Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Salliara φαε μαναρα μου, και αμα εχει και λαδακι ο κιμας αυτο το κοκκινο που γινεται απο το βρασιμο πασαλειψου και ερχομαι. Επισης other, δεν ειναι "επιθεση" σε σενα, αλλα κλασσικα ολες οι παρουσες γυναικες στις γενικευσεις δεν κανετε αυτα που λενε οι αντρες. Απο την κεφαλα μας τα βγαζουνμε εμεις. Επισης:
caution Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τα κιλά σκέτα δεν λένε όλη την αλήθεια. Ούτε και αν συνοδεύονται από το ύψος. Εγώ είμαι κλασικό θύμα, και πάντα κυνηγάω λεπτούτσικα κοριτσάκια - αλλά truth to be told, μπορείς κάλλιστα να είσαι και 60kg και 65kg και να είσαι μααανοούλλαααα http://www.youtube.com/watch?v=wy6RBwPcclo Οπότε μην κυνηγάτε ένα νούμερο σκέτο. Δεν έχει να λέει...
Traumatias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Salliara φαε μαναρα μου, και αμα εχει και λαδακι ο κιμας αυτο το κοκκινο που γινεται απο το βρασιμο πασαλειψου και ερχομαι. Επισης other, δεν ειναι "επιθεση" σε σενα, αλλα κλασσικα ολες οι παρουσες γυναικες στις γενικευσεις δεν κανετε αυτα που λενε οι αντρες. Απο την κεφαλα μας τα βγαζουνμε εμεις. Επισης: Καλά πας και συγκρίνεις την Audrey ΡΕ??? Ντροπή και αίσχος
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τα κιλά σκέτα δεν λένε όλη την αλήθεια. Ούτε και αν συνοδεύονται από το ύψος. Εγώ είμαι κλασικό θύμα, και πάντα κυνηγάω λεπτούτσικα κοριτσάκια - αλλά truth to be told, μπορείς κάλλιστα να είσαι και 60kg και 65kg και να είσαι μααανοούλλαααα Οπότε μην κυνηγάτε ένα νούμερο σκέτο. Δεν έχει να λέει... ουυυυ θυμα των μιντια
slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τούφα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί τα γκομενάκια στις δεύτερες φωτογραφίες είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τις πρώτες. Trust me. Δηλαδή seriously, Marilyn Monroe με random σύγχρονο πουτανάκι;
-nick- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τούφα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί τα γκομενάκια στις δεύτερες φωτογραφίες είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τις πρώτες. Trust me. Δηλαδή seriously, Marilyn Monroe με random σύγχρονο πουτανάκι; Οι δεξιες μαρεσουν περισσοτερο. Αν και καμμια απο τις 2 (παλιες-καινουριες) δεν ειναι κ τοσο καλη. Ποιος τη γαμαει τη μονρο
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 To ξερω οτι παιζουν σε αλλες κατηγοριες, αλλα για να παιζουν, βρισκουν και παιζουν ρε συ...
slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Οι δεξιες μαρεσουν περισσοτερο. Αν και καμμια απο τις 2 (παλιες-καινουριες) δεν ειναι κ τοσο καλη. Ποιος τη γαμαει τη μονρο Με απογοητεύεις! Eμένα μου κάνει εντύπωση πάντως η πρώτη φωτογραφία και μου αρέσει ο τύπος κοπέλας στα αριστερά. Είναι σα να συγκρίνεις μια πατάτα του '60 με μία ντομάτα του '90. Καμία απολύτως σχέση.
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 γενικα το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο... κ ναι γενικα οι γυναικες κανουν οοοοτι μπορουν για να ειναι πιο ομορφες (με τα σημερινα δεδομενα) για να προσελκυσουν οσο πιο πολλους αντρες μπορουν... περα απο αυτο ομως δε τιθεται θεμα περαιτερο συζητησης γιατι του καθενος του αρεσουν διαφορετικοι τυποι... κ επισης οπως ειπε κ ο caution τα κιλα δεν λενε τπτ απο μονα τους... δλδ κ εγω ειμαι 50 κιλα αλλα αν με δεις δε με λες κοκκαλιαρα..
caution Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ( ^ bleh - ένα παπί με ηλίθια προφορά. Πραγματικά ΚΑΘΕ αστικό λεωφορείο, σε ώρα αιχμής έχει μέσα του 10 πιο όμορφα κορίτσια από την παραπάνω... )
Pantelwolf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το ύψος έχει σημασία... Επίσης τη λέξη "αστικο" μπροστά στο λεωφορείο την έμαθα μεγάλος. Στην Αθήνα την παραλείπουμε.
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το ύψος έχει σημασία... τι εννοειτε παρακαλω?! εχει σημασια για τα κιλα?! σαφως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις