Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρη; μπας και εισ'η γιουλια; Τα δικά μου τα μάτια είναι γαλάζια οπότε όχι Αλλά ναι το είχα κάνει αυτό το χτένισμα once Otherside και εγώ αυτό έκανα, αλλά εμένα ήταν μακριές οι πλεξούδες, σαν τη Λόρι από το μικρό σπίτι στο λιβάδι που έλεγε και μια καθηγήτρια στο σχολείο
YiN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Other, αν μιλάς για καρέ ναι θέλει χτενίσματα και μαλακίες. Το τελείως κοντό όμως, αγορίστικο δηλαδή, δεν έχει τέτοια πράματα.
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τα δικά μου τα μάτια είναι γαλάζια οπότε όχι Αλλά ναι το είχα κάνει αυτό το χτένισμα once ποτε θα πιούμε καφε είπαμε;
YiN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρη; μπας και εισ'η γιουλια; Γιατί το κάνει αυτό το χτένισμα δεν θα καταλάβω ποτέ.
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ποτε θα πιούμε καφε είπαμε; Πίνεις καφέδες στην ηλικία σου? Είσαι μεγαλύτερος και από τον παππού μου
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί το κάνει αυτό το χτένισμα δεν θα καταλάβω ποτέ. Μια ουκρανιδα φιλη μου,ειχε πει οτι ειναι παραδοσιακό,λαϊκισμός μοουντ ον,τωρα που ειναι στη στενή,δε ξερω τι κουπ εχει..
Garnele Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν. Σταματήστε. Κανένα μαλλί δε θέλει χτένισμα. =ρ Από άποψη βολικότητας επίσης, έχοντας την εμπειρία και των τεσσάρων (λονγκ-μήντιουμ-σορτ-έξτρα σορτ) ψηφίζω σορτ. Στο έξτρα σορτ πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο λίγο περισσότερο για να μην σε περνάνε για αντρολεσβία.
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πίνεις καφέδες στην ηλικία σου? Είσαι μεγαλύτερος και από τον παππού μου ντουρου η κουμουντουρου ομως κορημ
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν. Σταματήστε. Κανένα μαλλί δε θέλει χτένισμα. =ρ Από άποψη βολικότητας επίσης, έχοντας την εμπειρία και των τεσσάρων (λονγκ-μήντιουμ-σορτ-έξτρα σορτ) ψηφίζω σορτ. Στο έξτρα σορτ πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο λίγο περισσότερο για να μην σε περνάνε για αντρολεσβία. Σωστή. Έξτρα σορτ δεν ξέρω αν θα το κάνω ποτέ. Προσωπικά πιστεύω ότι το πιο σπαστικό μήκος μαλλιών είναι το μίντιουμ. Δεν μπορείς να τα πιάσεις με τίποτα χωρίς να μοιάζεις με παιδάκι δημοτικού (μικρά κοτσιδάκια φάση) και είναι σπαστικό να πας να κάνεις σχέδιο και να είναι τα μαλλιά ανάμεσά σας
YiN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν. Σταματήστε. Κανένα μαλλί δε θέλει χτένισμα. =ρ Από άποψη βολικότητας επίσης, έχοντας την εμπειρία και των τεσσάρων (λονγκ-μήντιουμ-σορτ-έξτρα σορτ) ψηφίζω σορτ. Στο έξτρα σορτ πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο λίγο περισσότερο για να μην σε περνάνε για αντρολεσβία. Δεν έχουν όλοι το ίδιο μαλλί από άποψη ποιότητας κτλ. Ούτε και το ίδιο πρόσωπο άλλωστε. Newsflash.
Garnele Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ισχύει. Νιώθω σχεδόν τυχερή μετά από το νιουζφλας αυτό.
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΟΙΠΟΝ, νέος κανόνας: Όσες έχετε uber πυραυλοκίνητα κινητά, που βαράνε με χαζοτραγούδα και ακούγονται σαν τη Μαλακάσα - turn it down a notch. Τέτοια τρομάρα είχα να πάρω χρόνια. Έβρισα φωναχτά
otherside88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΟΙΠΟΝ, νέος κανόνας: Όσες έχετε uber πυραυλοκίνητα κινητά, που βαράνε με χαζοτραγούδα και ακούγονται σαν τη Μαλακάσα - turn it down a notch. Τέτοια τρομάρα είχα να πάρω χρόνια. Έβρισα φωναχτά δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι εννοεις παντως εγω εχω το παρακατω τραγουδι για ηχο κλησης... http://www.youtube.com/watch?v=SSyMSkbIHiA
Προτεινόμενες αναρτήσεις