otherside88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει, αν είναι σε συνδυασμό με αυτό, είναι λογικό σ'ενα φόρουμ όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι αρσενικά (κ συμβαίνει κ αντίστροφα). Και γι'αυτό είναι σπανιότατο το φαινόμενο ν'ασχοληθώ και να διορθώσω κάποιον, επειδή απλά με λέει "φίλε", αν μου δίνανε 10cent τη φορά για να διορθώνω, θα είχα γίνει πλούσια τώρα. Boring. χαχαχαχα!! εγω το διασκεδαζα στην αρχη... απαντουσα αναλογα... εμενα μεχρι κ φλωρο με εχουν πει!!! :-D
-nick- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 τι α η β? Τεσπα σε αλλο φορουμ με ειχαν περασει για γυναικα λογω αβαταρ
scullyist Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 τι α η β? Τεσπα σε αλλο φορουμ με ειχαν περασει για γυναικα λογω αβαταρ Για να μην ξαναπαρερμηνεύσω, κ καθαρά από περιέργεια: α) κατα συνέπεια υπονοείς ότι κ τα ποστ μου σου έχουν δώσει αρσενικό τόνο (κ επιπλέον, στυλ νταλικιέρη?) β) ή απλά -όπως είναι φυσικό- σε φόρουμ που επικρατεί συντριπτικά ένα φύλο, by default θεωρούμε ότι ο άλλος ανήκει σε αυτό, ειδικά αν τα γραπτά του με κάποιο -οποιοδήποτε- τρόπο δεν μας έχουν οδηγήσει στο αντίθετο συμπέρασμα Τέλος πάντων, σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκω ένα ενδιαφέρον στο αν είναι θέμα γραπτων/ύφους ή απλά 'επιφανειακά' συμπεράσματα (avatar/usernames --εκτός πια αν κάνουν ΚΡΑ one way or the other).
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Για να μην ξαναπαρερμηνεύσω, κ καθαρά από περιέργεια: α) κατα συνέπεια υπονοείς ότι κ τα ποστ μου σου έχουν δώσει αρσενικό τόνο (κ επιπλέον, στυλ νταλικιέρη?) β) ή απλά -όπως είναι φυσικό- σε φόρουμ που επικρατεί συντριπτικά ένα φύλο, by default θεωρούμε ότι ο άλλος ανήκει σε αυτό, ειδικά αν τα γραπτά του με κάποιο -οποιοδήποτε- τρόπο δεν μας έχουν οδηγήσει στο αντίθετο συμπέρασμα Ε βασικά, ούτε τρελλή εντύπωση από τα ποστ σου έχω (εννοώ δεν σε πολυπαίρνει το μάτι μου για να να έχω πετύχει κάτι φυλοκαθαριστικό), είναι και λίγο το νικ που λέει και η Τραυματίας (για κάποιον λόγο, πιο προς ανδρικό μου κάνει), είναι και η ζέστη, τα λόγια του παπά κτλ... Όχι, δεν έχω πετύχει κάτι νταλικιέρικο δικό σου. Δεν έχω δηλαδή ντε και καλά εντύπωση τέτοιου είδους ποστ. Από την άλλη, μάλλον ο τρόπος γραφής σου δε μου βγάζει τη "συνήθη θηλυκότητα" (πχ σήμερα που έγραφες περί "zip drives", θα στοιχημάτιζα τα όμορφα ματάκια της Έβας ότι ΔΕΝ είσαι θηλυκό. Και δεν είναι μόνο το ότι τα θηλυκά δεν πολυασχολούνται σ' ένα τεχνολογοφόρουμ που εκ των πραγμάτων βρίθει από άντρες, άντρακλες, παιδάκια, κι έναν Τοξοβόλο - είναι ο "τρόπος" που έγραφες. Ο οποίος ας πούμε δεν είναι ντε και καλά "αντρικός", είναι ΑΣ πούμε "φλατ", μόνο που ακόμη και τον φλατ αυτόν τρόπο ΔΕΝ τον συνηθίζουν οι γυναίκες - όχι τόσο φλατ τεσπα). Οπότε, ΠΕΡΙΠΟΥ ισχύει το β). Δε θα έλεγα λοιπόν ότι τα ποστ σου "στερούνται θηλυκότητας" (βαριά κουβέντα), αλλά ας πούμε αυτή έχει πάει για τσιγάρα. Που δενκακό. Και οι γυναίκες καπνίζουν σήμερα (και χθες και προχθές). ...πόσταρε μαγιοφωτό στο σχετικό θρεντ όμως, και θα εξαλειφθούν όλες οι παρανοήσεις (όπως είδες από το ποστ του Νικ, δεν είμαι ο μόνος που παρανόησε). Μην πεις "ε ούτως ή άλλως είναι κλειστό το φωτοθρεντ". Στείλε μήνυμα με την πρόθεσή σου στον γνωστό μοντερέητο, και θ' ανοίξει πιτσφιτιλίσια και με πρώτο ποστ πικ κόκκινο χαλί στρωμένο.
otherside88 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ε βασικά, ούτε τρελλή εντύπωση από τα ποστ σου έχω (εννοώ δεν σε πολυπαίρνει το μάτι μου για να να έχω πετύχει κάτι φυλοκαθαριστικό), είναι και λίγο το νικ που λέει και η Τραυματίας (για κάποιον λόγο, πιο προς ανδρικό μου κάνει), είναι και η ζέστη, τα λόγια του παπά κτλ... Όχι, δεν έχω πετύχει κάτι νταλικιέρικο δικό σου. Δεν έχω δηλαδή ντε και καλά εντύπωση τέτοιου είδους ποστ. Από την άλλη, μάλλον ο τρόπος γραφής σου δε μου βγάζει τη "συνήθη θηλυκότητα" (πχ σήμερα που έγραφες περί "zip drives", θα στοιχημάτιζα τα όμορφα ματάκια της Έβας ότι ΔΕΝ είσαι θηλυκό. Και δεν είναι μόνο το ότι τα θηλυκά δεν πολυασχολούνται σ' ένα τεχνολογοφόρουμ που εκ των πραγμάτων βρίθει από άντρες, άντρακλες, παιδάκια, κι έναν Τοξοβόλο - είναι ο "τρόπος" που έγραφες. Ο οποίος ας πούμε δεν είναι ντε και καλά "αντρικός", είναι ΑΣ πούμε "φλατ", μόνο που ακόμη και τον φλατ αυτόν τρόπο ΔΕΝ τον συνηθίζουν οι γυναίκες - όχι τόσο φλατ τεσπα). Οπότε, ΠΕΡΙΠΟΥ ισχύει το β). Δε θα έλεγα λοιπόν ότι τα ποστ σου "στερούνται θηλυκότητας" (βαριά κουβέντα), αλλά ας πούμε αυτή έχει πάει για τσιγάρα. Που δενκακό. Και οι γυναίκες καπνίζουν σήμερα (και χθες και προχθές). ...πόσταρε μαγιοφωτό στο σχετικό θρεντ όμως, και θα εξαλειφθούν όλες οι παρανοήσεις (όπως είδες από το ποστ του Νικ, δεν είμαι ο μόνος που παρανόησε). Μην πεις "ε ούτως ή άλλως είναι κλειστό το φωτοθρεντ". Στείλε μήνυμα με την πρόθεσή σου στον γνωστό μοντερέητο, και θ' ανοίξει πιτσφιτιλίσια και με πρώτο ποστ πικ κόκκινο χαλί στρωμένο. γεια σου ρε wash με τα ωραια σου!!!!! :-D :-D
scullyist Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ενδιαφέρον indeed, ευχαριστώ για την απάντηση Wash. Κ για τα ωραία σου φυσικά, όπως είπε και η other. LOL
evabb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 θα στοιχημάτιζα τα όμορφα ματάκια της Έβας ότι ΔΕΝ είσαι θηλυκό.
black_widow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι το username Scullyist, και εμένα για άντρα με υπολόγιζαν αρχικά Και εμένα με περνάνε για άντρα πολλές φορές και το nick σαφώς δεν παραπέμπει σε άντρα. Μαύρη χήρα λέμε
salliara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εδώ ρε σεις εμένα αποκαλούν "φίλε" μερικοί-μερικοί :Ρ
athlios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γκαρντασι , μπουγατσα που παιζει εδω κοντα?
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμένα με περνάνε για άντρα πολλές φορές και το nick σαφώς δεν παραπέμπει σε άντρα. ...ναι αλλά παραπέμπει σε παράθυρο εδώ ρε σεις εμένα αποκαλούν "φίλε" μερικοί-μερικοί :Ρ Φταις κι εσύ, φταις. Νυχάκια-χειλάκια δεν. Ε μα πώς για.
scullyist Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πάω για τσιγάρα, θέλετε τίποτα από το περίπτερο? ΠΟΣΟ σπαστικό είναι όταν σου τελειώνουν βραδιάτικα γμτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις