caution Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 fixed. αν ειναι να το κανουν κιολας αναγκαστικα τοτε ειναι τραγικα τα πραματα. Το χάλασες - δεν το έφτιαξες. Επίσης, που έγκειται η τραγικότητα δεν κατάλαβα...
xri_ni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ειναι απλο,πολλες ψαχνουν ΤΟΝ γκομενο,με λεφτα κτλ εεε δεν ειναι και πολλοι αυτοι,γιάυτο βλεπουμε 4-5 μονες τους σε club και γυρω γυρω μπακουρους να τις μπανιζουν αλλα να μη κανουν τιποτα.... .
Pantelwolf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ε καλά με ει γραφεται.. μια φορά μου έφυγε.
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το χάλασες - δεν το έφτιαξες. Επίσης, που έγκειται η τραγικότητα δεν κατάλαβα... πως να το εξηγησω. οταν θεωρεις κατι οτι ειναι λυση αναγκης σημαινει οτι γενικα δεν σου αρεσει ή ακομα ντρεπεσαι γι αυτο κι οτι υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα το εκανες. δεν εχω δει ομως κανεναν αντρα να θεωρει οτι αναγκαζεται να καταφυγει στον αυνανισμο.
μαφαλντα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σοβαρό άρθρο. Link Δεν έχουμε Bike Polo! Γίνεται χαμός στην Αμερική!Ουαου. Πάμε καλά;
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ειναι απλο,πολλες ψαχνουν ΤΟΝ γκομενο,με λεφτα κτλ εεε δεν ειναι και πολλοι αυτοι,γιάυτο βλεπουμε 4-5 μονες τους σε club και γυρω γυρω μπακουρους να τις μπανιζουν αλλα να μη κανουν τιποτα.... . εγω απορω τι νοημα εχει να ντυθει να φτιαχτει μια γυναικα και να βλεπει οτι εχει σουξε και να μην κανει τπτ ενω στην ουσια ψαχνεται;
caution Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 πως να το εξηγησω. οταν θεωρεις κατι οτι ειναι λυση αναγκης σημαινει οτι γενικα δεν σου αρεσει ή ακομα ντρεπεσαι γι αυτο κι οτι υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα το εκανες. δεν εχω δει ομως κανεναν αντρα να θεωρει οτι αναγκαζεται να καταφυγει στον αυνανισμο. Παρεξήγησα. +1
Aplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σας εχει φαει το λαιφ σταιλ ρε γιδιαααα!!!! Ολο περιοδικά διαβάζετε και σεξ εντ δε σιτι και ΤΟ εχετε λιώσει μεσ'το σπίτι... Ή θα παντρευτείτε μεχρι τα 30 ή θα καταστραφειτε αιωνίως, νομίζετε οτι έχετε χρυσό ανάμεσα στα ποδιά σας αλλα οι πόρνες τον μαζεύουν....
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο υπερβολικό να αναγκαστείς να αυτοϊκανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά αν έχω παύλες και δεν έχω γκόμενα, την βροντάω.
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο υπερβολικό να αναγκαστείς να αυτοϊκανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά αν έχω παύλες και δεν έχω γκόμενα, την βροντάω. ξαναδιαβασε την εξηγηση μου, ειναι θεμα αντιμετωπισης οχι της ιδιας της πραξης. πως το βλεπεις εσυ και πως το βλεπουν αυτες που αναγκαζονται
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο υπερβολικό να αναγκαστείς να αυτοϊκανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά αν έχω παύλες και δεν έχω γκόμενα, την βροντάω. ???
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ξαναδιαβασε την εξηγηση μου, ειναι θεμα αντιμετωπισης οχι της ιδιας της πραξης. πως το βλεπεις εσυ και πως το βλεπουν αυτες που αναγκαζονται Ναι αυτό λεω. Κι εγώ που είμαι μπάζο, αγάμητος ή απλά δεν έχω γκόμενα, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και τον παίζω στο γιούπορν.
caution Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή όταν έχεις γκόμενα - δεν τον παίζεις ποτέ; *There's something wrong with this one.* Για δοκίμασε και γιουjizz
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αυτό λεω. Κι εγώ που είμαι μπάζο, αγάμητος ή απλά δεν έχω γκόμενα, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ και τον παίζω στο γιούπορν. ενω οταν εχεις γκομενα δεν τον αγγιζεις;
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή όταν έχεις γκόμενο - δεν τον παίζεις ποτέ; Μονο τεταρτες παρασκευες και κυριακες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις