Aplostra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Λούσι κλείδωσε το ΟΟΤ επ αόριστον? Και τώρα τι θα κάνουμε?
otherside88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 θα κανουμε εδω οτι καναμε στο ΟΟΤ μεχρι να κλειδωθει κ αυτο...
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Λούσι κλείδωσε το ΟΟΤ επ αόριστον? Και τώρα τι θα κάνουμε?
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλαμάκι λένε το ξυλάκι. Καλαμάκι λένε και αυτό που βάζουμε στον φραπέ. Σουβλάκια είναι αυτά χωρίς πίτα , τα απλά. Όταν θέλω με πίτα , λέω π.χ. δύο τυλιχτά κοτόπουλο / μπιφτέκι με ... Όμως ο ακατανόμαστος Σερραίος πρώην με κοροίδευε και έλεγε ότι δεν πρέπει να λέω τυλιχτά αλλά δύο sandwich κοτόπουλο / μπιφτέκι με ... Μα αν το πω αυτό δε θα μου φέρουν με πίτα αλλά sandwich με ψωμί δηλαδή.
Traumatias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή τελικά το ΟΟΤWO είναι κάτι σαν back up ε? Άθλιε γελάω
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το σαντουίτ μπορει να ναι με πιτα ή με ψωμακι.
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το σαντουίτ μπορει να ναι με πιτα ή με ψωμακι. Δηλαδή τι θα έπρεπε να λέω θέλω δύο sandwich με πίτα , μπιφτέκι κ.λ.π ; Χαζό μου φαίνεται...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλαμάκι λένε και αυτό που βάζουμε στον φραπέ. Σουβλάκια είναι αυτά χωρίς πίτα , τα απλά. Όταν θέλω με πίτα , λέω π.χ. δύο τυλιχτά κοτόπουλο / μπιφτέκι με ... Όμως ο ακατανόμαστος Σερραίος πρώην με κοροίδευε και έλεγε ότι δεν πρέπει να λέω τυλιχτά αλλά δύο sandwich κοτόπουλο / μπιφτέκι με ... Μα αν το πω αυτό δε θα μου φέρουν με πίτα αλλά sandwich με ψωμί δηλαδή. τυλιχτό είναι το συνθηματικό της πίτας;
Aplostra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλαμάκι λένε και αυτό που βάζουμε στον φραπέ. Σουβλάκια είναι αυτά χωρίς πίτα , τα απλά. Όταν θέλω με πίτα , λέω π.χ. δύο τυλιχτά κοτόπουλο / μπιφτέκι με ... Όμως ο ακατανόμαστος Σερραίος πρώην με κοροίδευε και έλεγε ότι δεν πρέπει να λέω τυλιχτά αλλά δύο sandwich κοτόπουλο / μπιφτέκι με ... Μα αν το πω αυτό δε θα μου φέρουν με πίτα αλλά sandwich με ψωμί δηλαδή. Κατι ακομα που ξεχασα,σχετικα με τους Θεσσαλονικεις ή βόρειους,γιατι λενε το σάντουιτς,τοστ και το τοστ,σάντουιτς,ενω σε ολα τα φαστφουντάδικα εχουν φωτογραφίες σαντουιτς και τοστ με τις κανονικες τους ονομασίες; το κρυο,επηρεάζει τον εγκέφαλο και τους κανει χαζούς(λόγω συστολής) ;
μαφαλντα Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατί να μην το πεις πίτα να τελειώνεις;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή τι θα έπρεπε να λέω θέλω δύο sandwich με πίτα , μπιφτέκι κ.λ.π ; Χαζό μου φαίνεται... Ενα μπιφτεκι σε πιτα απ'ολα. Ενα σουβλακι σε ψωμακι. Ενα γυρο σε διπλη πιτα. Ενα διπλο σουβλακι. απλα πραγματα.
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 τυλιχτό είναι το συνθηματικό της πίτας; Το έχω δει και σε πολλούς καταλόγους σουβλατζίδικων ( δε μιλάω για Θεσσαλονίκη ) να τα γράφουν έτσι και συνεννοούμαι μία χαρά με αυτήν την ορολογία.
Aplostra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατί να μην το πεις πίτα να τελειώνεις; γιατι εισαι κομπλεξικός,δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς. Ειναι σα το Λ,επειδή το ειχαν οι Σλάβοι και τους έμεινε,τη λένε σε ολο τον κόσμο επειδή δε λέει ΛΛΛΛΛΛΛ
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα γυρο σε διπλη πιτα. απλα πραγματα. βομβα οχι μαλακιες ε? δε το χω τολμησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις