Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

( ^ bleh - ένα παπί με ηλίθια προφορά. Πραγματικά ΚΑΘΕ αστικό λεωφορείο, σε ώρα αιχμής έχει μέσα του 10 πιο όμορφα κορίτσια από την παραπάνω... )

Βρε ανόητε.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να πω την αμαρτια μου? Να την πω.

Πριν απο 10 χρονια ημουν στο μερος που γινονται οι πρεμιερες στο λονδινο και ετυχε να ειμαι σε αυτη που ηταν για το vanilla sky. Ειδα την diaz και χαρηκα, η cruz δεν μου εκανε αισθηση καν...

10 χρονια fast forward, η diaz ειναι meh, η cruz ειναι γυναικαρα (και ο αντρας της πιστευω ειναι ωραιος)

Δημοσ.

Όποιος νομίζει ότι η πλειοψηφία των γυναικών του περασμένου αιώνα ήταν σαν την Audrey Hepburn ή σαν την Merilyn Monroe είναι εξίσου βαθιά νυχτωμένος με όποιον νομίζει ότι η πλειοψηφία των γυναικών σήμερα είναι όπως είναι οι κοπελιές στις απέναντι φωτογραφίες

:-(

Αφήστε που η Audrey Hepburn σύμφωνα με το πρότυπο ομορφιάς της εποχής (βλέπε Merilyn) δεν ήταν καν όμορφη...Δε λέω ότι συμφωνώ με αυτό απλά αποδεικνύει ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα...

Δημοσ.

Επίσης τη λέξη "αστικο" μπροστά στο λεωφορείο την έμαθα μεγάλος. Στην Αθήνα την παραλείπουμε.

Στην Αθήνα της Georgia αναφέρεσαι; Γιατί σε αυτήν στην Αττική - μια χαρά το λέμε... :rolleyes:

Επίσης και τα κοντόκαννα έχουν χάρες :)

Δημοσ.

Όποιος νομίζει ότι η πλειοψηφία των γυναικών του περασμένου αιώνα ήταν σαν την Audrey Hepburn ή σαν την Merilyn Monroe είναι εξίσου βαθιά νυχτωμένος με όποιον νομίζει ότι η πλειοψηφία των γυναικών σήμερα είναι όπως είναι οι κοπελιές στις απέναντι φωτογραφίες

:-(

Αφήστε που η Audrey Hepburn σύμφωνα με το πρότυπο ομορφιάς της εποχής (βλέπε Merilyn) δεν ήταν καν όμορφη...Δε λέω ότι συμφωνώ με αυτό απλά αποδεικνύει ότι είναι εντελώς υποκειμενικό το θέμα...

η μερλιν ειχε κωλαρα,βυζαρες προσωπαρα. η χερμπουρν ειχε μονο αγγελικο προσωπο.

Δημοσ.

Στην Αθήνα της Georgia αναφέρεσαι; Γιατί σε αυτήν στην Αττική - μια χαρά το λέμε... :rolleyes:

Επίσης και τα κοντόκαννα έχουν χάρες :)

κοντοκαννα?!?!?!? :unsure: :unsure:

Δημοσ.

τι εννοειτε παρακαλω?! εχει σημασια για τα κιλα?! σαφως...

ναι,

άλλο η 1,50 με 65 κιλά και άλλο η 1,70

Και η μέριλιν δε μου άρεσε ποτέ. Ποτέ δεν τη βρήκα σεξυ.

Η ωντρευ από την άλλη..

Δημοσ.

η μερλιν ειχε κωλαρα,βυζαρες προσωπαρα. η χερμπουρν ειχε μονο αγγελικο προσωπο.

Θα το παραφράσω λίγο.

Η μερλιν είχε μόνο κωλάρα, βυζάρες, πρόσωπο(κόβω το άρα γιατί προσωπικά δεν μου αρέσουν οι εκφράσεις τις καθόλου).

Η χεπμπουρν είχε αγγελικό πρόσωπο, στιλ, κομψότητα, εξαιρετικό γούστο, χαρακτήρα, ταλέντο, και ήταν απίστευτα καλός άνθρωπος link. Αν είχε απλά ωραίο πρόσωπο δεν θα ήταν η Audrey Hepburn (μη φρικάρεις με την ανάλυση απλά έτυχε και έβλεπα τις ταινίες τις πριν από λίγο καιρό και έχω πάθει πλάκα) :-)

Δημοσ.

Ελεος. ΕΛΕΟΣ. Μόνο και μονο η ελιά στη μούρη την κάνει ντεκαβλε και οξω απο δω.

Εκτός από μούναρος ήταν και αυτοκαταστροφική. Me likes. =ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...