cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Είχα κάνει με αναπτήρα μια φορά να δω πως είναι. Δεν το προτείνω
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πωω ρε συ Εύα Γολγοθάς Αφού ταλαιπωρείσαι που ταλαιπωρείσαι με την αποτρίχωση, γιατί πας μετά και κάνεις ξυράφι?Δεν ξαναδυναμώνουν οι τρίχες?Εγώ πόδια και μπικίνι δεν έχω κάνει καθόλου με ξυράφι με αποτέλεσμα τώρα πια στα πόδια μου βγαίνουν τρίχες κάθε 1,5-2 μήνες αυτο οτι και καλα το ξυραφι δυναμωνει τις τριχες ειναι ο μεγαλυτερος μυθος απ ολους. η ποιοτητα της τριχας εχει να κανει με τον θυλακα της τριχας οχι με το νεκρο μερος της που ειναι εξω απο το δερμα. η χαλαουα αποδυναμωνει την τριχα το ξυραφι ομως δεν της κανει απολυτως τπτ. αμα αφησεις το ποδι σου 3-4 μηνες χωρις αποτριχωση θα δεις οτι δεν εχει καμια διαφορα ειτε εχεις βαλει ξυραφι ειτε δεν εχεις βαλει. απλα με το ξυραφι οι τριχες συνεχιζουν να μεγαλωνουν απο εκει που ηταν οταν τις εκοψες αρα λογικο ειναι να ειναι χοντρες αφου η βαση τους ειναι χοντρη.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Οποιος επισης ενδιαφερεται δινω κ το σαιμπερ που εκανα με τον Λουσι τις προαλλες όχι.
tarantules Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μόνο σε γυναικείο thread βλέπεις μέσα σε 2 μόλις μέρες να φτάσει τις 50+ σελίδες...Και έχουμε καιρό μέχρι τις 12 το βράδυ... Τρανή απόδειξη της ακατάπαυστης φλυαρίας
Traumatias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 αυτο οτι και καλα το ξυραφι δυναμωνει τις τριχες ειναι ο μεγαλυτερος μυθος απ ολους. η ποιοτητα της τριχας εχει να κανει με τον θυλακα της τριχας οχι με το νεκρο μερος της που ειναι εξω απο το δερμα. η χαλαουα αποδυναμωνει την τριχα το ξυραφι ομως δεν της κανει απολυτως τπτ. αμα αφησεις το ποδι σου 3-4 μηνες χωρις αποτριχωση θα δεις οτι δεν εχει καμια διαφορα ειτε εχεις βαλει ξυραφι ειτε δεν εχεις βαλει. απλα με το ξυραφι οι τριχες συνεχιζουν να μεγαλωνουν απο εκει που ηταν οταν τις εκοψες αρα λογικο ειναι να ειναι χοντρες αφου η βαση τους ειναι χοντρη. Σοβαρά?Δεν ξέρω δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα γιατί δεν είχα ποτέ σκοπό να βάλω ξυράφι δεν με συμφέρει καθόλου, οπότε το πίστευα απ ότι μου έλεγαν φίλες που χρησιμοποιούσαν ξυράφι. Θα το διαδώσω εδιτ:ταραντουλες αν ψάξεις το θέμα θα δεις ότι δεν μιλούσαν μόνο γυναίκες εδώ μέσα
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Σοβαρά?Δεν ξέρω δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα γιατί δεν είχα ποτέ σκοπό να βάλω ξυράφι δεν με συμφέρει καθόλου, οπότε το πίστευα απ ότι μου έλεγαν φίλες που χρησιμοποιούσαν ξυράφι. Θα το διαδώσω ε κι εγω φετος εβαλα πρωτη φορα. βαριομουυυυυυυυυυυυυυυυν, τι να εκανα; ασε που ειναι φτηνο
Traumatias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ισχύει, λατρεύω όμως την αίσθηση που έχει το δέρμα μετά το κερί
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Tέλος πάντων. Με το θέμα αποτρίχωση τι κάνετε;Κρύο κερί,χαλάουα ή κάτι άλλο. Στις μασχάλες χρησιμοποιώ ξυράφι γιατί είναι ακίνδυνο. Αν ειχα money θα εκανα λειζερ...αν και η αδερφη μου που εκανε μεγαλο χρονικο διατημα και υποτιθεται μετα απο καποια στιγμη ή δε θα βγαινουν καθολου ή θα βγαινουν ελαχιστα....μουφα τζαμπα τα λεφτα(και ηταν αρκετα).Τωρα χρησιμοποιω το πιο ευκολο και ανωδυνο το ξυραφακι...εχω χρησιμοποιησει κερια,ταινιες κτλ αλλα δε μπορω τον πονο βρε παιδι μου...Α ειχα παρει και αυτη αλλα τι να το κανεις παλι πονας, τραβαει την τριχα μια μια... :cry:
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 καλα σαφως, λυση αναγκης ειναι το ξυραφι, η αισθηση που αφηνει ειναι χαλι.
black_widow Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 καλα σαφως, λυση αναγκης ειναι το ξυραφι, η αισθηση που αφηνει ειναι χαλι. Έχω πάρει ένα συγκεκριμένο ξυράφι ιδιωτικής ετικέτας με ανταλλακτικά για τη λεπίδα το οποίο δε συγκρίνεται με τα κανονικά ξυραφάκια , για 2 μέρες τα πόδια είναι πολύ απαλά γιατί στο ξύρισμα κάτω από τη λεπίδα έχει μία λωρίδα με Αλόη που τα κάνει πιο απαλα και δε κόβεσαι κιόλας ( με τα άλλα γέμιζα κοκκινίλες και κοβόμουν εύκολα ). Με κερί δυστυχώς ξαναβγαίνει η τρίχα σε μία βδομάδα ( σε εμένα ) και μετά δεν μπορώ να αντισταθώ να μη βάλω ξυράφι. Άσε που γεμίζω κόκκινα σπυράκια ... Μόνο μπικίνι κερί . Το ψήνω για ξυριστική στα πόδια αλλά φοβάμαι ότι τσάμπα θα την πάρω , όλες λένε ότι δεν αντέχουν τον πόνο...
xri_ni Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Το ψήνω για ξυριστική στα πόδια αλλά φοβάμαι ότι τσάμπα θα την πάρω , όλες λένε ότι δεν αντέχουν τον πόνο... Αυτη που εχω εγω ειναι αποτριχωτικη δε ξυριζει...και εχει και αυτη τη βλακεια που το βαζεις στην καταψυξη και μετα το κολλας απο πισω και υποτιθεται οτι μετριαζει τον πονο...κουραφεξαλα Απλως αν αντεχεις στην αρχη τον πονο μετα συνηθιζεται...αλλα το αλλο μειον που εχει ειναι οτι η τριχα πρεπει να ειναι καποιων εκατοστων...που να την αφησεις τωρα καλοκαιριατικα?100 ευρωπουλα εκανε πριν τρια χρονια αλλα υπαρχουν και φθηνοτερες αν δεν ειναι γνωστης εταιριας!
black_widow Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αυτη που εχω εγω ειναι αποτριχωτικη δε ξυριζει...και εχει και αυτη τη βλακεια που το βαζεις στην καταψυξη και μετα το κολλας απο πισω και υποτιθεται οτι μετριαζει τον πονο...κουραφεξαλα Απλως αν αντεχεις στην αρχη τον πονο μετα συνηθιζεται...αλλα το αλλο μειον που εχει ειναι οτι η τριχα πρεπει να ειναι καποιων εκατοστων...που να την αφησεις τωρα καλοκαιριατικα?100 ευρωπουλα εκανε πριν τρια χρονια αλλα υπαρχουν και φθηνοτερες αν δεν ειναι γνωστης εταιριας! Ναι αποτριχωτική εννοώ . Αν είναι να αφήσω την τρίχα να μεγαλώσει τρέχα γύρευε ...
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 τωρα σας διαβαζω κι αποτριχωνομαι. ειμαι γεματη ταλκ και κερια. αηδιαστικη αισθηση.
chill Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Αν ειχα money θα εκανα λειζερ...αν και η αδερφη μου που εκανε μεγαλο χρονικο διατημα και υποτιθεται μετα απο καποια στιγμη ή δε θα βγαινουν καθολου ή θα βγαινουν ελαχιστα....μουφα τζαμπα τα λεφτα(και ηταν αρκετα). Το ξέρεις φαντάζομαι ότι καθώς κάνεις λέιζερ απαγορεύεται ανάμεσα στις επισκέψεις στον αισθητικό (ανά μήνα συνήθως) να αφαιρείς με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τις τρίχες; Διαφορετικά πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια......Είναι δύσκολο μια γυναίκα να αντέξει την όλη διαδικασία γιατί στο μεσοδιάστημα των επισκέψεων οι τρίχες βγαίνουν και είναι λίγο ίου ως θέαμα. Και μετά το λέιζερ χτίζει κακό όνομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις