gang Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πες τα ρε Γκανγκ με τους κακόγουστους που μπλέξαμε. Τα λέω τα λέω. Η Νάταλι δεν ακούει όμως...
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ahahahahaha καλο ε? αν οι γυναικες δεν θελανε να κρινονται μονο απο την εμφανιση τους δεν θα υπηρχανε βιομηχανιες δις απο πισω να σας "βοηθανε" για να την αποκτησετε. οτι θες διαβαζεις, στην τελικη αμα εχεις τοσο προβλημα με την βιομηχανια ομορφιας γτ δεν την ενστερνιζεσαι να νιωθεις λιγοτερο μεινωνετικα;
slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Τούφας γαμάει ρε, τυχερή αυτή που θα τον πάρει. Θα τις μαγειρεύει τα "ιδιαίτερα" πιάτα του και μετά θα της ρίχνει και έναν πάνο στον πάγκο της κουζίνας.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Τούφας γαμάει ρε, τυχερή αυτή που θα τον πάρει. Θα τις μαγειρεύει τα "ιδιαίτερα" πιάτα του και μετά θα της ρίχνει και έναν πάνο στον πάγκο της κουζίνας. κι εγω καπως ετσι το κανω
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ετσι ετσι, κανενας αντρας δεν λεει οχι σε ενα σφιχτο, καλοσχηματισμενο μεγαλο κωλο. εεεετσι!!! η εχεις γαλονια ή δεν εχεις!!! Γεματουλες for the win! KAΤΩ ΟΙ ΔΙΑΤΕΣ ;) ahahahahaha καλο ε? αν οι γυναικες δεν θελανε να κρινονται μονο απο την εμφανιση τους δεν θα υπηρχανε βιομηχανιες δις απο πισω να σας "βοηθανε" για να την αποκτησετε. εεεε.. απο που προεκυψε αυτο τωρα!? δεν εχω προβλημα κανενα με την εμφανιση μου κ αυτο ακριβως λεω νομιζω... δεν θα αλλαξω απλα κ μονο για να αρεσω...
salliara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αρα τα 55 ειναι τα καλα θελετε να πειτε? οτι και να λετε εγω μουσακα εφαγα χοχοχο
slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 οτι και να λετε εγω μουσακα εφαγα χοχοχο Εγώ δεν είπα τίποτα, φέρε λίγο μουσακά.
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα και σια, οχι δεν καταλαβα λαθος. Η other καταλαβε ακριβως τι ειπα, και ναι other συμφωνω μαζι σου, αλλα γιατι να λες οτι δεν αλλαζεις για να αρεσεις και πας και περνεις καλλυντικα κλπ.
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αρα τα 55 ειναι τα καλα θελετε να πειτε? οτι και να λετε εγω μουσακα εφαγα χοχοχο ε για 15χρονα καλα ειναι τα 55 κιλα, για ΓΥΝΑΙΚΑ δεν ειναι.
Traumatias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αρα τα 55 ειναι τα καλα θελετε να πειτε? οτι και να λετε εγω μουσακα εφαγα χοχοχο Όχι ρει, δεν γίνεται να βγάλεις έναν στάνταρ αριθμό αυτό θέλω να πω. Εξαρτάται από το ύψος, τον τύπο του σώματος, από το πόσο γυμνασμένος είναι κάποιος κ.τ.λ. Αν μια γυναίκα δηλαδή είναι 60 κιλά και χάνει άλλα 2 αλλά χάνει και από το πρόσωπο και μοιάζει με πεθαμένη τι πρέπει να κάνει δηλαδή? Απλά θα μείνει 60 κιλά...
otherside88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα και σια, οχι δεν καταλαβα λαθος. Η other καταλαβε ακριβως τι ειπα, και ναι other συμφωνω μαζι σου, αλλα γιατι να λες οτι δεν αλλαζεις για να αρεσεις και πας και περνεις καλλυντικα κλπ. ατυχισες γιατι γενικα δεν ειμαι του λουσου... σπανια θα βαφτω κ θα φτιαχνω και αυτο θα το κανω γιατι το γουσταρω εγω, οχι για να με δουνε κ να αρεσω... προτιμω να αρεσω στον αλλον ετσι ακριβως οπως ειμαι...
salliara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 να φάω ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΔΛΔ ΕΕΕΕ??? :-D
evabb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ευα και σια, οχι δεν καταλαβα λαθος. Η other καταλαβε ακριβως τι ειπα, και ναι other συμφωνω μαζι σου, αλλα γιατι να λες οτι δεν αλλαζεις για να αρεσεις και πας και περνεις καλλυντικα κλπ. εγω δεν καταλαβενω γτ εχεις τοσο προβλημα το μακιγιαζ, τα καλυντικα και τα υπολοιπα φτιασιδοματα.
slygeo87 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ε για 15χρονα καλα ειναι τα 55 κιλα, για ΓΥΝΑΙΚΑ δεν ειναι. Εξαρτάται τι ύψος έχει.
Traumatias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 να φάω ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ΔΛΔ ΕΕΕΕ??? :-D Λοοολ δεν ξέρω, μου φαίνεται πως η σημερινή μέρα ήταν γεμάτη αμαρτίες για όλους τελικά στο φαγητό Εγώ πάντως έφαγα κ άλλο κομμάτι τσιζκέικ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις