Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι καλό μου, αλήθεια, εσύ θα ζήσεις όταν πάρω την εξουσία. Σε συμπαθώ!

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω καλύτερα πότε είσαι καλοήθης και πότε όχι, φαίνεται δεν το έχω μάθει ακόμα :unsure:

Αλήθεια θα ζήσω Λούσι? Νόμιζα ότι το μότο σου ήταν κάτι του στιλ καλύτερος άνθρωπος είναι ο νεκρός άνθρωπος (εντάξει όχι τόσο ακραίο), και εγώ άνθρωπος είμαι ξέρεις :(

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μάθω να ξεχωρίζω καλύτερα πότε είσαι καλοήθης και πότε όχι, φαίνεται δεν το έχω μάθει ακόμα :unsure:

Αλήθεια θα ζήσω Λούσι? Νόμιζα ότι το μότο σου ήταν κάτι του στιλ καλύτερος άνθρωπος είναι ο νεκρός άνθρωπος (εντάξει όχι τόσο ακραίο), και εγώ άνθρωπος είμαι ξέρεις :(

υπερβολες

Δημοσ.
Λοιπόν, η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη υπήρξε η Τζένη Καρέζη.

Ενημερωτικά.

86613415.jpg

Λατέρνα, Κάβλες και Ινσόμνια

Δημοσ.

Η Τζένη Καρέζη ήταν τέλεια.

αν εξαιρεσουμε οσα ειπωθηκαν και κυριως την παντελως ΣΑΧΛΗ φωνη της :eek:. αυτο μαλακισμενη γατουλα φαση/μιλαω σαν 3χρονο μου φερνει εμετο.

Δημοσ.

αν εξαιρεσουμε οσα ειπωθηκαν και κυριως την παντελως ΣΑΧΛΗ φωνη της :eek:. αυτο μαλακισμενη γατουλα φαση/μιλαω σαν 3χρονο μου φερνει εμετο.

Ενώ το να μιλάει σα νταλίκα που της βάλαν την εξάτμιση στραβά και μπήκε στα mpourdela.com να πάρει Β' γνώμη είναι καλύτερο. Μανάρι μου.

wash, u make luci smile.

Δημοσ.

Ενώ το να μιλάει σα νταλίκα που της βάλαν την εξάτμιση στραβά και μπήκε στα mpourdela.com να πάρει Β' γνώμη είναι καλύτερο. Μανάρι μου.

wash, u make luci smile.

ας χρησιμοποιει οτι λεξεις θελει. αλλα μην χρειαζεται το σωληνακι του οδοντιατρου που ρουφαει τα σαλια για να καταλαβουμε τι λεει.

υγ στην μονη ταινια που αντεχω να την δω ειναι εκει που κανει την αφεντικινα και μιλαει σαν ανθρωπος.

Δημοσ.

ας χρησιμοποιει οτι λεξεις θελει. αλλα μην χρειαζεται το σωληνακι του οδοντιατρου που ρουφαει τα σαλια για να καταλαβουμε τι λεει.

φαντασου να την ειχες φιλη...

Δημοσ.

wash, u make luci smile.

0.jpg

...που αγαπάει Καρέζη ε. Μη παρεξηγηθούμε.

Έβα, you accomplished the impossible : I have no words.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...