Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ξέρεις φαντάζομαι ότι καθώς κάνεις λέιζερ απαγορεύεται ανάμεσα στις επισκέψεις στον αισθητικό (ανά μήνα συνήθως) να αφαιρείς με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τις τρίχες; Διαφορετικά πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια......Είναι δύσκολο μια γυναίκα να αντέξει την όλη διαδικασία γιατί στο μεσοδιάστημα των επισκέψεων οι τρίχες βγαίνουν και είναι λίγο ίου ως θέαμα.

Ξυρίζεσαι ενδιαμεσα. και δεν αναιρεί τπτ. ίσα ίσα, για το λείζερ πας με 3ημερών ξυρισμένη τρίχα, να σκάει ισα ισα απ το δέρμα, για να ξέρει κ που θα χτυπήσει η αισθητικός.

Εαν ειναι εστω μεγαλύτερη ψοφάς απλά στον πόνο.

(Αυτό που λες ισχύει στο κερί και τη χαλάουα. Εαν ξυρίσεις τις ξαναδυναμώνεις.)

Δημοσ.

Ξυρίζεσαι ενδιαμεσα. και δεν αναιρεί τπτ. ίσα ίσα, για το λείζερ πας με 3ημερών ξυρισμένη τρίχα, να σκάει ισα ισα απ το δέρμα, για να ξέρει κ που θα χτυπήσει η αισθητικός.

Εαν ειναι εστω μεγαλύτερη ψοφάς απλά στον πόνο.

(Αυτό που λες ισχύει στο κερί και τη χαλάουα. Εαν ξυρίσεις τις ξαναδυναμώνεις.)

Well τι να σου πω. Την διαδικασία την ξέρω από την πρώην.....αυτά μου είχε πει όταν έκανε λέιζερ αυτά μεταφέρω. Την δούλευα γιατί είχε τρίχες και της πέταγα κοσμητικά του τύπου "Βελιγκέκας" και μου χε πει ότι δεν φταίει και για να πετύχει το λέζιερ δεν πρέπει να τις αγγίξει!

Δημοσ.

Well τι να σου πω. Την διαδικασία την ξέρω από την πρώην.....αυτά μου είχε πει όταν έκανε λέιζερ αυτά μεταφέρω. Την δούλευα γιατί είχε τρίχες και της πέταγα κοσμητικά του τύπου "Βελιγκέκας" και μου χε πει ότι δεν φταίει και για να πετύχει το λέζιερ δεν πρέπει να τις αγγίξει!

Lol ...σου ειχε πει τα παραπανω για να σταματησεις να τη λες βελιγκεκα και αλλα παρομοια... :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...