xri_ni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΟΙΠΟΝ, νέος κανόνας: Όσες έχετε uber πυραυλοκίνητα κινητά, που βαράνε με χαζοτραγούδα και ακούγονται σαν τη Μαλακάσα - turn it down a notch. Τέτοια τρομάρα είχα να πάρω χρόνια. Έβρισα φωναχτά Δηλαδης?
μαφαλντα Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τραυματία αλάφρωσε το κεφάλι σου ε; Το κοντό μαλλί,σοφιστικέ στυλ, δηλώνει αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει!!
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι, τραυματιας , πεζμας για το μαλλι σου.
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τραυματία αλάφρωσε το κεφάλι σου ε; Το κοντό μαλλί,σοφιστικέ στυλ, δηλώνει αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει!! Ναιιι Nαι, τραυματιας , πεζμας για το μαλλι σου. Άθλιε
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ( To κινητό της κότας που χτύπησε ήταν τοοοοόσο πολύ δυνατά, και στην τράπεζα είχε τόσο πολύ ησυχία και μουγκαμάρα, που όχι μόνο τρόμαξα, μου έφυγαν και τα χαρτιά από τα χέρια! Έφυγε αντανακλαστικά η χριστοπαναγία Βάλτο κοπέλα μου να χτυπάει και με την "Pathétique", δικό σου θέμα. Αλλά όχι τόσο δυνατά! Και γι 'να χουμε καλό ερώτημα, τι κινητά είναι αυτά που "φωνάζουν τόσο"; Η πολιτεία τι κάνει γι' αυτό; ( ) )
athlios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 O πατερας μου ρε πουστη, εχει ενα κινητο νοκια -δεξερωπουτοβρηκε- το εχει μονιμως στο προφιλ -εξωτερικοι χωροι- . Εκει να δεις χεσιμο αμα τον παρουν τηλεφωνο και εισαι <500m . Τουλαχιστον δε τον χανουμε ευκολα.
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ( Από κάποια db και πάνω πρέπει να μπαίνει τρομονόμος σε ισχύ. Άμεστοδιάολο. )
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ( To κινητό της κότας που χτύπησε ήταν τοοοοόσο πολύ δυνατά, και στην τράπεζα είχε τόσο πολύ ησυχία και μουγκαμάρα, που όχι μόνο τρόμαξα, μου έφυγαν και τα χαρτιά από τα χέρια! Έφυγε αντανακλαστικά η χριστοπαναγία Βάλτο κοπέλα μου να χτυπάει και με την "Pathétique""Beethoven's 5th Symphony", δικό σου θέμα. Αλλά όχι τόσο δυνατά! Και γι 'να χουμε καλό ερώτημα, τι κινητά είναι αυτά που "φωνάζουν τόσο"; Η πολιτεία τι κάνει γι' αυτό; ( ) ) Fixed
xri_ni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ( To κινητό της κότας που χτύπησε ήταν τοοοοόσο πολύ δυνατά, και στην τράπεζα είχε τόσο πολύ ησυχία και μουγκαμάρα, που όχι μόνο τρόμαξα, μου έφυγαν και τα χαρτιά από τα χέρια! Έφυγε αντανακλαστικά η χριστοπαναγία Βάλτο κοπέλα μου να χτυπάει και με την "Pathétique", δικό σου θέμα. Αλλά όχι τόσο δυνατά! Και γι 'να χουμε καλό ερώτημα, τι κινητά είναι αυτά που "φωνάζουν τόσο"; Η πολιτεία τι κάνει γι' αυτό; ( ) ) Εγω τα ringtone βου βαζω πολλες φορες δε τα ακουω και ετσι εχω βαλει ηχο του s.ericsson αυτους που εχει ηδη που ακουγονται φουλ...αλλα τοοοσο δυνατα οπως λες πως γινεται?Τι κινητο ειχε καλε?Με ντουντουκα?
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ( Κάτι σε ericsson πρέπει να είδα... Καταραμένα κινητά. Πρώτα το "ς" - τώρα η μικροφωνική! )
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πάει το μαλλί, το έκοψα σήμερα το πρωί και γουστάρω τρελάαααααα :-D Σιριουσλι; Γιατι; Why?? http://www.youtube.com/watch?v=WWaLxFIVX1s Δεν εχει σημασία αν σας πηγαινει και το κοντο μαλλι σας θελουμε με όσο πιο μακρυ μαλλι γινεται.&-
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τι τις θες, δεν είχαμε πει ότι θα πάμε για καφέ? Αλλά ξέχασα, we are no longer friends. Ε καλά δεν πειράζει και να μείνετε με την απορία, σιγά το γεγονός Yin για την ώρα το απολαμβάνω εσυ λειπεις μονιμα απο την αθηνα. τουλαχιστον τον τελευταιο μηνα που ειμαι εγω εδω
washcloud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ουκρανιδα φιλη μου,ειχε πει οτι ειναι παραδοσιακό,λαϊκισμός μοουντ ον,τωρα που ειναι στη στενή,δε ξερω τι κουπ εχει.. coup d'état ίσως
-nick- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχει σημασία αν σας πηγαινει και το κοντο μαλλι σας θελουμε με όσο πιο μακρυ μαλλι γινεται.&- Μην μιλας εκ μερους ολου του αντρικου πληθυσμου. Speak for ur self =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις