Marria Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω καλε....μακρυα απο μας....Ετσι λεω τη μανα μου..χαχα Καλα ετσι μου ερχονται πολλα που θελω αλλα στο τελος μου φευγει η λυσσα.... Ωχ, ξερει τι θες ? Θα την ξεπαραδιασεις την γυναικα
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Xα χα ....επειδη με λενε Χριστινα εεεε δωρο για τη γιορτη μου τα Χριστουγεννα!Τες πα μεχρι τοτε θα μου εχει φυγει η λυσσα οπως ειπα(φανταζομαι)....Αθλιε μπορω να πω πολλες μαζεμενες αν εχω ορεξη...
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Α οκ νομιζα οτι μου την ελεγες για το ipad και συ!
christiana78 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι. Δεντοπα για σένα αλλά οκ. Ναι, δε χαλάει καρδιές ο athlios , μοιράζει αβίαστα τα κοπλιμέντα...
Pantelwolf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ή αυτό ακόμα περισσότερο Εχω ενα yamaha παμε μια βόλτα; In b4 Οχι παπί άθλιε.
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μην αφήνεις την κατανάλωση να σε παρασύρει, ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει πλέον να δώσεις για κάτι το οποίο θα το έχεις για να παίζεις μέχρι να το βαρεθείς Και εμένα θα μου άρεσε πάααρα πολύ να αγοράσω αυτό ή αυτό ακόμα περισσότερο αλλά για το πρώτο, απλά έχω παλτό, αλλά και να μην είχα δεν θα έδινα 150 ευρώ για να αγοράσω ένα κομμάτι ύφασμα ουσιαστικά για το οποίο 1 Κινέζος παίρνει το πολύ 1 ευρώ την εβδομάδα, όσο για το 2ο, no money 140 ενα συνθετικο παλτο; ρε σας γδερνουν σ αυτη την χωρα!
Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ενα yamaha παμε μια βόλτα; In b4 Οχι παπί άθλιε. Και δεν πάμε? Σιγά μην περιμένω για το kawai, και yamaha μιααα χαρά είναι 140 ενα συνθετικο παλτο; ρε σας γδερνουν σ αυτη την χωρα! Λολ ας τα να πάνε, περιμένω τα Χριστούγεννα που ευελπιστώ να πάω σε μια φίλη στο Λονδίνο για ότι αγορές είναι να κάνω
athlios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ενα yamaha παμε μια βόλτα; In b4 Οχι παπί άθλιε. Νταξει, μεχετε παρεξηγησει. 140 ενα συνθετικο παλτο; ρε σας γδερνουν σ αυτη την χωρα! Πεστα ρε εβακι. Πεστα.
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λολ ας τα να πάνε, περιμένω τα Χριστούγεννα που ευελπιστώ να πάω σε μια φίλη στο Λονδίνο για ότι αγορές είναι να κάνω προσεξε μονο την ισοτιμια εκεινη την εποχη και φυσικα δεν ειναι ολα τα μαγαζια φτηνα. αααααχ σε μισω ρε που θας λονδινο χριστουγεννα. αν και την ανοιξη fucking rules επισης
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Κορίτσια, ο Μπάρκουλης. Έβλεπα το θεματάκι με τα γυναικεία αρώματα και τώρα έχω την εξής απορία: Chanel no. 5: Τι ξέρουμε γι' αυτό;
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ιδου η καταντια της συγχρονης ελληνιδας http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Love_Sex/to-60-twn-sugxronwn-ellhnidwn-aytoikanopoieitai.1388545.html τελικα τα απογοητευτικα σχολια των αντρων ειναι μαλλον δικαιολογημενα.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ιδου η καταντια της συγχρονης ελληνιδας http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Love_Sex/to-60-twn-sugxronwn-ellhnidwn-aytoikanopoieitai.1388545.html τελικα τα απογοητευτικα σχολια των αντρων ειναι μαλλον δικαιολογημενα. Ε, εαν δεν το δίνεις νομίζοντας ότι το έχεις χρυσό, ε λογικό κάποια στιγμή να κάθεσαι να το παίζεις μόνη σου.:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις