Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hold your horses Wash, προφανως μιλάω αποκλειστικά για -εμάς- τις γυναίκες.

οποιος κυριος wash ειναι αρρεν και γυροβολαει σε γυναικειο θρεντ.

Δημοσ.

Εντάξει τώρα evabb, θυμηθήκαμε στην 530η σελίδα ότι το θρεντ -κ καλά- είναι γυναικείο.

:P οποτε μας συμφερει το θυμομαστε.

Δημοσ.

Σκάλιστ, δε σ' είχα για γυναίκα. Γι' αυτό η έκπληξη. ...Τώρα θα μου πεις, κι Έβα όπως γράφει, ώρες-ώρες θυμίζει νταλικιέρη.

οποιος κυριος wash ειναι αρρεν και γυροβολαει σε γυναικειο θρεντ.

...το φέιλ δε βλέπω που είναι...;

Δημοσ.

Σκάλιστ, δε σ' είχα για γυναίκα. Γι' αυτό η έκπληξη.

Α οκ, παρερμήνευση. Νόμιζα ότι 'θίχτηκες' γιατί το εξέλαβες λανθασμένα ότι στο "όλες" συμπεριέλαβα τ'αρσενικά.

...Τώρα θα μου πεις, κι Έβα όπως γράφει, ώρες-ώρες θυμίζει νταλικιέρη.

Για να μην ξαναπαρερμηνεύσω, κ καθαρά από περιέργεια:

α) κατα συνέπεια υπονοείς ότι κ τα ποστ μου σου έχουν δώσει αρσενικό τόνο (κ επιπλέον, στυλ νταλικιέρη?)

β) ή απλά -όπως είναι φυσικό- σε φόρουμ που επικρατεί συντριπτικά ένα φύλο, by default θεωρούμε ότι ο άλλος ανήκει σε αυτό, ειδικά αν τα γραπτά του με κάποιο -οποιοδήποτε- τρόπο δεν μας έχουν οδηγήσει στο αντίθετο συμπέρασμα

Δημοσ.

Σκάλιστ, δε σ' είχα για γυναίκα. Γι' αυτό η έκπληξη. ...Τώρα θα μου πεις, κι Έβα όπως γράφει, ώρες-ώρες θυμίζει νταλικιέρη

...το φέιλ δε βλέπω που είναι...;

μηπως θα επρεπε να παρφουμαρω τα ποστς μου και με λεβαντα;

Δημοσ.

Χμ. To Scullyist είναι ουδέτερο, είτε =Scully-κός είτε =Scully-κή/κια.

εεε οτι δεν κανει μπαμ για γυναικειο παει αυτοματα στο αρσενικο.. δεν καταλαβαινεις!? σου λενε... ποσες οι πιθανοτητες να ειναι θηλικο?? ελαχιστες.. αρα ας παρουμε την ασφαλη λυση κ ας τον πουμε φιλε/μαλακα κλπ κλπ κλπ... :-D :-D

Δημοσ.

Εντάξει, αν είναι σε συνδυασμό με αυτό, είναι λογικό σ'ενα φόρουμ όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι αρσενικά (κ συμβαίνει κ αντίστροφα). Και γι'αυτό είναι σπανιότατο το φαινόμενο ν'ασχοληθώ και να διορθώσω κάποιον, επειδή απλά με λέει "φίλε", αν μου δίνανε 10cent τη φορά για να διορθώνω, θα είχα γίνει πλούσια τώρα. Boring.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...