Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fixed. αν ειναι να το κανουν κιολας αναγκαστικα τοτε ειναι τραγικα τα πραματα.

Το χάλασες - δεν το έφτιαξες.

Επίσης, που έγκειται η τραγικότητα δεν κατάλαβα... :confused:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια ειναι απλο,πολλες ψαχνουν ΤΟΝ γκομενο,με λεφτα κτλ εεε δεν ειναι και πολλοι αυτοι,γιάυτο βλεπουμε 4-5 μονες τους σε club και γυρω γυρω μπακουρους να τις μπανιζουν αλλα να μη κανουν τιποτα....:-D .

Δημοσ.

Το χάλασες - δεν το έφτιαξες.

Επίσης, που έγκειται η τραγικότητα δεν κατάλαβα... :confused:

πως να το εξηγησω. οταν θεωρεις κατι οτι ειναι λυση αναγκης σημαινει οτι γενικα δεν σου αρεσει ή ακομα ντρεπεσαι γι αυτο κι οτι υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα το εκανες. δεν εχω δει ομως κανεναν αντρα να θεωρει οτι αναγκαζεται να καταφυγει στον αυνανισμο.

Δημοσ.

Παιδια ειναι απλο,πολλες ψαχνουν ΤΟΝ γκομενο,με λεφτα κτλ εεε δεν ειναι και πολλοι αυτοι,γιάυτο βλεπουμε 4-5 μονες τους σε club και γυρω γυρω μπακουρους να τις μπανιζουν αλλα να μη κανουν τιποτα....:-D .

εγω απορω τι νοημα εχει να ντυθει να φτιαχτει μια γυναικα και να βλεπει οτι εχει σουξε και να μην κανει τπτ ενω στην ουσια ψαχνεται;

Δημοσ.

πως να το εξηγησω. οταν θεωρεις κατι οτι ειναι λυση αναγκης σημαινει οτι γενικα δεν σου αρεσει ή ακομα ντρεπεσαι γι αυτο κι οτι υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα το εκανες. δεν εχω δει ομως κανεναν αντρα να θεωρει οτι αναγκαζεται να καταφυγει στον αυνανισμο.

Παρεξήγησα. +1

Δημοσ.

Σας εχει φαει το λαιφ σταιλ ρε γιδιαααα!!!!

Ολο περιοδικά διαβάζετε και σεξ εντ δε σιτι και ΤΟ εχετε λιώσει μεσ'το σπίτι...

Ή θα παντρευτείτε μεχρι τα 30 ή θα καταστραφειτε αιωνίως,

νομίζετε οτι έχετε χρυσό ανάμεσα στα ποδιά σας αλλα οι πόρνες τον μαζεύουν....

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο υπερβολικό να αναγκαστείς να αυτοϊκανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά αν έχω παύλες και δεν έχω γκόμενα, την βροντάω.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο υπερβολικό να αναγκαστείς να αυτοϊκανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά αν έχω παύλες και δεν έχω γκόμενα, την βροντάω.

ξαναδιαβασε την εξηγηση μου, ειναι θεμα αντιμετωπισης οχι της ιδιας της πραξης. πως το βλεπεις εσυ και πως το βλεπουν αυτες που αναγκαζονται

Δημοσ.

8360080.jpg

???

Δημοσ.

ξαναδιαβασε την εξηγηση μου, ειναι θεμα αντιμετωπισης οχι της ιδιας της πραξης. πως το βλεπεις εσυ και πως το βλεπουν αυτες που αναγκαζονται

Ναι αυτό λεω. Κι εγώ που είμαι μπάζο, αγάμητος ή απλά δεν έχω γκόμενα, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και τον παίζω στο γιούπορν.

Δημοσ.

Ναι αυτό λεω. Κι εγώ που είμαι μπάζο, αγάμητος ή απλά δεν έχω γκόμενα, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και τον παίζω στο γιούπορν.

ενω οταν εχεις γκομενα δεν τον αγγιζεις; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...