evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 καλη ορεξη εννοώ ότι αυτό που βλέπω δίπλα μου όταν ξυπνάω, είναι αυτό που θέλω να με φτιάχνει περισσότερο. natural beauty δλδ. και γτ δεν σου αρεσουν τα βαμενα νυχια;
Pantelwolf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 κι αν το πολυφιλοσοφίσεις, πιο πολύ σημασία έχει πως θα μυρίζει παρά πως θα μοιάζει.
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι και ότι με ξενερώνουν, αλλά χαλάνε τη συνέχεια του χρώματος. Τα έχω ψιλοσυνδέσει (παράλογα, ισχύει) και με μεγαλύτερες ηλικίες. Δεν ξέρω ακριβώς, απλώς όσο λιγότερα "στολίδια" τόσο καλύτερα. Το πιάσαμε. Ασετόν ή πούλο ε. Μπα, όχι. Ακόμα και τώρα που έγινα ποδολάγνος, η υποχώρηση είναι υποχώρηση.
salliara Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπα, όχι. Ακόμα και τώρα που έγινα ποδολάγνος, η υποχώρηση είναι υποχώρηση. τώρα?
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα αυτο που γουσταρουν ολοι μα ολοι οι αντρες ειναι απαλο δερμα, αποτριχωμενο, μαλακο στην αφη, καθαρο, λαμπερο, με μια ελαφρια μυρωδια που δεν θα καλυπτει την φυσικη μυρωδια του σωματος εντελως.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα αυτο που γουσταρουν ολοι μα ολοι οι αντρες ειναι απαλο δερμα, αποτριχωμενο, μαλακο στην αφη, καθαρο, λαμπερο, με μια ελαφρια μυρωδια που δεν θα καλυπτει την φυσικη μυρωδια του σωματος εντελως. Ναι, ίσως, περίπου - αλλά να μην χρειάζεται παρεμβάσεις για το αποτέλεσμα.
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 τώρα? ε πρώτη φορά μου άρεσε πόδι, τι να κάνω.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εννοώ ότι αυτό που βλέπω δίπλα μου όταν ξυπνάω, είναι αυτό που θέλω να με φτιάχνει περισσότερο. και να χετε φαει και τζατζικακι το βραδυ και να σε κανει ΧΟκαλημερα. επισης γραμμη.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, ίσως, περίπου - αλλά να μην χρειάζεται παρεμβάσεις για το αποτέλεσμα. ειλικρινα με δουλευεις; δλδ να ειναι τοσο τελειο εντελως φυσικα χωρις κανενα κοπο; χωρις να εχει βαλει μια ενυδατικη η αλλη; μηπως εισαι παιδοφιλος;
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης, άβαφα νύχια. /me is disappointed το βαμμενο νυχι προσδιδει class κατα τη γνωμη μου. Και δεν ειμαι χειρο/ποδολαγνος
Pantelwolf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα καλά το πας αλλα σημείωσε οτι η μονη μυρωδια πανω της που επιτρεπεται να καλυπτει τη φυσικη της ειναι η δικη μου. Αρχέγονο ένστικτο, ο λόγος που τα σκυλιά κατουράνε παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις