Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Salliara φαε μαναρα μου, και αμα εχει και λαδακι ο κιμας αυτο το κοκκινο που γινεται απο το βρασιμο πασαλειψου και ερχομαι.

Επισης other, δεν ειναι "επιθεση" σε σενα, αλλα κλασσικα ολες οι παρουσες γυναικες στις γενικευσεις δεν κανετε αυτα που λενε οι αντρες. Απο την κεφαλα μας τα βγαζουνμε εμεις.

Επισης:

tumblrlh350zetry1qzp9aq.jpg

womenwhatthehappeneda0c.jpg

1313503842374.jpg

1313504622966.png

1315015335799.jpg

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα κιλά σκέτα δεν λένε όλη την αλήθεια. Ούτε και αν συνοδεύονται από το ύψος.

Εγώ είμαι κλασικό θύμα, και πάντα κυνηγάω λεπτούτσικα κοριτσάκια - αλλά truth to be told, μπορείς κάλλιστα να είσαι και 60kg και 65kg και να είσαι μααανοούλλαααα :-D

http://www.youtube.com/watch?v=wy6RBwPcclo

Οπότε μην κυνηγάτε ένα νούμερο σκέτο. Δεν έχει να λέει... ;)

Δημοσ.

Salliara φαε μαναρα μου, και αμα εχει και λαδακι ο κιμας αυτο το κοκκινο που γινεται απο το βρασιμο πασαλειψου και ερχομαι.

Επισης other, δεν ειναι "επιθεση" σε σενα, αλλα κλασσικα ολες οι παρουσες γυναικες στις γενικευσεις δεν κανετε αυτα που λενε οι αντρες. Απο την κεφαλα μας τα βγαζουνμε εμεις.

Επισης:

tumblrlh350zetry1qzp9aq.jpg

womenwhatthehappeneda0c.jpg

Καλά πας και συγκρίνεις την Audrey ΡΕ???

Ντροπή και αίσχος :-D

Δημοσ.

Τα κιλά σκέτα δεν λένε όλη την αλήθεια. Ούτε και αν συνοδεύονται από το ύψος.

Εγώ είμαι κλασικό θύμα, και πάντα κυνηγάω λεπτούτσικα κοριτσάκια - αλλά truth to be told, μπορείς κάλλιστα να είσαι και 60kg και 65kg και να είσαι μααανοούλλαααα :-D

Οπότε μην κυνηγάτε ένα νούμερο σκέτο. Δεν έχει να λέει... ;)

ουυυυ θυμα των μιντια :P

Δημοσ.

Τούφα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί τα γκομενάκια στις δεύτερες φωτογραφίες είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τις πρώτες. Trust me. Δηλαδή seriously, Marilyn Monroe με random σύγχρονο πουτανάκι;

Δημοσ.

Τούφα, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί τα γκομενάκια στις δεύτερες φωτογραφίες είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τις πρώτες. Trust me. Δηλαδή seriously, Marilyn Monroe με random σύγχρονο πουτανάκι;

Οι δεξιες μαρεσουν περισσοτερο. Αν και καμμια απο τις 2 (παλιες-καινουριες) δεν ειναι κ τοσο καλη.

Ποιος τη γαμαει τη μονρο

Δημοσ.

Οι δεξιες μαρεσουν περισσοτερο. Αν και καμμια απο τις 2 (παλιες-καινουριες) δεν ειναι κ τοσο καλη.

Ποιος τη γαμαει τη μονρο

Με απογοητεύεις!

Eμένα μου κάνει εντύπωση πάντως η πρώτη φωτογραφία και μου αρέσει ο τύπος κοπέλας στα αριστερά.

Είναι σα να συγκρίνεις μια πατάτα του '60 με μία ντομάτα του '90. Καμία απολύτως σχέση.

Δημοσ.

γενικα το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο... κ ναι γενικα οι γυναικες κανουν οοοοτι μπορουν για να ειναι πιο ομορφες (με τα σημερινα δεδομενα) για να προσελκυσουν οσο πιο πολλους αντρες μπορουν... περα απο αυτο ομως δε τιθεται θεμα περαιτερο συζητησης γιατι του καθενος του αρεσουν διαφορετικοι τυποι... κ επισης οπως ειπε κ ο caution τα κιλα δεν λενε τπτ απο μονα τους... δλδ κ εγω ειμαι 50 κιλα αλλα αν με δεις δε με λες κοκκαλιαρα..

Δημοσ.

( ^ bleh - ένα παπί με ηλίθια προφορά. Πραγματικά ΚΑΘΕ αστικό λεωφορείο, σε ώρα αιχμής έχει μέσα του 10 πιο όμορφα κορίτσια από την παραπάνω... )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...