Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν ειναι ετσι ο γκωλος σου δεν εχω προβλημα, αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι. :devil:

Εδω εγω θα σε αφησω να πιασεις το κωλαρακι μου και εσυ θα ειχες το προβλημα?

Δημοσ.

Εδω εγω θα σε αφησω να πιασεις το κωλαρακι μου και εσυ θα ειχες το προβλημα?

πφφφφφ γι αυτο ηταν ολη η ιστορια, και πηγε μακρια το μυαλο.

Δημοσ.

Light Βlue, D&G. :wub:

Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι κολώνια φοράω -συνοδεία αναστεναγμού- γυναίκες, άντρες, γατιά, σκυλιά κ οτιδήποτε άλλο κατέχει όσφρηση :P

dolce-gabbana-dolce-gabbana-light-blue-50ml-edt-spray.jpg

Ψηνομαι...φανταζομαι θα εχει ελαφρυ και γλυκο αρωμα...και σχετικα καλη τιμη αποτι ειδα...θα παω μια βολτα απο Hondos...εχω δυο-τρεις υποψιν μου.

Δημοσ.

Ψηνομαι...φανταζομαι θα εχει ελαφρυ και γλυκο αρωμα...και σχετικα καλη τιμη αποτι ειδα...θα παω μια βολτα απο Hondos...εχω δυο-τρεις υποψιν μου.

εχει κορυφαιο αρωμα,γλυκο κ ελαφρυ οπως λες..ειναι η αγαπημενη της αδερφης μου.

Δημοσ.

εχει κορυφαιο αρωμα,γλυκο κ ελαφρυ οπως λες..ειναι η αγαπημενη της αδερφης μου.

Ωραια γιατι δε μπορω τα βαρια,που σε πιανει το κεφαλι σου....^_^

Δημοσ.

αχα. και εχουν οι ελληνιδες τωρα ασπρη επιδερμιδα;

Εγώ πάντως είμαι ασπρουλιάρα.

Κορίτσια, προτείνω white musk.

Αηδία μου προκαλεί η μυρωδιά ...Ναι καταλαβαίνω ότι διαφέρει η μυρωδιά από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά αυτή δεν υπάρχει . :eek:

Δημοσ.

αυτο που λενε πως η κολωνια που ταιριαζει στον καθενα μας,ειναι εκεινη που μυρίζει ακομα και μετα απο ωρες αφου την εβαλες...ισχυει???

95c2d4f052145b60b08ca2157d73391b_82247386021287891333.jpg

γιατι αμα ειναι ετσι, μου ταιριαζει αυτη τοτε! Την ειχα σε δειγματακι (μαλλον απο καμια φιλη μου θα το καβατζωσα :P ) και τελικα την εχω αγορασει εδω και 3 μηνες και τυχαινει να την βαλω πρωι και να μυριζει ακομα το βραδυ! (καλα οταν λεω πρωι δεν εννοω ξημερωμα, εννοω ας πουμε μεσημερι προς απογευμα που βγαινω βολτα :P , για τις καθημερινες εχω μια πιο φτηνη :P :P :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...