slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και να τον παιξεις κακο ειναι? Δεν θα εισαι συνεχεια με την γκομενα, και αυτο ειναι μια αναγκη. Έτσι. Το χειρότερο δεν είναι η μαλακία, είναι να έχεις γκόμενα και να σου κάνει handjob ή να 'χει περίοδο.
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ahem, ε ύ κ ο λ α Πολλές άμπαλες γυναίκες @ sex, εκεί έξω... "Ξάπλωσα ανάσκελα και σε κοιτάζω, το κάνω σωστά;" Αμεστοδιάολο ανοιγει τα ποδια και περιμενει να εντυπωσιαστεις ενα πραμα.
Marria Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι. Το χειρότερο δεν είναι η μαλακία, είναι να έχεις γκόμενα και να σου κάνει handjob ή να 'χει περίοδο. Καποια στιγμη ομως θα εχει περιοδο, ειναι αναποφευκτο κακο.
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι. Το χειρότερο δεν είναι η μαλακία, είναι να έχεις γκόμενα και να σου κάνει handjob ή να 'χει περίοδο. αυτο ειναι κατι που ελάχιστες κατέχουν,οι περισσότερες νομίζουν το πεος ειναι καμιά σωλήνα της αποχέτευσης... Καποια στιγμη ομως θα εχει περιοδο, ειναι αναποφευκτο κακο. δε πειράζει,εχει κι αλλη δίοδο
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ώπα δικός μου. Εντάξει μαθαίνουν σιγά-σιγά.
xri_ni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καποια στιγμη ομως θα εχει περιοδο, ειναι αναποφευκτο κακο. Ή μπορει να βρει μια πενηνταρα σε εμμηνοπαυση...
Traumatias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ώρες ώρες εδώ μέσα μου θυμίζετε την αδερφή με τα λεφτά από το "Μια Ιταλίδα απ την Κυψέλη" (ελληνική ταινία), που επειδή Ελληνίδα της έφαγε τον άντρα δεν άφηνε τον αδερφό της να παντρευτεί Ελληνίδα επειδή έλεγε ότι όλες ήταν άχρηστες (ή ελεινίδες όπως τις λέτε εσείς). Ε και μετά ακολουθούσε η κλασσική της ατάκα "ξένες παιδί μου, ξένες". Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό. Έδιτ: έκανα κάποιες τροποποιήσεις γιατί το κείμενο προέκυψε δυσνόητο. Τούλα την έλεγαν την αδερφή
Marria Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ή μπορει να βρει μια πενηνταρα σε εμμηνοπαυση... Αυτο μου θυμιζει ενα ανεκδοτο που ειχα ακουσει παλιοτερα, πως ξεχωριζεις καποια που εκανε εγχειρηση αλλαγη φυλου να γινει γυναικα.. δεν θα εχει περιοδο
Pantelwolf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το χανττζομπ ειναι αχρηστο. Αστο ρε κοπελα μου γιατι πέφτεις σε συγκριση, Κάνε κάτι στο οποίο δεν έχω κάνει μεταδιδακτορικό και επίσης κάτι που δε μπορω να κάνω οταν ειμαι μονος μου.
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το χανττζομπ ειναι αχρηστο. Αστο ρε κοπελα μου γιατι πέφτεις σε συγκριση, Κάνε κάτι στο οποίο δεν έχω κάνει μεταδιδακτορικό και επίσης κάτι που δε μπορω να κάνω οταν ειμαι μονος μου. Μαλακιες λες. Αλλη αισθηση ειδικα αν κατεχει
Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το χανττζομπ ειναι αχρηστο. Αστο ρε κοπελα μου γιατι πέφτεις σε συγκριση, Κάνε κάτι στο οποίο δεν έχω κάνει μεταδιδακτορικό και επίσης κάτι που δε μπορω να κάνω οταν ειμαι μονος μου. Οχι εντάξει καλό ειναι. Αλλά αν δεν έχει πονόδοντο γιατι να μείνει μόνο στο manual mode???
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι εχει φαει σκορδο. σκετο. θα στον πνιξει.
xri_ni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι εχει φαει σκορδο. σκετο. θα στον πνιξει. Για φαντασου να εχει φαει τσιλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις