Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Για να υποστηρίξει γυναίκα κοντό κούρεμα πρέπει να έχει αγγελικό πρόσωπο imho. δε σε εχω δει και διατηρω επιφυλάξεις ΜΕΝ, θα προτιμούσα μακρύ σε κάθε περίπτωση δε. Anywayz, πάρε μια φαπίτσα για το μεγεια. Μάλλον εσύ βλέπεις πολλές ταινίες με την Audrey τελικά Ισχύει όμως ότι αν μια γυναίκα έχει άσχημο ή έστω αδιάφορο πρόσωπο δεν πρέπει για κανένα λόγο να κόψει τα μαλλιά κοντά, αλλά ποιος σου είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο για μένα
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θελει αγγελικό πρόσωπο,θελει τυπο γυναικας και οχι τσουλακοκλοτσηδιου επιμένω και κανω raise με όμορφο λαιμό και ώμους.
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω, πιστεύω ότι με τις μέχρι τώρα αντιδράσεις θα ψωνιστώ και δεν θα τα ξανααφήσω μακρυά ποτέ και για κανένα λόγο
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 επιμένω και κανω raise με όμορφο λαιμό και ώμους. δε παναχει και πρόσωπο βγαλμένο απο πινακα ζωγραφικής. Αν δεν συνοδεύεται απο ΤΥΠΟ,δεν μετράει,ειναι απλα ενα τσουλακοκλοτσηδι που το παίζει. Ειναι σα να λες οτι είσαι αναρχικός αλλα δουλεύεις σε τράπεζα ή το δημόσιο. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι με τις μέχρι τώρα αντιδράσεις θα ψωνιστώ και δεν θα τα ξανααφήσω μακρυά ποτέ και για κανένα λόγο δεν πειθεις.
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 δε παναχει και πρόσωπο βγαλμένο απο πινακα ζωγραφικής. Αν δεν συνοδεύεται απο ΤΥΠΟ,δεν μετράει,ειναι απλα ενα τσουλακοκλοτσηδι που το παίζει. Ειναι σα να λες οτι είσαι αναρχικός αλλα δουλεύεις σε τράπεζα ή το δημόσιο. Σωστός. δεν πειθεις. Δεν με πειράζει
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστός. Δεν με πειράζει χελι σωκρατικοοο!!!
YiN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Τραυματία εγώ το βαρέθηκα μετά από 10 χρόνια, έχεις καιρό μπροστά σου. Ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι έχω μαλλί στο σβέρκο, συνέχεια θέλω να τα πιάνω.
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Pics or it didn't happen. Τι τις θες, δεν είχαμε πει ότι θα πάμε για καφέ? Αλλά ξέχασα, we are no longer friends. Ε καλά δεν πειράζει και να μείνετε με την απορία, σιγά το γεγονός Yin για την ώρα το απολαμβάνω
YiN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Στο πρώτο λούσιμο θα φας σκάλωμα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ούτε πιστολάκι ούτε φτιάξιμο λέμε. Ούτε καν κρέμα μαλλιών. Τα σπάει.
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Στο πρώτο λούσιμο θα φας σκάλωμα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ούτε πιστολάκι ούτε φτιάξιμο λέμε. Ούτε καν κρέμα μαλλιών. Τα σπάει. Ναι Μετά το κούρεμα με πήγαν για χτένισμα και με 3 περάσματα ήταν έτοιμα! Και έπαθα σοκ, από εκεί που έπρεπε να βάζω κοντίσιονερ και μάσκες και ένα κάρο αηδίες και μετά να χτενίζω τα μαλλιά ποκαχόντας μισό αιώνα, τώρα είναι τέεελειο Έβαλα μια κορδέλα και από συνήθεια έψαχνα να βρω μαλλιά να βγάλω από την κορδέλα
otherside88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παντως τοσο κοντα τα μαλλακια μου δεν θα τα εκοβα για κανεναν λογο... ειναι μαρτυριο να ξαναμακρυνουν...
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παντως τοσο κοντα τα μαλλακια μου δεν θα τα εκοβα για κανεναν λογο... ειναι μαρτυριο να ξαναμακρυνουν... Και εγώ πέρυσι αυτά έλεγα, μου άρεσαν τα μακρυά μαλλιά, έφτιαχνα γαλλικές κοτσίδες, και γύρω από το κεφάλι και πλεξίδες και απ όλα. Τώρα τα βαρέθηκα και με κούρασαν κιόλας γιατί θέλουν πολύ περιποίηση...
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ πέρυσι αυτά έλεγα, μου άρεσαν τα μακρυά μαλλιά, έφτιαχνα γαλλικές κοτσίδες, και γύρω από το κεφάλι και πλεξίδες και απ όλα. Τώρα τα βαρέθηκα και με κούρασαν κιόλας γιατί θέλουν πολύ περιποίηση... Μαρη; μπας και εισ'η γιουλια;
otherside88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ πέρυσι αυτά έλεγα, μου άρεσαν τα μακρυά μαλλιά, έφτιαχνα γαλλικές κοτσίδες, και γύρω από το κεφάλι και πλεξίδες και απ όλα. Τώρα τα βαρέθηκα και με κούρασαν κιόλας γιατί θέλουν πολύ περιποίηση... ναι θελουν αλλα νομιζω πως τα κοντα (τα ειχα κ εγω ενα διαστημα, τελειως κοντα πισω κ μερικεσ τουφες μακριες μπροστα) θελουν περισσοτερη φροντιδα στο χτενισμα... εγω δλδ τωρα που ειναι σχετικα μακρια, τα κανω 2 πλεξουδες το βραδυ πριν κοιμηθω κ το πρωι τα λυνω κ ειμαι ετοιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις