Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πάντα βγάζεις φώτο και την μπουκιά/πιρουνιά ε.

ε ναι αλιμονο. να μην ξερει ο αλλος πως ειναι το φαγητο την ωρα που τρωγεται ή απο μεσα;

Δημοσ.

Πωω Αυτά είναι. :shock:

«Θερίζει» το AIDS στην Ελλάδα, 1.000% η αύξηση των κρουσμάτων το 2011

Link

Φυσικό είναι. Η πορνεία έχει περάσει σε άλλα επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Κάνε μια βόλτα κέντρο Αθήνας..

Αυτό σημαίνει οτι αφου δε μπορεις να ελέγξεις τον κάθε παπάρη που γουστάρει για λίγα € παραπάνω ξεσκούφωτα παιχνίδια με τις "υψηλού κινδύνου" τουλάχιστον να απαιτείτε εσείς οι γυναίκες προφυλακτικό με όλους τους συντρόφους.

Τόσο απλό, τόσο κατανοητό.

Δημοσ.

πολυ fail συνταγη ομως.

Οταν το κρεμμυδι μαγειρευτει, το αυγο θα ειναι για τα σκουπιδια...

αυτο να το πεις οταν την δοκιμασεις. :mad:

Δημοσ.

Τον τόνο τον σοτάρεις με τα κρεμμύδια ή τον βάζεις τελευταία στιγμή;

χτυπησα το αυγο με λιγο αλατι και πιπερι οπως κανει μια κανονικη ομελετα. το κρεμμυδι το ψιλοεκοψα πολυ καλα. για δυο αυγρα εχω βαλει περιπου 1/4 ενος κανονικου κρεμμυδιου. ριχνεις το κρεμμυδι μεσα στο μειγμα των αυγων. σε ενα τηγανι βαζεις βουτυρο 10 γραμμαρια (οχι λαδι) να λιωσει και ριχνεις την ομελετα να ψειθει σε σιγανη φωτια, δεν την αναποδογυριζεις απλα φροντυζεις το υγρο αυγο να απλωθει καλα και ριχνεις σε τριματα τον τονο 40 γραμμαρια. σιγα σιγα ψηνεται και το αυγο απο την πανω μερια.την διπλωσα στα δυο και την γυρισα μια φορα πατωντας την λιγο ωστε να τρεξουν τα υγρα να μην ειναι αψητη απο μεσα. το μυστικο ειναι η σιγανη φωτια.

Την συνταγη που εβαλε η μαφαλντα? Δεν παω να φαω τις σαγιοναρες μου?

νομισα ειπες για την δικια μου. παντως σε εμενα το κρεμμυδι δεν βγηκε αψητο ουτε το αυγο καμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...