Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετo...εχει κανεις ipad?Τα αξιζει τα money του?To περιεργαστηκα λιγο σο public και ξετρελαθηκα....αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!:cry:

Δεν είναι κινητό, δεν είναι υπολογιστής, είναι tablet. Αν δεν το χρειάζεσαι για επαγγελματικούς λόγους (σπάνια περίπτωση) δεν το χρειάζεσαι για κανένα λόγο. Μπορώ να σκεφτώ +00 πράγματα που μπορείς να αγοράσεις με τα ίδια λεφτά τα οποία θα σου είναι +00 φορές πιο χρήσιμα...Don't waste your money, imho...

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα τραυματια μη μαλωνεις:cry: .....

Δεν μαλώνω, απλά σκέφτηκα το πόσοι πετάνε 600 ευρώ (1 μηνιάτικο για πολύ κόσμο) για την πλάκα τους (δεν το λέω για σένα) και σκέφτομαι πόσο χρήσιμα θα ήταν για εμένα και για κάθε εμένα και εκνευρίζομαι :-(

Δημοσ.

Δεν μαλώνω, απλά σκέφτηκα το πόσοι πετάνε 600 ευρώ (1 μηνιάτικο για πολύ κόσμο) για την πλάκα τους (δεν το λέω για σένα) και σκέφτομαι πόσο χρήσιμα θα ήταν για εμένα και για κάθε εμένα και εκνευρίζομαι :-(

σωστηηηη ;)

Δημοσ.

Κοιτα τοσα να δωσω ετσι κ αλλιως δε παιζει αλλα εχω δει κατι αγγελιες που ειναι πολυ πιο προσιτα,ελεφρως μεταχειρισμενα...αλλα και παλι το σκεφτομαι.Γιατι δε το εχω αμεση αναγκη,απλως μαρεσει τρελα.

Δημοσ.

Μην αφήνεις την κατανάλωση να σε παρασύρει, ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει πλέον να δώσεις για κάτι το οποίο θα το έχεις για να παίζεις μέχρι να το βαρεθείς ^_^

Και εμένα θα μου άρεσε πάααρα πολύ να αγοράσω αυτό ή αυτό ακόμα περισσότερο αλλά για το πρώτο, απλά έχω παλτό, αλλά και να μην είχα δεν θα έδινα 150 ευρώ για να αγοράσω ένα κομμάτι ύφασμα ουσιαστικά για το οποίο 1 Κινέζος παίρνει το πολύ 1 ευρώ την εβδομάδα, όσο για το 2ο, no money :lol:

Δημοσ.

εχω δει κατι αγγελιες που ειναι πολυ πιο προσιτα,ελεφρως μεταχειρισμενα

Εγώ πάλι έχω δει κάτι μαύρους με ελαφρώς κλεμμένα ακόμη προσιτότερα. Ψησ' το.

Δημοσ.

Κοιτα τοσα να δωσω ετσι κ αλλιως δε παιζει αλλα εχω δει κατι αγγελιες που ειναι πολυ πιο προσιτα,ελεφρως μεταχειρισμενα...αλλα και παλι το σκεφτομαι.Γιατι δε το εχω αμεση αναγκη,απλως μαρεσει τρελα.

Είναι μοδα,να τη κανεις τι,τη μλκια αυτη;

Παρε ενα νετ μπουκ,αν εχεις ντεσκτοπ και εισαι οκ,αν και αυτό ψιλόπεριττό ειναι

Δημοσ.

Aplοstra εχω ενα κανονικο λαπ τοπ και ενα μικρο αρα δεν ειναι οτι το χρειαζομαι.Ενταξει απλως μου αρεσει πολυ.Και δεν ειναι οτι ο,τι βγαινει παω και το παιρνω, ουτε iphone εχω που τρεχουν ολοι να το παρουν για να κανουν μοστρα.

Δημοσ.

Aplοstra εχω ενα κανονικο λαπ τοπ και ενα μικρο αρα δεν ειναι οτι το χρειαζομαι.Ενταξει απλως μου αρεσει πολυ.Και δεν ειναι οτι ο,τι βγαινει παω και το παιρνω, ουτε iphone εχω που τρεχουν ολοι να το παρουν για να κανουν μοστρα.

Αν δεις λιγα νήματα πιο κατω,θα βρεις ενα που λεμε οτι ο μισθος του μέλλοντος θα ειναι 30 ευρώ,μηπως λοιπον να έμπαινες σε μια διαδικασία σκέψης λιγο διαφορετική;

Δημοσ.

Ασε με να ονειρευομαι...θα περιμενω να μου το φερει ο Αγιος Βασιλης τα Χριστουγεννα:-D.

Ετσι λες την πιστωτικη καρτα? :P

Δημοσ.

Δεν εχω καλε....μακρυα απο μας....Ετσι λεω τη μανα μου..χαχα

Καλα ετσι μου ερχονται πολλα που θελω αλλα στο τελος μου φευγει η λυσσα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...