Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ, νέος κανόνας:

Όσες έχετε uber πυραυλοκίνητα κινητά, που βαράνε με χαζοτραγούδα και ακούγονται σαν τη Μαλακάσα - turn it down a notch.

Τέτοια τρομάρα είχα να πάρω χρόνια. Έβρισα φωναχτά :shock:

Δηλαδης?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τραυματία αλάφρωσε το κεφάλι σου ε; :-)

Το κοντό μαλλί,σοφιστικέ στυλ, δηλώνει αυτοπεποίθηση.

Μου αρέσει!!

Ναιιι :wub:

Nαι, τραυματιας , πεζμας για το μαλλι σου.

Άθλιε

:P

Δημοσ.

( To κινητό της κότας που χτύπησε ήταν τοοοοόσο πολύ δυνατά, και στην τράπεζα είχε τόσο πολύ ησυχία και μουγκαμάρα, που όχι μόνο τρόμαξα, μου έφυγαν και τα χαρτιά από τα χέρια! Έφυγε αντανακλαστικά η χριστοπαναγία :mad:

Βάλτο κοπέλα μου να χτυπάει και με την "Pathétique", δικό σου θέμα. Αλλά όχι τόσο δυνατά! Και γι 'να χουμε καλό ερώτημα, τι κινητά είναι αυτά που "φωνάζουν τόσο"; Η πολιτεία τι κάνει γι' αυτό; ( :rolleyes: ) )

Δημοσ.

O πατερας μου ρε πουστη, εχει ενα κινητο νοκια -δεξερωπουτοβρηκε- το εχει μονιμως στο προφιλ -εξωτερικοι χωροι- . Εκει να δεις χεσιμο αμα τον παρουν τηλεφωνο και εισαι <500m . Τουλαχιστον δε τον χανουμε ευκολα.

Δημοσ.

( To κινητό της κότας που χτύπησε ήταν τοοοοόσο πολύ δυνατά, και στην τράπεζα είχε τόσο πολύ ησυχία και μουγκαμάρα, που όχι μόνο τρόμαξα, μου έφυγαν και τα χαρτιά από τα χέρια! Έφυγε αντανακλαστικά η χριστοπαναγία :mad:

Βάλτο κοπέλα μου να χτυπάει και με την "Pathétique""Beethoven's 5th Symphony", δικό σου θέμα. Αλλά όχι τόσο δυνατά! Και γι 'να χουμε καλό ερώτημα, τι κινητά είναι αυτά που "φωνάζουν τόσο"; Η πολιτεία τι κάνει γι' αυτό; ( :rolleyes: ) )

Fixed :-D

Δημοσ.

Βάλτο κοπέλα μου να χτυπάει και με την "Pathétique", δικό σου θέμα. Αλλά όχι τόσο δυνατά! Και γι 'να χουμε καλό ερώτημα, τι κινητά είναι αυτά που "φωνάζουν τόσο"; Η πολιτεία τι κάνει γι' αυτό; ( :rolleyes: ) )

Εγω τα ringtone βου βαζω πολλες φορες δε τα ακουω και ετσι εχω βαλει ηχο του s.ericsson αυτους που εχει ηδη που ακουγονται φουλ...αλλα τοοοσο δυνατα οπως λες πως γινεται?Τι κινητο ειχε καλε?Με ντουντουκα?

Δημοσ.

Πάει το μαλλί, το έκοψα σήμερα το πρωί και γουστάρω τρελάαααααα :-D :-D

Σιριουσλι; Γιατι; Why??

http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s

Δεν εχει σημασία αν σας πηγαινει και το κοντο μαλλι σας θελουμε με όσο πιο μακρυ μαλλι γινεται.&-

Δημοσ.

Τι τις θες, δεν είχαμε πει ότι θα πάμε για καφέ? Αλλά ξέχασα, we are no longer friends.

Ε καλά δεν πειράζει και να μείνετε με την απορία, σιγά το γεγονός ^_^

Yin για την ώρα το απολαμβάνω :-D

εσυ λειπεις μονιμα απο την αθηνα. τουλαχιστον τον τελευταιο μηνα που ειμαι εγω εδω :P

Δημοσ.

Μια ουκρανιδα φιλη μου,ειχε πει οτι ειναι παραδοσιακό,λαϊκισμός μοουντ ον,τωρα που ειναι στη στενή,δε ξερω τι κουπ εχει..

coup d'état ίσως

Δημοσ.
Δεν εχει σημασία αν σας πηγαινει και το κοντο μαλλι σας θελουμε με όσο πιο μακρυ μαλλι γινεται.&-

Μην μιλας εκ μερους ολου του αντρικου πληθυσμου. Speak for ur self =P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...