washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και να χετε φαει και τζατζικακι το βραδυ και να σε κανει ΧΟκαλημερα. Γιατί ρε; Γουή λαβ τζατζίκι. Η ζημιά είναι να μη έχει φάει τίποτα (δίαιτες και σχετικά). Εκεί είναι που μπαίνει σε τεστ που λέγατε πριν "πόσο την αγαπάς".
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα καλά το πας αλλα σημείωσε οτι η μονη μυρωδια πανω της που επιτρεπεται να καλυπτει τη φυσικη της ειναι η δικη μου. Αρχέγονο ένστικτο, ο λόγος που τα σκυλιά κατουράνε παντού. οταν λεω ελαφρια μυρωδια ενοω λιγο απο το σαπουνι η οποια δεν κραταει καν μια ωρα.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ειλικρινα με δουλευεις; δλδ να ειναι τοσο τελειο εντελως φυσικα χωρις κανενα κοπο; χωρις να εχει βαλει μια ενυδατικη η αλλη; μηπως εισαι παιδοφιλος; Τί να σου πω παιδί μου.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 η αποτρίχωση δεν είναι παρεμβάσεις? εγω γενικα γουσταρω τριχα.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 η αποτρίχωση δεν είναι παρεμβάσεις? ...μεγάλη, και δυστυχώς κατά συντριπτικό ποσοστό καταχρηστικότατη.
Pantelwolf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 η αποτρίχωση δεν είναι παρεμβάσεις? Είναι επιτάχυνση της φυσικής επιλογής.
salliara Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 να βρω φώτο της γαμπας μου απο εναν καταθλιπτικό χειμώνα και να μου πείτε μετά αμα ειν καλή ή οχι η αποτριχωση.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ...μεγάλη, και δυστυχώς κατά συντριπτικό ποσοστό καταχρηστικότατη. σε ατριχο με φυσικο τροπο κοιτα τις ηλικιες 9-10. γτ νορμαλ γυναικα δεν ατριχη πουθενα.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 να βρω φώτο της γαμπας μου απο εναν καταθλιπτικό χειμώνα και να μου πείτε μετά αμα ειν καλή ή οχι η αποτριχωση. και βεβαια ειναι καλη, μην ακους τις βλακειες του wash, οι χιπιδες εχουν πεθανει εδω και καιρο.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 σε ατριχο με φυσικο τροπο κοιτα τις ηλικιες 9-10. γτ νορμαλ γυναικα δεν ατριχη πουθενα. καλα αν εσυ εισαι αρκουδιαρα δε σου φταινοιαλλες.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 καλα αν εσυ εισαι αρκουδιαρα δε σου φταινοιαλλες. καλα τραβα κλαδεψε καμια πλατη εσυ κι ασε εμενα που αποτριχωνω απλως τα βασικα.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 καλα τραβα κλαδεψε καμια πλατη εσυ κι ασε εμενα που αποτριχωνω απλως τα βασικα. Και απο που θα πιανεσαι μωρη μαιμου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις