evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ας παμε τωρα σε κατι πιο ευχαριστο. ομελετα με το τονο
salliara Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πάντα βγάζεις φώτο και την μπουκιά/πιρουνιά ε.
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πάντα βγάζεις φώτο και την μπουκιά/πιρουνιά ε. ε ναι αλιμονο. να μην ξερει ο αλλος πως ειναι το φαγητο την ωρα που τρωγεται ή απο μεσα;
Traumatias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ έφαγα στη γιαγιά μου σήμερα. Δεν θα χρειαστεί να ξαναφάω για 1 μήνα+
Pantelwolf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πωω Αυτά είναι. «Θερίζει» το AIDS στην Ελλάδα, 1.000% η αύξηση των κρουσμάτων το 2011 Link Φυσικό είναι. Η πορνεία έχει περάσει σε άλλα επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Κάνε μια βόλτα κέντρο Αθήνας.. Αυτό σημαίνει οτι αφου δε μπορεις να ελέγξεις τον κάθε παπάρη που γουστάρει για λίγα € παραπάνω ξεσκούφωτα παιχνίδια με τις "υψηλού κινδύνου" τουλάχιστον να απαιτείτε εσείς οι γυναίκες προφυλακτικό με όλους τους συντρόφους. Τόσο απλό, τόσο κατανοητό.
christiana78 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τον τόνο τον σοτάρεις με τα κρεμμύδια ή τον βάζεις τελευταία στιγμή;
Pantelwolf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 δε νομιζω να σωταρεται ο τονος. τι θες να φτιαξεις;
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ είσαι. Link πολυ fail συνταγη ομως. Οταν το κρεμμυδι μαγειρευτει, το αυγο θα ειναι για τα σκουπιδια...
μαφαλντα Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί και να έχεις δίκιο Τούφα. Δεν τρώω ομελέτα,απεχθάνομαι τα αυγά.
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πολυ fail συνταγη ομως. Οταν το κρεμμυδι μαγειρευτει, το αυγο θα ειναι για τα σκουπιδια... αυτο να το πεις οταν την δοκιμασεις.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Την συνταγη που εβαλε η μαφαλντα? Δεν παω να φαω τις σαγιοναρες μου?
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τον τόνο τον σοτάρεις με τα κρεμμύδια ή τον βάζεις τελευταία στιγμή; χτυπησα το αυγο με λιγο αλατι και πιπερι οπως κανει μια κανονικη ομελετα. το κρεμμυδι το ψιλοεκοψα πολυ καλα. για δυο αυγρα εχω βαλει περιπου 1/4 ενος κανονικου κρεμμυδιου. ριχνεις το κρεμμυδι μεσα στο μειγμα των αυγων. σε ενα τηγανι βαζεις βουτυρο 10 γραμμαρια (οχι λαδι) να λιωσει και ριχνεις την ομελετα να ψειθει σε σιγανη φωτια, δεν την αναποδογυριζεις απλα φροντυζεις το υγρο αυγο να απλωθει καλα και ριχνεις σε τριματα τον τονο 40 γραμμαρια. σιγα σιγα ψηνεται και το αυγο απο την πανω μερια.την διπλωσα στα δυο και την γυρισα μια φορα πατωντας την λιγο ωστε να τρεξουν τα υγρα να μην ειναι αψητη απο μεσα. το μυστικο ειναι η σιγανη φωτια. Την συνταγη που εβαλε η μαφαλντα? Δεν παω να φαω τις σαγιοναρες μου? νομισα ειπες για την δικια μου. παντως σε εμενα το κρεμμυδι δεν βγηκε αψητο ουτε το αυγο καμενο.
insomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 To women only αποκτά νόημα ύπαρξης. Κοριτσόπουλα* να συζητούν για μαγειρική. *και ο σεφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις