Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρα που να πάρει, εχω ξελιγωθεί.

Περιμένω να γίνει ο μουσακάαααααααααααααας :-D

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αχ και εγώ έτσι ήμουν πριν από λίγο, αλλά:

Είχα σουτζουκάκια κοκκινιστά με ρύζι και το τσιζκέικ για επιδόρπιο. Τώρα αράζω και απολαμβάνω την ευτυχία μου καθώς έχει δροσιά εν αναμονή βροχής :wub:

This is the life :-D

Δημοσ.

Σολωμος σε λαδοκολα με κρεμυδια, πατατες και καρότα με σαλτσα μελι - πορτοκάλι απο πανω... :wub:

ωραιος ο παιχτης, εγω εχω μακαρονια με κιμα που εφτιαξα εγω ενοειται οχι ετοιματζιδικες μαλακιες.

Δημοσ.

Πφφ... το πρωί ήταν ένα πιτσιρίκος στο ασανσέρ και καταβρόχθιζε ένα eclair ΝΑ!

Που ήρθε να τον κοπανίσω στο κεφάλι, να το πάρω και να φύγω, αλλά υπήρχαν μάρτυρες, έπρεπε μετά να τους σκοτώσω όλους - και έκρινα ότι δεν άξιζε τόσο εκτεταμένη αιματοχυσία.

(τρέχουν σάλια)

Οπως ειχα πει και πριν μηνες, επρεπε να του δωσεις ενα μαθημα για το τι σημαινει να χανεις κατι που σιγουρα θα εκτιμουσε μετα απο χρονια.

Δημοσ.

Σολωμος σε λαδοκολα με κρεμυδια, πατατες και καρότα με σαλτσα μελι - πορτοκάλι απο πανω... :wub:

Oυ σολουμός απού τη Σκουτία είνι;

Δημοσ.

Παίζει να ειναι απο τα φτηνα ψαρια ο σωλομος... πιο ακριβα ειναι τα λαυρακια και τα μπαρμπουνοειδη.

Δημοσ.

εγω εντάξει , χρόνια τωρα περιμένω να πέσω τυχαία επάνω της να την κλέψω

Θα είμαι εκεί με την πανοπλία μου να γυαλίζει - να την σώσω και να με ερωτευτεί. :-D

Ναι είναι να κλαις - ωραία :wub:

Δημοσ.

Παίζει να ειναι απο τα φτηνα ψαρια ο σωλομος... πιο ακριβα ειναι τα λαυρακια και τα μπαρμπουνοειδη.

σιγα ρε τουφα που ειναι απο τα πιο φτηνα, δεν ειναι, ειναι μετρια η τιμη του, υπαρχουν και πιο φτηνα.

Δημοσ.

Θα είμαι εκεί με την πανοπλία μου να γυαλίζει - να την σώσω και να με ερωτευτεί. :-D

Ναι είναι να κλαις - ωραία :wub:

Ούτε αυτή δεν θα το περίμενε να ανέβει τόσο η δημοτικότητά της μετά το Black Swan :lol:

Είναι πολύ γλυκιά πάντως και καλή ηθοποιός :-)

Δημοσ.

Δεν είχε ταυτότητα μαζι του.

Νομιζω σε ιδιες τιμες κυμαίνονται όλα. 10-15 ευρώ το κιλό. Το λαυράκι μαμαει γενικα.

Επίσης πως θα γίνει να βρουμε τονο στη Θεσ/νικη; Οεο.

Δημοσ.

Ούτε αυτή δεν θα το περίμενε να ανέβει τόσο η δημοτικότητά της μετά το Black Swan :lol:

Εγώ την αγαπάω από παλιά - στο Closer ήταν που αποφάσισα να την αφήσω να με έχει... :P

Δημοσ.

Η Πορτμαν μαμαει. :wub: :wub: :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...