Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ασχετo...εχει κανεις ipad?Τα αξιζει τα money του?To περιεργαστηκα λιγο σο public και ξετρελαθηκα....αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!! Δεν είναι κινητό, δεν είναι υπολογιστής, είναι tablet. Αν δεν το χρειάζεσαι για επαγγελματικούς λόγους (σπάνια περίπτωση) δεν το χρειάζεσαι για κανένα λόγο. Μπορώ να σκεφτώ +00 πράγματα που μπορείς να αγοράσεις με τα ίδια λεφτά τα οποία θα σου είναι +00 φορές πιο χρήσιμα...Don't waste your money, imho...
Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα τραυματια μη μαλωνεις ..... Δεν μαλώνω, απλά σκέφτηκα το πόσοι πετάνε 600 ευρώ (1 μηνιάτικο για πολύ κόσμο) για την πλάκα τους (δεν το λέω για σένα) και σκέφτομαι πόσο χρήσιμα θα ήταν για εμένα και για κάθε εμένα και εκνευρίζομαι
eu@ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μαλώνω, απλά σκέφτηκα το πόσοι πετάνε 600 ευρώ (1 μηνιάτικο για πολύ κόσμο) για την πλάκα τους (δεν το λέω για σένα) και σκέφτομαι πόσο χρήσιμα θα ήταν για εμένα και για κάθε εμένα και εκνευρίζομαι σωστηηηη
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μαλώνω, απλά σκέφτηκα το πόσοι πετάνε 600 ευρώ (1 μηνιάτικο για πολύ κόσμο) για την πλάκα τους (δεν το λέω για σένα) και σκέφτομαι πόσο χρήσιμα θα ήταν για εμένα και για κάθε εμένα και εκνευρίζομαι Κοιτα τοσα να δωσω ετσι κ αλλιως δε παιζει αλλα εχω δει κατι αγγελιες που ειναι πολυ πιο προσιτα,ελεφρως μεταχειρισμενα...αλλα και παλι το σκεφτομαι.Γιατι δε το εχω αμεση αναγκη,απλως μαρεσει τρελα.
Traumatias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μην αφήνεις την κατανάλωση να σε παρασύρει, ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει πλέον να δώσεις για κάτι το οποίο θα το έχεις για να παίζεις μέχρι να το βαρεθείς Και εμένα θα μου άρεσε πάααρα πολύ να αγοράσω αυτό ή αυτό ακόμα περισσότερο αλλά για το πρώτο, απλά έχω παλτό, αλλά και να μην είχα δεν θα έδινα 150 ευρώ για να αγοράσω ένα κομμάτι ύφασμα ουσιαστικά για το οποίο 1 Κινέζος παίρνει το πολύ 1 ευρώ την εβδομάδα, όσο για το 2ο, no money
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 εχω δει κατι αγγελιες που ειναι πολυ πιο προσιτα,ελεφρως μεταχειρισμενα Εγώ πάλι έχω δει κάτι μαύρους με ελαφρώς κλεμμένα ακόμη προσιτότερα. Ψησ' το.
Aplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα τοσα να δωσω ετσι κ αλλιως δε παιζει αλλα εχω δει κατι αγγελιες που ειναι πολυ πιο προσιτα,ελεφρως μεταχειρισμενα...αλλα και παλι το σκεφτομαι.Γιατι δε το εχω αμεση αναγκη,απλως μαρεσει τρελα. Είναι μοδα,να τη κανεις τι,τη μλκια αυτη; Παρε ενα νετ μπουκ,αν εχεις ντεσκτοπ και εισαι οκ,αν και αυτό ψιλόπεριττό ειναι
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Aplοstra εχω ενα κανονικο λαπ τοπ και ενα μικρο αρα δεν ειναι οτι το χρειαζομαι.Ενταξει απλως μου αρεσει πολυ.Και δεν ειναι οτι ο,τι βγαινει παω και το παιρνω, ουτε iphone εχω που τρεχουν ολοι να το παρουν για να κανουν μοστρα.
Aplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Aplοstra εχω ενα κανονικο λαπ τοπ και ενα μικρο αρα δεν ειναι οτι το χρειαζομαι.Ενταξει απλως μου αρεσει πολυ.Και δεν ειναι οτι ο,τι βγαινει παω και το παιρνω, ουτε iphone εχω που τρεχουν ολοι να το παρουν για να κανουν μοστρα. Αν δεις λιγα νήματα πιο κατω,θα βρεις ενα που λεμε οτι ο μισθος του μέλλοντος θα ειναι 30 ευρώ,μηπως λοιπον να έμπαινες σε μια διαδικασία σκέψης λιγο διαφορετική;
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ασε με να ονειρευομαι...θα περιμενω να μου το φερει ο Αγιος Βασιλης τα Χριστουγεννα.
Aplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ο σοφος λαος λεει... Εδω ο κοσμος χάνεται και το....χτενίζεται. συχωραμε που μου βγηκε η αντίδραση αλλά...
Marria Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ασε με να ονειρευομαι...θα περιμενω να μου το φερει ο Αγιος Βασιλης τα Χριστουγεννα. Ετσι λες την πιστωτικη καρτα?
xri_ni Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω καλε....μακρυα απο μας....Ετσι λεω τη μανα μου..χαχα Καλα ετσι μου ερχονται πολλα που θελω αλλα στο τελος μου φευγει η λυσσα....
athlios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το τι μαλακιες μπορεί να διαβάσει κάποιος σε 2-3 σελίδες είναι απιστευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις