chill Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 chill οχι σε εσενα, εντολη της μανας μου να της παρω κατι που ειδε Α και μαζι με εσενα γιορταζω και εγω, τι δωρο μου πηρες? Μπορώ να σου δείξω και εγώ αρκετά πράγματα που έχω δει στο ebay......don't worry Θα σε πάρω για δώρο μια απολύμανση σπιτιού και μια ετήσια συνδρομή για ΤΕΖΑ
salliara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θα σε πάρω για δώρο μια απολύμανση σπιτιού και μια ετήσια συνδρομή για ΤΕΖΑ κι εμενα. ναι?
Marria Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορώ να σου δείξω και εγώ αρκετά πράγματα που έχω δει στο ebay......don't worry Θα σε πάρω για δώρο μια απολύμανση σπιτιού και μια ετήσια συνδρομή για ΤΕΖΑ A ναι ? Ξεχασα να πω πως μου εκλεισαν το λογαριασμο στο paypal Δεν θελω απολυμανση, κατι αλλο? Σκεψου κατι, δεν ειναι δυσκολο Α και γιορταζω ΚΑΙ στις 21 Νοεμβριου
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορείτε να μου πείτε τι φύλο είναι το γατάκι μου ,γιατί θέλω να του βγάλω όνομα και δε ξέρω τι να του δώσω,κοριτσίστικο ή αγορίστικο. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ΚΑΛΑ, ΚΟΤΖΑΜ ΑΡΧΙΔΟΣΑΚΟΥΛΑ ΔΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΨΙΔΙ ΤΟ ΦΛΑΣ.
Jonny Depp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 ναι αλλά γιατί έχει βυζάκια τότε;οκ απαντήθηκε στο άλλο
pavlinda Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορείτε να μου πείτε τι φύλο είναι το γατάκι μου ,γιατί θέλω να του βγάλω όνομα και δε ξέρω τι να του δώσω,κοριτσίστικο ή αγορίστικο. Ευχαριστώ. τι γλυκοοοοο!!!!! μοιαζει με τον τοτουλη που ειχα!
YiN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Με ξύπνησαν οι μαλάκες οι απέναντι που παίζανε τάβλι στις 8 το πρωί στο μπαλκόνι. ΜΠΑΜ τα πούλια. Γαμωτοσπιτακιτουςγαμω. Kαι γιατί το μοιράζεσαι στο θρεντ των γυναικών αυτό καλή μου;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 διπλό ταμπλό μου. στειλε το κινητο σου σε πμ Με παίρνεις δώρο γιατί έχω την γιορτή μου την άλλη εβδομάδα ε? Πανο,τι θα κανουμε στην γιορτη μας?Εσυ καβατζωθηκες απο δωρα βλεπω.Εμενα ποιος θα μου δωρισει κατι σε τουλαχιστον 18εκ?
saya Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θα πω κατι φαινομενικα ασχετο .Αν τα τρολ πετουσαν εδω μεσα θα εμοιαζε με αεροδρομιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις