Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβάστε αυτό, και όλα τα γλυκά του κόσμου θα φαίνονται αμβροσία... Δεν μπορω να πω οτι λυπάμαι(ιδιαίτερά),οι ιδιοι τα κάνουν στους εαυτούς τους.
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορω να πω οτι λυπάμαι(ιδιαίτερά),οι ιδιοι τα κάνουν στους εαυτούς τους. Ποσο μαλακας εισαι ρε φιλε?
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ποσο μαλακας εισαι ρε φιλε? Εγω ειμαι μλκας, Εσυ,ξερεις τπτ απο σομαλια και αφρικη γενικοτερα; Ε;
Traumatias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Διαφωνώ, αλλά δεν το έγραψα για να αρχίσω διάλογο, απλά με φρίκαρε και έπρεπε να το μοιραστώ. Άλλο να ακούς για την πείνα στην Αφρική κ άλλο να διαβάζεις τους αριθμούς, να βλέπεις τα πρόσωπα και τις αιτίες, είναι φρίκη. Ειδικά όταν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς, και δεν θέλεις γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς, να κάνεις κάτι για αυτό. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω και θα κάνω πράγματα, εξάλλου οι εικόνες με τα παιδιά της Αφρικής μας έχουν σημαδέψει όλους πιστεύω...
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Διαφωνώ, αλλά δεν το έγραψα για να αρχίσω διάλογο, απλά με φρίκαρε και έπρεπε να το μοιραστώ. Άλλο να ακούς για την πείνα στην Αφρική κ άλλο να διαβάζεις τους αριθμούς, να βλέπεις τα πρόσωπα και τις αιτίες, είναι φρίκη. Ειδικά όταν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς, και δεν θέλεις γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς, να κάνεις κάτι για αυτό. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω και θα κάνω πράγματα, εξάλλου οι εικόνες με τα παιδιά της Αφρικής μας έχουν σημαδέψει όλους πιστεύω... Να κανεις τι; Εχω φίλο που εχει κανει άπειρα ρεπορτάζ εκει κάτω
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και μενα ο θειος μου ειναι αστροναυτης και εχεις φιλους εξωγηινους . Τιναλεει.
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Για Σομαλια συγκεκριμενα δε γνωριζω. Για αφρικη γενικοτερα γνωριζω οτι ενω ειναι πολυ πλουσια χωρα σε πρωτες υλες,πολυτιμους λιθους, κλπ. μεγαλο ποσοστο ζειτε κατω απο τα ορια της φτωχειας. World capitalism for u.
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Για Σομαλια συγκεκριμενα δε γνωριζω. Για αφρικη γενικοτερα γνωριζω οτι ενω ειναι πολυ πλουσια χωρα σε πρωτες υλες,πολυτιμους λιθους, κλπ. μεγαλο ποσοστο ζειτε κατω απο τα ορια της φτωχειας. World capitalism for u. Ωραία λοιπόν,αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι έτσι; εισαι και αναρχικός....ΛΕΣ Και μενα ο θειος μου ειναι αστροναυτης και εχεις φιλους εξωγηινους . Τιναλεει. μπα εσυ ξέρεις άλλα πράγματα πιο προχω
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παλι τα ιδια, ποτε εχω δηλωσει αναρχικος ρε βλαξ? Δικαιολογεισε την παπαρια που εγραψες οτι αυτοι ειναι οι μονοι φταιχτες
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 θα δωσω ενα δικιο στον απλοστρα παιδια. εχω γνωρισει ατομα απο αφρικη, αυτα που δειχνουν τα media σε ευρωπη και αμερικη δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, ειναι απλα οοοοτι χειροτερη εικονα εχουν βρει και μας την πασαρουν για να προκαλεσουν οικτο. επισης γεγονος ειναι οτι οι αφρικανοι ειναι μεγιστοι τεμπελαροι.
Traumatias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Να κανεις τι; Εχω φίλο που εχει κανει άπειρα ρεπορτάζ εκει κάτω Έχω σχέδιο, όσους μπορώ θα σώσω, τόσοι το έχουν κάνει, ένας άνθρωπος είμαι, αν μέχρι τότε έχω αποκτήσει τόση δύναμη ώστε να μπορώ να τους βοηθήσω όλους, θα τους βοηθήσω, αν και το βλέπω πιο χλωμό και από το να ξεχρεωθεί η Ελλάδα. Τι να τα κάνουν τα ρεπορτάζ? Δεν χρειάζονται ρεπορτάζ, όλος ο πλανήτης γνωρίζει τι συμβαίνει εκεί κάτω, το θέμα είναι ότι όση βοήθεια και να στείλουν δεν φτάνει ποτέ. Είδες τι έγραφε ο δημοσιογράφος του BBC, τα τρόφιμα φτάνουν στα λιμάνια, αλλά για να φτάσουν από εκεί εκεί που τα χρειάζονται είναι άλλη ιστορία... Αυτό που πραγματικά χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι για να συνέλθουν είναι ειρήνη, και όλα τα άλλα θα έρθουν...Έτσι πιστεύω τουλάχιστον...
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παλι τα ιδια, ποτε εχω δηλωσει αναρχικος ρε βλαξ? Δικαιολογεισε την παπαρια που εγραψες οτι αυτοι ειναι οι μονοι φταιχτες Ήλπιζα να εισαι αναρχικός(αλλα εισαι πολυ χαμηλά για να εισαι),έστω αριστερός. Αλλά και παλι,το θεμα μας,δεν ειναι οι πολιτικές προτιμήσεις,ειναι το ποσο ελληναρας,ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι. Κανονας νο1,ποτε να μην κρίνεις καποιον,οταν ο ίδιος δεν έχεις καν ιδεα γιατί πράγμα τον κρίνεις.
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλιστα εβα, οι λευκοι δεν φταινει καθολου λοιπον, ιστορικα (απο δουλεμποριο και σκλαβοπαζαρα μεχρι σημερα) Απλοστρα επι του θεματος θα απαντησεις ή θα μας πηξεις στην μαλακια? Σου πα για την αφρικη γνωριζω, για τη σομαλια συγκεκριμενα οχι. Εγω σε εκρινα επειδη λες οτι φταινε μονο αυτοι για την κατασταση τους. Δωσε μας τα φωτα σου
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Που ειναι κατι παιδια με πρασινομπλε στολες οταν τα χρειαζεσαι. που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις