβασει οι χειρότεροι ηταν οι Αγγλοι(μου εχουν κανει εντυπωση διαφορες γκραβούρες εποχής,που ειχα δει αγγλια)αλλα και παλι,ξαναλέω,αυτα ειναι μεχρι πριν 40 χρόνια,οπου και τοτε,δεν υπήρχαν αυτες οι απίστευτες σφαγές.

Ναι υπήρχαν διαχωρισμοί,ναι υπήρχε ρατσισμός,ναι ναι ναι οχι ομως σφαγες εκατοντάδων χιλιάδων,ΕΤΣΙ,υπηρχε μια σχετικη ηρεμία κι αυτο γιατι με την έλευση των αποίκων,δεν άλλαξε κατι ουσιαστικά γιαυτους.

Μα είναι και πολιτισμικό κατόρθωμα,δες την δυτική ευρωπη.

είμαι λιγο μεροληπτικός σε αυτο,είναι πολιτισμοί,οχι ομως σημαντικοί,δεν εχουν προσφέρει πολλά.

ειναι πρότζεκτ που προσπάθησαν να κάνουν πριν λιγα χρονιά κάποιες ανθρωπιστικές.

Το να σκοτώνονται χιλιάδες από τους λευκούς,να ανθεί το εμπόριο δούλων(γιατί άνοιξε τεράστια αγορά),μετακινήσεις πληθυσμών,εκτοπισμοί και βιασμοί δεν είναι ηρεμία και ειρήνη των λευκών.Μάλλον το αντίθετο.

Ο χριστιανισμός ΔΕΝ είναι πολιτισμικό κατόρθωμα.Το έχουν δείξει οι Κινέζοι,οι Ινδοί,οι Μάγιας,οι Ρωμαίοι και φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες.

Αυτό τελείως προσωπική σου άποψη,επειδή ο δυτικός πολιτισμικός οδοστρωτήρας και η άγνοια για το περιβάλλον της περιοχής δεν επιτρέπει την διαφήμιση δεν σημαίνει ότι ήταν ασήμαντοι.

Τι πρότζεκτ ήταν αυτό;Ότι οι μαύροι είναι τεμπέληδες;

Δημοσ.

Tί καταλαβαίνετε που αλληλοχαρακτηρίζεστε βαρέως στο θρεντ των γυναικών;

Ένα.

Τί καταλαβαίνετε που συνεχίζετε (οι δύο που συνεχίζετε) να βγάζετε ηλεκτρονική χολή μεταξύ σας;

Δύο.

Και ωραία, ο Νικ έκανε τη μαλακία και σε χαρακτήρισε ρε Απλώ - αλλά από τη στιγμή που μια μεγάλη μερίδα κόσμου την ίδια άποψη μ' αυτόν θα είχε (άσχετα αν θα την πληχτρολογούσε ή όχι), τί το παίρνεις τόσο πατριωτικά; Πρώτη φορά σε χαρακτηρίζουν έτσι -φορουμικώς μάλιστα- για κάτι καταφωνώς προκλητικό που είπες; Όλοι μας την έχουμε ακούσει έτσι νομίζω. Του ανταπέδωσες - φτάνει... Σε μονομαχία θα το φτάσετε για να χαλαρώσετε; Ή θα διαβάζει ο κόσμος γλύκες ως το πρωί;......

(Και μια κουβέντα για το ζήτημα των Αφρικανών : αλλίμονο ρε συ αν σ' οποιαδήποτε προβληματική περίπτωση λέμε ένα "φταίνε οι ίδιοι" και καθαρίζουμε. Ευθύνες πάντα υπάρχουν σ' οτιδήποτε, και στα πρεζάκια της Ομόνοιας, και στη θύρα 4, και στους δημοσιοϋπάλληλους που παίρνουν φακελάκι, και στους Αλβανορώσους που κλέβουνε, και στους Σομαλούς που εμφυλιοσκοτώνονται, και στον Ρασκόλνικοφ που σκότωσε τις Ιβάνοβνες. Όπως όμως υπάρχουν κι ελαφρυντικά, δικαιολογίες, οι ευθύνες δεν είναι απόλυτες κι επιμερίζονται, και, κυρίως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, σκέψου απλά εκείνο το παιδάκι στη φωτογραφία, και αφού υποθετικά πεις ότι μεγαλώσει, για πρόβλεψε τί πιθανότατα πρόκειται να απογίνει, σε μια χώρα όπως η δική του, όπου μαστίζεται από εμφύλιους, καθώς την εξουσία την έχουν αναλάβει κάποιοι λίγοι συμπατριώτες, στα πρόσωπα των οποίων έχουν βρει ιδανικό αποδέκτη τα όπλα των μπίζνεσμεν της Δύσης, τα ναρκωτικά τους, το προς ξέπλυμα χρήμα τους, τα ραδιενεργά τους απόβλητα καθώς η διαφθορά δίνει και παίρνει, η εκμετάλλευση από τους δυτικούς, ακόμα κι αν πούμε πως δεν ξεκίνησε από το 2000πΧ, δεν τους αφήνει να ορθοποδήσουν και να το θέλουν ακόμα.)

Δημοσ.

Οι μαύροι είναι τεμπέληδες, οι Αμερικάνοι ηλίθιοι, οι Άγγλοι ομοφυλόφιλοι, οι Γάλλοι φλώροι, οι Έλληνες επίσης τεμπέληδες, οι Τούρκοι άγριοι, όλες αυτές οι ωραίες ταμπέλες σε όλα τα είδη και μεγέθη για όλες τις κοινωνικές ομάδες, λαούς κ.τ.λ.

Ψάχνεις λογική σε αυτό?

Δημοσ.

μπραβο βρες παλι την μια εξαιρεση στα 10,000,000 και ελα τριψε μου την στα μουτρα ενω βλεπεις οτι η γενικη εικονα συμφωνει με τα δικα μου λεγομενα

αρε γαμωτο σας εχουν κοιμησει τα media και νομιζετε οτι επειδη ειστε πολιτικως ορθοι ειστε και σωστοι στην πραγματικοτητα.

Χαίρομαι γιατί:

1ον)έχεις τεράστιο στατιστικό δείγμα και κρίνεις για όλους τους αφρικάνικους

2ον)καθόρισες ότι η κοσμοθεωρία σου=γενική εικόνα/αλήθεια

3ον)Βρήκες ότι μας πήρε ο ύπνος από τα ΜΜΕ και θέλεις να μας ανοίξεις τα μάτια

Δημοσ.

Το να σκοτώνονται χιλιάδες από τους λευκούς,να ανθεί το εμπόριο δούλων(γιατί άνοιξε τεράστια αγορά),μετακινήσεις πληθυσμών,εκτοπισμοί και βιασμοί δεν είναι ηρεμία και ειρήνη των λευκών.Μάλλον το αντίθετο.

Ο χριστιανισμός ΔΕΝ είναι πολιτισμικό κατόρθωμα.Το έχουν δείξει οι Κινέζοι,οι Ινδοί,οι Μάγιας,οι Ρωμαίοι και φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες.

Αυτό τελείως προσωπική σου άποψη,επειδή ο δυτικός πολιτισμικός οδοστρωτήρας και η άγνοια για το περιβάλλον της περιοχής δεν επιτρέπει την διαφήμιση δεν σημαίνει ότι ήταν ασήμαντοι.

Τι πρότζεκτ ήταν αυτό;Ότι οι μαύροι είναι τεμπέληδες;

σου στελνω πμ,γιατι δεν τα θυμαμαι ακριβως.

Παντως ο χριστιανισμός,ειναι ενα πρωτο ευκολο βήμα "εξημέρωσης" του ανθρώπου,να δωσει ρε παιδι μου λιγη σημασία σε αυτο που λέγεται άνθρωπος,δες ας πουμε τις ασιατικές κοινωνίες,οίκτος 0.

Δες την δυτική ευρωπη,τα αρχαία χρονια πως ηταν και πως άλλαξε άρδην με την έλευση του χριστιανισμού(αθεος ειμαι)

Δημοσ.

ελα ρε'συ,ολοι εχουμε κάποιες παραστάσεις και μεσω αυτων βγάζουμε ενα συμπέρασμα.

ακομα και ενα βιβλιο δεν ειναι αντικειμενικο,πως θα'ναι μια άποψη που στηρίζεται στη καθημερινότητα;

Όπως και οι μπάτσοι,Ε;

Ναι προφανως καμμια γενικευση δεν μαρεσει, αντιμετωπιζω τον αλλον σαν εξαιρεση,αν δεν τον ξερω.

Κατα τα αλλα υπαρχουν γενικευσεις με μεγαλυτερη ή μικροτερη ισχυ/δοση αληθειας/χρησιμοτητας.

ε αμα ειναι τεμπελης ο αλλος εγω τι να κανω; να παω να το ταισω και να το ζησω; εμενα δεν θα με ζησει κανενας αμα δεν θελω να δουλεψω.

Μαλιστα. Αρα ψοφανε απο την τεμπελια τους, προτιμουν να ψοφησουν παρα να δουλεψουν!!! Niiiice

Δημοσ.

Ρε'συ γουος,το θεμα με τον νικ έληξε εδω και πολυ ωρα,ανταλλάχθηκαν 2-3 μηνύματα,τελείωσε,τωρα εσυ λες,τι ακριβως; και επειδη ειναι το νημα των γυναικών και βριστήκαμε,so;

Και ναι δυστυχώς ή ευτυχώς,πιστεύω οτι πλεον,οι ιδιοι τα κάνουν και δεν με απασχολεί,οπως δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν,ας τους αφήσουν να σφαχτούν και να βιαστούν οσο θέλουν και να φτιάξουν σιγα σιγα τα πράγματα,οπως ΑΥΤΟΙ θέλουν και οχι οπως εμείς νομίζουμε,οτι ειναι καλύτερο γιαυτους.

γνωμη μου.

Δημοσ.

ενα πρωτο ευκολο βήμα "εξημέρωσης" του ανθρώπου,να δωσει ρε παιδι μου λιγη σημασία σε αυτο που λέγεται άνθρωπος,δες ας πουμε τις ασιατικές κοινωνίες,οίκτος 0.

http://www.youtube.com/watch?v=D4Y5FeJF0ho

EDIT: τωρα ειδα οτι ειναι μεταγλωττισμενο. :-/

EDIT #2: το διορθωσα (αγγλικοι υποτιτλοι)

Δημοσ.

Ναι προφανως καμμια γενικευση δεν μαρεσει, αντιμετωπιζω τον αλλον σαν εξαιρεση,αν δεν τον ξερω.

Κατα τα αλλα υπαρχουν γενικευσεις με μεγαλυτερη ή μικροτερη ισχυ/δοση αληθειας/χρησιμοτητας.

Μαλιστα. Αρα ψοφανε απο την τεμπελια τους, προτιμουν να ψοφησουν παρα να δουλεψουν!!! Niiiice

ναι απλα καταλαβαίνεις οτι οταν πας κεντρο και βλέπεις αφρικανες και αφρικανους να δινουν και να παιρνουν,φτιάχνεις μια εικονα μεσα σου και πολυ δυσκολα θα κατσεις μετα να κανεις διαχωρισμο,καμια φορα,δρουμε με αυτοματισμο,σκεψεων και συναισθηματων.

Βεβαια,τα ιδια έκαναν και στη Γαλλία :P

το βιντεο δείχνει και την εκμετάλλευση των απλών χωρικών απο τους μοναχούς δεσπότες;

Δημοσ.

Όταν άρχισα να γράφω, σφαζόσασταν ακόμη. Η δικιολογία μου.

(...το αν δεν βλέπεις το φέιλ περί του θρεντ, τί να πω. Απλά θα πω χιντ : Μοντς)

Όσο για τη γνώμη σου, γνώμη σου. Δε λέω. Αλλά για 'μένα, ΤΕΤΟΙΑ γνώμη, θα πρέπει να συνεπάγεται αναμονή αναλόγων αντιδράσεων.

Δημοσ.

σου στελνω πμ,γιατι δεν τα θυμαμαι ακριβως.

Παντως ο χριστιανισμός,ειναι ενα πρωτο ευκολο βήμα "εξημέρωσης" του ανθρώπου,να δωσει ρε παιδι μου λιγη σημασία σε αυτο που λέγεται άνθρωπος,δες ας πουμε τις ασιατικές κοινωνίες,οίκτος 0.

Δες την δυτική ευρωπη,τα αρχαία χρονια πως ηταν και πως άλλαξε άρδην με την έλευση του χριστιανισμού(αθεος ειμαι)

Ο χριστιανισμός(και οι άλλες 2 μονοθεϊστικές θρησκείες)είναι υπεύθυνος για μερικούς από τους σκληρότερους και αιματηρότερους πολέμους.Μια κόντρα που συνεχίζεται και σήμερα.Από τους Σταυροφόρους μέχρι τους Κονκισταδόρες με τους Ιησουίτες και τους Προτεστάντες Πουριτανούς.

Υπάρχουν άλλες θρησκείες που είναι πολύ λιγότερο αιμοδιψείς σαν τον παραδοσιακό βουδισμό(όχι τον ζεν ή την δαλαϊκη αίρεση).

Οι Ασιατικές κοινωνίες είναι οι εγγύς που είναι Μουσουλμάνοι και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον χριστιανισμό και της άπω ανατολής που έχει μεγάλες διαφορές.Δεν γίνεται να βάλεις την μεγαλύτερη ήπειρο σε έναν ντορβά και να πεις αυτό ισχύει καθολικά.Απλά δεν γίνεται.

Στην προ-χριστιανική δυτική ευρώπη(που κράτησε μέχρι τον 7ο αιώνα στην Σκωτία-Ιρλανδία)υπήρχαν μεγάλες διαφορές.Ο χριστιανισμός μερικές φορές έκανε καλό(ανθρωποθυσίες) και άλλες πολύ κακό(δικαιώματα γυναικών,μόρφωση,αφανισμός των παραδοσιακών ήθων+εθίμων).

Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα την περιοχή.Στην Σκανδιναβία για παράδειγμα δεν είχε σημαντική διαφορά πριν και μετά τον χριστιανισμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...