Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα ρε wash. σαν να παω να κανω drag show ειμαι. τα πούπουλα μου λείπουν!

...ίσα που προλαβαίνεις το εντίτ, διότι είμαι κουρασμένος... :P

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κωνσταντινουπόλεως

Συχνά σε βλέπω να περπατάς παράλληλα στις γραµµές του τρένου και να µπαίνεις σ’ ένα σπίτι. Είσαι σαν ξωτικό, λίγο αφηρηµένη, µε µακριά µαλλιά και πεταχτά αυτιά. Τι να κάνω για να σου τραβήξω την προσοχή; Να πέσω σε τρένο;

Δημοσ.

Γιατι το σε ειδα ηταν στη μοδα και το παρακολουθουσαν οι αθηνέζοι πριν 2-3 χρόνια. Φάνηκε να εκπλήσσεται που υπάρχει.

Eγω googlαρα κατι για τα λεωφορεια και μου εβγαλε αυτο...και μου εκανε εντυπωση ποσο γεια σου ειναι μερικοι...^_^

Δημοσ.

Μαλλον δε διαβαζεις πολυ μπλαμπλα.

:lol:

Μα τη βλεπεις ρε μαπα σ'αρεσει και αντι να πας να της μιλησεις πας και γραφεις στο AV, "ημουν αυτο με το σκουφι στειλε μου στο μαιλ...."ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

:lol:

Μα τη βλεπεις ρε μαπα σ'αρεσει και αντι να πας να της μιλησεις πας και γραφεις στο AV, "ημουν αυτο με το σκουφι στειλε μου στο μαιλ...."ΕΛΕΟΣ!

κατι τετοια ελεινα εχω δει κι εδω. "σε βλεπω καθε μερα παιρνεις το τραινο ταδε και κατεβενεις εκει, καθομουν απεναντι σου, εισαι σαν οπτασια στειλε μαιλ εδω." ποιος λογικος ανθρωπος θα εστελνε μαιλ σε εναν τετοιο LOSER?

Δημοσ.

κατι τετοια ελεινα εχω δει κι εδω. "σε βλεπω καθε μερα παιρνεις το τραινο ταδε και κατεβενεις εκει, καθομουν απεναντι σου, εισαι σαν οπτασια στειλε μαιλ εδω." ποιος λογικος ανθρωπος θα εστελνε μαιλ σε εναν τετοιο LOSER?

+φωνω... τι νοημα εχει να στελνεις απο δω κ απο κει για καποια που δεν ειχες τα κοτσια να μιλησεις οταν επρεπε!?

Δημοσ.

Το ανάλογο λούζερ που του ταιριάζει.

Αν και θα μείνουν στα μειλ για κανένα τρίμηνο μέχρι να βρεθούν.

Δημοσ.

Το ανάλογο λούζερ που του ταιριάζει.

Αν και θα μείνουν στα μειλ για κανένα τρίμηνο μέχρι να βρεθούν.

ουτε καν msn? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...