Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nahh πολύ straight forward η συγκεκριμένη - όχι πως δεν θα... αλλά...

Εγώ για κάτι Portman, για κάτι Sossamon και κάτι Michelle Lombardo - είναι που ζαλίζομαι :wub:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σιγα ρε τουφα που ειναι απο τα πιο φτηνα, δεν ειναι, ειναι μετρια η τιμη του, υπαρχουν και πιο φτηνα.

ναι δεν ειναι σκουμπρι αλλα δεν ειναι πεσκανδριτσα και κατι αλλα που υπαρχουν.

Δημοσ.

Oχι, οχι ποιος ασχολειται με το μπαζακι τη Μεγκαν Φοξ... (ασε που δεν ξερει να βαφει κ τα νήχια της :P Nαι, εχω ακόμα ψυχικα τραυματα από το transformers I.)

Το Ναταλάκι ειναι η ιδανικη γυναικα που πρέπει όλες να αντιγράφετε!

Δημοσ.

Nahh πολύ straight forward η συγκεκριμένη - όχι πως δεν θα... αλλά...

Εγώ για κάτι Portman, για κάτι Sossamon και κάτι Michelle Lombardo - είναι που ζαλίζομαι :wub:

Μάλιστα, τελικά είναι καθαρά θέματα προτιμήσεων ^_^

Όχι ρε συ δεν είναι τόοοσο αδύνατη η Portman...

Δημοσ.

πολυ αδυνατη.... αν θελετε τετοιες....εεε ας μεινω στο ραφι!! δε θα πεθανω απο την πεινα εγω γιατι γουσταρετε κοκκαλα!!

ετσι ετσι, κανενας αντρας δεν λεει οχι σε ενα σφιχτο, καλοσχηματισμενο μεγαλο κωλο.

Δημοσ.

πολυ αδυνατη.... αν θελετε τετοιες....εεε ας μεινω στο ραφι!! δε θα πεθανω απο την πεινα εγω γιατι γουσταρετε κοκκαλα!!

Γεματουλες for the win! KAΤΩ ΟΙ ΔΙΑΤΕΣ

Δημοσ.

ahahahahaha καλο ε?

αν οι γυναικες δεν θελανε να κρινονται μονο απο την εμφανιση τους δεν θα υπηρχανε βιομηχανιες δις απο πισω να σας "βοηθανε" για να την αποκτησετε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά όπως την βλέπω τώρα σε φωτογραφίες μου φαίνεται λογικό με το σωματότυπο που έχει να είναι αδύνατη. Το αδύνατος ή το χοντρός αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Φανταστείτε μια μπαλαρίνα 55 κιλά και μετά μια οποιαδήποτε κοπέλα 55 κιλά. Η μπαλαρίνα είναι χοντρή, η κοπέλα κανονική προς αδύνατη πιθανότατα :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...