Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρη; μπας και εισ'η γιουλια;

Yulia-Tymoshenko.jpg

Τα δικά μου τα μάτια είναι γαλάζια οπότε όχι :P

Αλλά ναι το είχα κάνει αυτό το χτένισμα once :lol:

Otherside και εγώ αυτό έκανα, αλλά εμένα ήταν μακριές οι πλεξούδες, σαν τη Λόρι από το μικρό σπίτι στο λιβάδι που έλεγε και μια καθηγήτρια στο σχολείο :lol:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Other, αν μιλάς για καρέ ναι θέλει χτενίσματα και μαλακίες. Το τελείως κοντό όμως, αγορίστικο δηλαδή, δεν έχει τέτοια πράματα.

Δημοσ.

Μαρη; μπας και εισ'η γιουλια;

Yulia-Tymoshenko.jpg

Γιατί το κάνει αυτό το χτένισμα δεν θα καταλάβω ποτέ.

Ukrainian+Prime+Minister+Yulia+Tymoshenko.jpg

Δημοσ.

ποτε θα πιούμε καφε είπαμε;

Πίνεις καφέδες στην ηλικία σου? Είσαι μεγαλύτερος και από τον παππού μου :lol:

Δημοσ.

Γιατί το κάνει αυτό το χτένισμα δεν θα καταλάβω ποτέ.

Ukrainian+Prime+Minister+Yulia+Tymoshenko.jpg

Μια ουκρανιδα φιλη μου,ειχε πει οτι ειναι παραδοσιακό,λαϊκισμός μοουντ ον,τωρα που ειναι στη στενή,δε ξερω τι κουπ εχει..

Δημοσ.

Λοιπόν. Σταματήστε. Κανένα μαλλί δε θέλει χτένισμα. =ρ

Από άποψη βολικότητας επίσης, έχοντας την εμπειρία και των τεσσάρων (λονγκ-μήντιουμ-σορτ-έξτρα σορτ) ψηφίζω σορτ. Στο έξτρα σορτ πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο λίγο περισσότερο για να μην σε περνάνε για αντρολεσβία.

Δημοσ.

Πίνεις καφέδες στην ηλικία σου? Είσαι μεγαλύτερος και από τον παππού μου :lol:

ντουρου η κουμουντουρου ομως κορημ

david-el-gnomo-la-pelicula.jpg

Δημοσ.

Από άποψη βολικότητας επίσης, έχοντας την εμπειρία και των τεσσάρων (λονγκ-μήντιουμ-σορτ-έξτρα σορτ) ψηφίζω σορτ. Στο έξτρα σορτ πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο λίγο περισσότερο για να μην σε περνάνε για αντρολεσβία.

Σωστή. Έξτρα σορτ δεν ξέρω αν θα το κάνω ποτέ. Προσωπικά πιστεύω ότι το πιο σπαστικό μήκος μαλλιών είναι το μίντιουμ. Δεν μπορείς να τα πιάσεις με τίποτα χωρίς να μοιάζεις με παιδάκι δημοτικού (μικρά κοτσιδάκια φάση) και είναι σπαστικό να πας να κάνεις σχέδιο και να είναι τα μαλλιά ανάμεσά σας :lol:

Δημοσ.

Δεν έχουν όλοι το ίδιο μαλλί από άποψη ποιότητας κτλ. Ούτε και το ίδιο πρόσωπο άλλωστε. Newsflash.

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ, νέος κανόνας:

Όσες έχετε uber πυραυλοκίνητα κινητά, που βαράνε με χαζοτραγούδα και ακούγονται σαν τη Μαλακάσα - turn it down a notch.

Τέτοια τρομάρα είχα να πάρω χρόνια. Έβρισα φωναχτά :shock:

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ, νέος κανόνας:

Όσες έχετε uber πυραυλοκίνητα κινητά, που βαράνε με χαζοτραγούδα και ακούγονται σαν τη Μαλακάσα - turn it down a notch.

Τέτοια τρομάρα είχα να πάρω χρόνια. Έβρισα φωναχτά :shock:

δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι εννοεις παντως εγω εχω το παρακατω τραγουδι για ηχο κλησης...

http://www.youtube.com/watch?v=SSyMSkbIHiA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...