Traumatias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι μόνο καλοήθης μικρό μου ζελεδάκι! Μην κλαις! Εκτός αν είσαι ωραία. Ναι ναι, κοροϊδεύεις τώρα
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι καλό μου, αλήθεια, εσύ θα ζήσεις όταν πάρω την εξουσία. Σε συμπαθώ!
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 πωωω γλυψιμο..... θα γλιστρησουμε.... :P
Traumatias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι καλό μου, αλήθεια, εσύ θα ζήσεις όταν πάρω την εξουσία. Σε συμπαθώ! Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω καλύτερα πότε είσαι καλοήθης και πότε όχι, φαίνεται δεν το έχω μάθει ακόμα Αλήθεια θα ζήσω Λούσι? Νόμιζα ότι το μότο σου ήταν κάτι του στιλ καλύτερος άνθρωπος είναι ο νεκρός άνθρωπος (εντάξει όχι τόσο ακραίο), και εγώ άνθρωπος είμαι ξέρεις
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και εγώ άνθρωπος είμαι ξέρεις Κι εγώ. Αλλά σε σένα, το συγχωρώ.
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω καλύτερα πότε είσαι καλοήθης και πότε όχι, φαίνεται δεν το έχω μάθει ακόμα Αλήθεια θα ζήσω Λούσι? Νόμιζα ότι το μότο σου ήταν κάτι του στιλ καλύτερος άνθρωπος είναι ο νεκρός άνθρωπος (εντάξει όχι τόσο ακραίο), και εγώ άνθρωπος είμαι ξέρεις υπερβολες
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν, η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη υπήρξε η Τζένη Καρέζη. Ενημερωτικά. Λατέρνα, Κάβλες και Ινσόμνια
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η Τζένη Καρέζη ήταν τέλεια. αν εξαιρεσουμε οσα ειπωθηκαν και κυριως την παντελως ΣΑΧΛΗ φωνη της . αυτο μαλακισμενη γατουλα φαση/μιλαω σαν 3χρονο μου φερνει εμετο.
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αν εξαιρεσουμε οσα ειπωθηκαν και κυριως την παντελως ΣΑΧΛΗ φωνη της . αυτο μαλακισμενη γατουλα φαση/μιλαω σαν 3χρονο μου φερνει εμετο. Ενώ το να μιλάει σα νταλίκα που της βάλαν την εξάτμιση στραβά και μπήκε στα mpourdela.com να πάρει Β' γνώμη είναι καλύτερο. Μανάρι μου. wash, u make luci smile.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ενώ το να μιλάει σα νταλίκα που της βάλαν την εξάτμιση στραβά και μπήκε στα mpourdela.com να πάρει Β' γνώμη είναι καλύτερο. Μανάρι μου. wash, u make luci smile. ας χρησιμοποιει οτι λεξεις θελει. αλλα μην χρειαζεται το σωληνακι του οδοντιατρου που ρουφαει τα σαλια για να καταλαβουμε τι λεει. υγ στην μονη ταινια που αντεχω να την δω ειναι εκει που κανει την αφεντικινα και μιλαει σαν ανθρωπος.
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ας χρησιμοποιει οτι λεξεις θελει. αλλα μην χρειαζεται το σωληνακι του οδοντιατρου που ρουφαει τα σαλια για να καταλαβουμε τι λεει. φαντασου να την ειχες φιλη...
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις τι λέει, έχεις άλλες απορίες να ιεραρχήσεις.
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 wash, u make luci smile. ...που αγαπάει Καρέζη ε. Μη παρεξηγηθούμε. αν εξαιρεσουμε οσα ειπωθηκαν και κυριως την παντελως ΣΑΧΛΗ φωνη της . αυτο μαλακισμενη γατουλα φαση/μιλαω σαν 3χρονο μου φερνει εμετο. Έβα, you accomplished the impossible : I have no words.
Προτεινόμενες αναρτήσεις