Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι τ-έ-λ-ε-ι-α, δεν είμαι ψωνάρα αλλά αυτό το πράγμα να σε κοιτάζουν όλοι, μα όλοι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο δρόμο δεν μου έχει ξανατύχει Δεν μου τα έχει κόψει όλα εντελώς κοντά, είναι καλό κούρεμα, αλλά γενικά αλά garcon είναι.
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι τ-έ-λ-ε-ι-α, δεν είμαι ψωνάρα αλλά αυτό το πράγμα να σε κοιτάζουν όλοι, μα όλοι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο δρόμο δεν μου έχει ξανατύχει Δεν μου τα έχει κόψει όλα εντελώς κοντά, είναι καλό κούρεμα, αλλά γενικά αλά garcon είναι. οι περιγραφές αγαπητή,θα πρεπει να συντροφεύονται και απο τα ανάλογα πειστήρια
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σοβαρολογείς, δηλαδή παρατάς φίλους επειδή άλλαξαν κούρεμα, τότε οκ δεν με πειράζει
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σοβαρολογείς, δηλαδή παρατάς φίλους επειδή άλλαξαν κούρεμα, τότε οκ δεν με πειράζει θα κλαψεις;
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείται πως όχι, "τρίχες" φίλος... Αυτό το κούρεμα μου έκαναν
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε στα 'παν καλά, σε τέτοιο κλίμα αμφισβήτησης κιόλας
status Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε στα 'παν καλά, σε τέτοιο κλίμα αμφισβήτησης κιόλας Σαν τον ΓΑΠ και εσύ κρύβεσαι ε; :Ρ
Traumatias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καθόλου δεν κρύβομαι όλη μέρα έξω σήμερα, με τέλεια αξεσουάρ για τα μαλλιά και μακρυά σκουλαρίκια τα οποία επιτέλους αναδεικνύονται. Ότι και να τα κάνω αυτά τα μαλλιά μου πηγαίνουν, είναι ευτυχία :-D
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Για να υποστηρίξει γυναίκα κοντό κούρεμα πρέπει να έχει αγγελικό πρόσωπο imho. δε σε εχω δει και διατηρω επιφυλάξεις ΜΕΝ, θα προτιμούσα μακρύ σε κάθε περίπτωση δε. Anywayz, πάρε μια φαπίτσα για το μεγεια.
Aplostra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο το κούρεμα,ειναι δύσκολο σε γυναίκα,αν όμως ταιριάζει,δημιουργείται ενα υπεργαματο θεικο ον. Αλλωστε,το ειχα ποσταρει και παλιοτερα. http://www.youtube.com/watch?v=Lf9FotDaoMk Για να υποστηρίξει γυναίκα κοντό κούρεμα πρέπει να έχει αγγελικό πρόσωπο imho. δε σε εχω δει και διατηρω επιφυλάξεις ΜΕΝ, θα προτιμούσα μακρύ σε κάθε περίπτωση δε. Anywayz, πάρε μια φαπίτσα για το μεγεια. δεν θελει αγγελικό πρόσωπο,θελει τυπο γυναικας και οχι τσουλακοκλοτσηδιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις